![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-07-2010
|
Sayın Orhan bey Hepsine önce bir maaşallah diyeyim. Oya ağaçlarını çok güzel çiçeklenmiş.Kaç yaşındalar acaba?Dikildikleri ilk yıl çiçeklendiler mi? Selamlarımla. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Oya ağaçlarını 2010 sonbaharında, gelişmiş birer ağaç (Tijli) olarak satınaldım. Geçen yaz açık pembe renkli olanı 50 cm. uzunluğunda kök sürgünü verdi. Onu sonbaharda bir başka yere diktim. Uzadıkça yan dallanmaları engellemek için sürgünleri koparıyorum. Şimdi boyumu geçti. Gelecek yaz çiçeklenmesini bekliyorum. Selamlar... ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-01-2012
|
Sevgili Orhan hocam, kurbağa hayatını size borçlu. Ben asla cesaret edemezdim, tebrikler. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Yılanda öyle! ![]() ![]() sağlıcakla kal. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Ağaç Dostu
|
Beyaz renkli çiçeği olan Glady Picard çok tatlı eflatun-beyaz ebruli açtı! ![]() ![]() Clematisler seyrekte olsa çiçeklenmeyi sürdürüyorlar. Bunlarda Piluu. ![]() Jean Paul II lerde açıyor. ![]() Son olarak Rouge Cardinaller. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Ağaç Dostu
|
Bu sene sebzeler çok verimli. Biberler, salatalıklar, patlıcanlar, bamya ve fasulyeler sebil... Yalnız karpuz ve kavunda başarılı olamadım. Onlar az. ![]() ![]() [ATTACH]323612[/ATTACH ![]() Düzenleyen Orhan Özbilgiç : 07-08-2012 saat 16:18 Neden: Hatalı tanıtım. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Ağaç Dostu
|
Bu sene sebzeler çok verimli. Biberler, salatalıklar, patlıcanlar, bamya ve fasulyeler sebil... Yalnız karpuz ve kavunda başarılı olamadım. Onlar az. ![]() Eklenti 323611 Eklenti 323612 Yetiştirdiğim yaklaşık 5 tür domatesten birinin cinsi o kadar iriki, en irisini tarttım. 600 gram geldi. ![]() Eklenti 323614 Eklenti 323615 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|