![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
Herşey harika görünüyor Orhan abiciğim ama duvardaki güller bence de çok güzel duruyor ![]() |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Öğleden sonra, Yalancı Tesbih ağaçlarıma bir göz attım. Çiçeklenme ne durumda diye. Çok cici çiçekleri var. Üstelik o kadar güzel kokuyorlarki. ![]() Hint Leylağıda deniyor ama o koku leylak kokusuna benzemiyor. Daha farklı, daha bir parfümsü. Ben çok beğendim. İyiki yetiştirmişim. Tohumdan üçüncü yılda bu hale geldiler. Boyları üçer metreyi geçti. ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Kaybettik, Allah rahmet eylesin
|
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
|
Bahçeme bu sene kazandırdığım Kırmızı çiçekli İspirya, beyaz çiçeklisinden bir ay sonra, şimdilerde çiçekleniyor. ![]() ![]() ![]() Tohumlarını Sevgili Zeki Yağlı'nın verdiği, ikinci yaşına giren Salvia Turkistanica ''Alba'' ilk çiçeklerini gösterdi. ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Ağaç Dostu
|
Birini geçen ekimde çelikten yetiştirdiğim, diğerini garanti olsun diye İstanbul'da bir fidanlıkta bulup aldığım Deutzia (Havlu Püskülleri) açtılar. Bu çalının çiçeklerini çok seviyorum. ![]() ![]() ![]() ![]() Penstemonlarda açmaya başladılar. ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 10-10-2011
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Ne deseniz haklısınız. 1967-1970 yılları arasında Erzurum' da öğrenciydim. İklim koşullarının, doğa için ne kadar sınırlayıcı olduğunu çok iyi biliyorum. ![]() Sevgi ve selamlar. ![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
|