![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
|
Sevim Öğretmenim. Önceden almış bulundum bir kere.. Bilseydim.. ![]() Sevgili yedikaranfil; Kural şu: 1) Önce sahip olmak istediğiniz bitkiyi, internette ve Muğla daki fidanlıklarda arayıp bulacak ve satın alacaksınız. ![]() 2) Sonra, gördüğünüz her bahçedeki bitkileri inceliyeceksiniz. Bende olmayan bir bitki var mı? Diye... ![]() 3)Birde göreceksiniz ki; size en yakın bir bahçede, dünya para verip aldığınız bitkinin dalları dışarı taşmış, ''N'olur beni buda..! Benden on tane bitki çıkar..! Diye yalvarıyor. ![]() ![]() ![]() Örnek mi? İşte iki gündür şamatasını yaptığımız Kış hanımelisi.. ![]() |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-11-2010
|
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 27-12-2010
|
Alıntı:
olsun yinede güzel böyle hobilerin olması insanı rahatlatıyor.Not: Amaaaaa bir yerlerden taşan **** sarkan görürsem............. Saygılar ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
|
Sevgili yedikaranfil; Mart sonlarında bana hatırlatın, size Melisa Çeliği göndereyim. En güzeli nisanda çeliklemek. O zaman tutturma şansınız çok yüksek olur. Şimdi tutması çok zor. ![]() Kış hanımelisi saksıda olmaz. Yoksa onuda Furkancığımın dediği gibi komşudan rica eder alırdık. Gerçi o bahçe 40 daireli bir apartmanın , birinden isterdik, o vermezse bir diğerinden... Olmadı, budamayı gece yapardık.. ![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 27-12-2010
|
QUOTE=Orhan Özbilgiç;748767]Sevgili yedikaranfil; Mart sonlarında bana hatırlatın, size Melisa Çeliği göndereyim. En güzeli nisanda çeliklemek. O zaman tutturma şansınız çok yüksek olur. Şimdi tutması çok zor. ![]() Kış hanımelisi saksıda olmaz. Yoksa onuda Furkancığımın dediği gibi komşudan rica eder alırdık. Gerçi o bahçe 40 daireli bir apartmanın , birinden isterdik, o vermezse bir diğerinden... Olmadı, budamayı gece yapardık.. [/QUOTE]![]() Ben, hanımeli saksıda da yetişir diye düşünüyordum Demekki sizlerden öğreneceğim çoooookk şey var orhan bey melisanın sanki kokusu şimdiden burnuma geliyor. ![]() |
|
|
|
![]() |
|
|