![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 13-01-2010
|
Sevgli Orhan Hocam ve Sevgili öğretmenimin öğretmenler gününü kutluyor ellerinizden saygıyla öpüyorum.Hocam her şey güzel olacak.)) |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-02-2008
|
Orhan bey Lonicera Fragmantissima tohum verirse talip olabilir miyim? |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
|
Cok tesekkür ederim Orhan bey. Burada iki yildir seralarda ariyorum fidanini bulamadim. |
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
İstanbul' da da sadece bir fidanlıkta, tek bir tane kalmıştı. onu aldım. Ancaaak, olur ya, fidanlıkları dolaşırken rastlarsam sizin için alır gönderirim. ![]() Selamlar.. |
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaç Dostu
|
[QUOTE=Orhan Özbilgiç;719163]İstanbul' da da sadece bir fidanlıkta, tek bir tane kalmıştı. onu aldım. Ancaaak, olur ya, fidanlıkları dolaşırken rastlarsam Orhan bey ne kadar naziksiniz beni cok duygulandirdiniz. Fidan gönderimi ne yazik ki yasak ancak Istanbul`a kayinvalideme tohum ulastiriyor sevgili agaclar net dostlari, o da bize gönderdigi paketlerin icinde gönderiyor. Yine de cok cok tesekkür ederim. |
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Ağaç Dostu
|
[QUOTE=ciceksever70;719323] Alıntı:
Sağlık olsun. İnşaallah, bizimkinin çiçeği tohuma dönerde, size onu anneniz aracılılğı ile iletirim.Esenlikler diliyorum. ![]() |
|
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Mükemmel olduğu kadar, mütevazı bir kişiliğiniz var. Sizi bu nedenle çok beğeniyorum. Saygılarımla. |
|
|
|
|
![]() |
|
|