![]() |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-02-2011
|
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Aya bakın. Selam ve sevgi gönderik size. Güneş ışığını nasıl yansıdıyorsa, bizim selam ve sevgilerimizi de yansıtacaktır. Sağlıcakla kalın. |
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Ağaç Dostu
|
Periş; İlahi Orhan hocam bide benim içinde yuvarlansanız olurmu yeşil alan gördümmü bende dayanamam Alıntı:
Cumhur Baba; ''Bir sağa, bir sola yuvarlan! Ne bu arkadaş? Merdaneli çamaşır makinası mıyım ben? Sonra çık balkona!'' ![]() ![]() Survivor'a katılsaydım, bu kadar eziyet etmezlerdi bu ihtiyara.. ![]() Neyse gerisi güzel. Romantizm içeriyor. O dinlendirici olur bak!... Şaka bir yana, Cumhur' cuğum. Bu güzel betimlemelerin insanı mestediyor. Çok teşekkürler. Selam ve sevgilerimle. |
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Ağaç Dostu
|
Sayın oceanheart' ın önerisi doğrultusunda Orman Gülü'nün yerini değiştirerek, Ihlamurun kuzeyine diktim. -50*50 bir çukur açtım. -İçine 5cm kalınlığında mıcır koydum. -Onun üzerine bir kaç cm dere kumu, -Sonrasında 6-7 cm torf, -son olarak kükürtle karıştırılmış toprakla dikimi yaptım. İyiki yerinden sökmüşüm. Zira, eski yerinde hiç kök geliştirememiş. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-05-2012
|
Alıntı:
2 senedir hiç güzel çiçek açmadı; hep mantar (Gece sulaması yüzünden tabi). Fakat bu sene ağaçlar net sayesinde en başında ilaçlayıp, daha sonra da çiçeklenmeye başladığında ilaçlayınca. Nihayet bu sene yüzümü güldürdü. Hoş yine yapraklar az da olsa mantarlı fakat çok güzel çiçeklendi. |
|
|
|
|
![]() |
|
|