![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
|
Saray Naneside çiçeklenmeye başladı. ![]() ![]() Yalancı Tesbih ağacı (Hint leylağı) da çiçeklenmeye başlayanlardan. ![]() ![]() Bu sene Karışık renkli Asterlerin büyük bölümünü palmiyenin etrafına dikeceğim. Yerini hazırladım. Fideler serada. Birkaç güne kadar şaşırtılacak büyüklüğe ulaşırlar.![]() |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Kaybettik, Allah rahmet eylesin
|
Alıntı:
![]() Not: Bir ara siyahi akasmanızı yakından görmek isterim. |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
|
Beni şımartıyorsunuz. Evet ölçme işi doğru. Palmiyeyi, Manolya, Oya ağacı ve Kelebek çalısı ile aynı hizada dikmiştim. Etrafınıda kabaca pergelleyince, oldukça düzgün bir yuvarlak çıktı ortaya. ![]() Tohumları toplamadan, her renk için bir etiketleme olabilirdi. Ama o dönemdede yine ''adam sende'' deyip geçiveriyorum maalesef. Aralara taş koyma önerinizde çok hoş... El arabası gerçekten çok işime yarıyor. Buralarda her evde mutlaka bulunur. Bahçelerden birşeyler taşımak için. Akasmayı yarın veya sonrası yakından fotoğraflamaya çalışacağım. Şu anda, dün sizin oraya yağan yağmur buraya geldi. Sağlıcakla kalın. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
|
Mart ayında Bauhaus' tan aldığım ve göndererek bir hafta sonra diktirdiğim Ağaç Şakayıklarından ''Pinky'' açtı. Paketin üzerinde toz pembe olarak görülüyordu. Ama beni şaşırtarak sevindirdi. ![]() Kenarlar pembe, ortası tam yavruağzı. Çok hoşuma gitti. ![]() ![]() ![]() ![]() Yol kenarındaki Pittoslarımdan biri son derece sağlıklı bir biçimde çiçeklenmeye başladı. Ama karşısındaki maalesef tüm yapraklarını döktü. Gerek gövde, gerekse dallar canlı olduğu için şimdilik sökmedim. Bir ay daha gelişmeleri gözleyecek ve duruma göre karar vereceğim. ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|