![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-01-2012
|
Sevgili Orhan hocam, kurbağa hayatını size borçlu. Ben asla cesaret edemezdim, tebrikler. ![]() |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Yılanda öyle! İstesem öldürebilirdim. Kaçmasına izin verdim. Doğanın dengesinin bozulmasına katkıda bulunmamak adına...Birde ''öldürmek'' eylemi, beni çok üzüyor.![]() sağlıcakla kal. |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
|
Beyaz renkli çiçeği olan Glady Picard çok tatlı eflatun-beyaz ebruli açtı! ![]() ![]() Clematisler seyrekte olsa çiçeklenmeyi sürdürüyorlar. Bunlarda Piluu. ![]() Jean Paul II lerde açıyor. ![]() Son olarak Rouge Cardinaller. ![]() |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaç Dostu
|
Bu sene sebzeler çok verimli. Biberler, salatalıklar, patlıcanlar, bamya ve fasulyeler sebil... Yalnız karpuz ve kavunda başarılı olamadım. Onlar az. ![]() [ATTACH]323612[/ATTACH ![]() Düzenleyen Orhan Özbilgiç : 07-08-2012 saat 17:18 Neden: Hatalı tanıtım. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Ağaç Dostu
|
Bu sene sebzeler çok verimli. Biberler, salatalıklar, patlıcanlar, bamya ve fasulyeler sebil... Yalnız karpuz ve kavunda başarılı olamadım. Onlar az. Eklenti 323611 Eklenti 323612 Yetiştirdiğim yaklaşık 5 tür domatesten birinin cinsi o kadar iriki, en irisini tarttım. 600 gram geldi. ![]() Eklenti 323614 Eklenti 323615 |
|
|
|
![]() |
|
|