![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 27-12-2010
|
[QUOTE=Orhan Özbilgiç;748266]furkan yıldız : Orhan abi yola taşan falan ama iyi tutar. Ödünç çalmış abim. fatma sunay: Bizim orda sahibinin haberi olmadan alınan çiçek daha iyi tutar derler. Orhan bey bence siz aldığınız çelikleri hemen dikin belki tutar. Çalmadığımı belgelemem gerekti. Ahanda ispatı.. Dallar bahçenin dışına taşmış mı, taşmamış mı? ![]() Ben masumum... ![]() Eklenti 190451[/Q Sevgili Orhan Beyciğim; Bu sağdan soldan taşan çiçekler niye bana hiç deng gelmiyor. Birde benim yoluma çıksalar ya Ne kadar şanssızım.![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
|
Sevim Öğretmenim. Önceden almış bulundum bir kere.. Bilseydim.. ![]() Sevgili yedikaranfil; Kural şu: 1) Önce sahip olmak istediğiniz bitkiyi, internette ve Muğla daki fidanlıklarda arayıp bulacak ve satın alacaksınız. ![]() 2) Sonra, gördüğünüz her bahçedeki bitkileri inceliyeceksiniz. Bende olmayan bir bitki var mı? Diye... ![]() 3)Birde göreceksiniz ki; size en yakın bir bahçede, dünya para verip aldığınız bitkinin dalları dışarı taşmış, ''N'olur beni buda..! Benden on tane bitki çıkar..! Diye yalvarıyor. ![]() ![]() ![]() Örnek mi? İşte iki gündür şamatasını yaptığımız Kış hanımelisi.. ![]() |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-11-2010
|
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Ağaçsever
|
Alıntı:
olsun yinede güzel böyle hobilerin olması insanı rahatlatıyor.Not: Amaaaaa bir yerlerden taşan **** sarkan görürsem............. Saygılar ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
|
Sevgili yedikaranfil; Mart sonlarında bana hatırlatın, size Melisa Çeliği göndereyim. En güzeli nisanda çeliklemek. O zaman tutturma şansınız çok yüksek olur. Şimdi tutması çok zor. ![]() Kış hanımelisi saksıda olmaz. Yoksa onuda Furkancığımın dediği gibi komşudan rica eder alırdık. Gerçi o bahçe 40 daireli bir apartmanın , birinden isterdik, o vermezse bir diğerinden... Olmadı, budamayı gece yapardık.. ![]() |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaçsever
|
QUOTE=Orhan Özbilgiç;748767]Sevgili yedikaranfil; Mart sonlarında bana hatırlatın, size Melisa Çeliği göndereyim. En güzeli nisanda çeliklemek. O zaman tutturma şansınız çok yüksek olur. Şimdi tutması çok zor. ![]() Kış hanımelisi saksıda olmaz. Yoksa onuda Furkancığımın dediği gibi komşudan rica eder alırdık. Gerçi o bahçe 40 daireli bir apartmanın , birinden isterdik, o vermezse bir diğerinden... Olmadı, budamayı gece yapardık.. [/QUOTE]![]() Ben, hanımeli saksıda da yetişir diye düşünüyordum Demekki sizlerden öğreneceğim çoooookk şey var orhan bey melisanın sanki kokusu şimdiden burnuma geliyor. ![]() |
|
|
|
![]() |
|
|