![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 25-07-2012
|
Harikalar yarattığınız bahçenizi sevgi ve büyük bir beğeni ile izledim tebrik etmeden geçemedim.emeklerinize sağlık. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-01-2012
|
Sevgili Orhan hocam, şu fotoğrafı her gördüğümde boylu boyunca uzanmak geçiyor içimden orta yerine. ![]() Yağmurdan sonra ciğerlerinize dolan toprak kokusu ne güzeldir kim bilir.. ![]() |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Zaman zaman vurguladığım gibi, bu görüntü banada, peyzajda çok doğru bir tercih yaptığımı hissettiriyor. Yıllar geçsede, bu görüntü içinde yer alan, sadece 3-5 ağaç dahada büyüyecek, o kadar! Hatta bu sonbaharda, sıkışıklık yaratacağını farkettiğim, 3-4 metreboy ve aynı zamanda tac yaptığını, Çarşamba Hükümet Konağı Bahçesi'nde bizzat gördüğüm (Lonicera Fragrantissima-Kış Hanımelisi)ni aradan söküp, arka bahçeye aktaracağım. Dilerim sizde bahçenizde, daha güzel görsellikler yaratma şansı yakalarsınız. Esenlikler diliyorum. |
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Ancak; Birçok arkadaşımızın bahçelerinin, gelişimini izleme şansı bulduğum bu dönemde, gerçekten benden daha başarılı arkadaşlarımızın olduğunu biliyorum. Herşey gönlünüzce olsun. |
|
|
|
|
![]() |
|
|