![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 12-09-2010
|
Abutilon un güzelliğinden arka fon görülmüyor bile. Kaldıki sen onada çözüm bulmuşsun.Ellerine sağlık. Hanımeli ,bende burdayım diyor bütün güzelliği ile.Ne de güzel kokuyordur. Hayatınız hep çiçekli olsun canlarım. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Ağaç Dostu
|
Yıllardır hiç onarım görmemiş olan, komşu bahçelerden biri ile olan aramızdaki sınırı, nihayet ormansı görüntüden kurtarıp, daha temiz bir görüntüye kavuşturdum. Gelecek yıllarda tüm sınırları, bu şekilde dikenli tel ile çevirmeyi planladım. Bu arada komşunun ''İbiş'' adlı sevimli köpeği yanımızdan pek ayrılmadı. ![]() 40 metrelik sınırdan, 1 tondan daha fazla odunda çıktı. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Ağaç Dostu
|
Komşumun tavuklarının bir kısmı, galiba kümesteki kalabalıktan hoşlanmıyorlar ki; ağaç tepelerine tünemişler. ![]() ![]() Bu arada Kadfe çiçekleri ve Alacalı Hedersi hoşuma gitti. ![]() ![]() ![]() İnanılır gibi değil! Ağaçtaki incirler lokum gibi. Belliki havaları yaz gibi olmasından. Bu sene ''Pastırma Yazı'' bilinenden çok uzun sürdü. 25 günden bu yana devam ediyor. ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
İnsanın içini rahatlatıyorsun. Güzel dileklerini, bende sizin için diliyorum. ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|