![]() |
|
![]() |
#2431 |
Ağaç Dostu
|
Çok teşekkür ederim. Güzel temennileriniz içinde tabii. Yürekten paylaşıyorum. Selam ve sevgiler Kuşadası' na... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2432 |
Ağaç Dostu
|
Berrin Hanım; Bahçelerimiz aslında sonbahardada güzel oluyorlar, biliyorsunuz. Ama bu sene sonbaharı yaşamadan ani başlayan soğuklarla, bitkilerin yaprakları daha yeşil iken döküldü. sağlık olsun deyip, baharı beklemeye başladık artık. ![]() Biliyorsunuz, benimde sizin için ayırdığım tohumlar vardı. Çiçek fuarına gelebileceğiniz varsayımıyla, yanıma almıştım. Göremeyince eve geri getirdim. Bende onları size ulaştırırım. Bende size ve ailenize, selam ve sevgilerimi sunuyorum. Esen kalın. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2433 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-08-2011
|
Orhan abi, size bu güne kadar teşekkür etme fırsatım olmadı, özür dilerim. Ama bugün doğum günümde beni yanlız bırakmayan herkese sizden bahsettim göndermiş olduğunuz çelikleri gösterdim ve hayallerimi anlattım. Sizlerin sayesinde köklenen hayallerim..., Kardeşlerim size teşekkür etti ve iletmemi istedi. Sevgiyle kalın, iyiki varsınız, ellerinizden öperim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2434 |
Ağaç Dostu
|
Arzu Hanım; Birgün bahçenizde yetişen bitkilerin, tohum, rizom, soğan veya çeliklerini, sizde paylaşmaya başladığınızda, ne büyük haz duyduğunuzu göreceksiniz. Dilerim en kısa sürede paylaşma aşamasına gelirsiniz. Kardeşlerinize ve size selam ve sevgilerimi iletiyor, yeni yılda hayallerinizin gerçekleşmeye başladığını görmenizi diliyorum. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2435 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-01-2011
|
Sevgili Orhan Özbilgiç,yeni yılınızı kutlar,Sevgili ailenizle sıhhat ve mutlulukla dolu bir yıl dilerim....Selam ve sevgiler ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2436 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-02-2011
|
Sevgili Orhan hocam yeni yılınızı kutlarım..2012 de sağlıklı, mutlu ve bol çiçekli günler dileği ile ...Selam ve sevgiler ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2437 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-04-2009
|
Merhaba sevgili orhan abım, yeni yılınız gutlu olsun. Sevgiler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2438 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 02-01-2010
|
Hayal ettiğiniz her şeyin 2012 yılında gerekleşmesi ve ailenizle mutlu , huzurlu bir yıl olmasını diliyorum.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2440 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
Orhan abi'ciğim yeni yılınızı kutlar mutlu sağlıklı huzurlu seneler dilerim ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2441 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 27-05-2007
|
Yeni yılınızı tüm yüreğimle kutlar, sağlıkla, başarıyla sevdiklerinizle birlikte daha nice yıllar görmenizi ve geçirmenizi dilerim... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2442 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-06-2007
|
Ailenizle birlikte yeni yılın sizlere sağlık, bahçeniz kadar renkli güzellikler getirmesini dilerim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2443 |
Kaybettik, Allah rahmet eylesin
Giriş Tarihi: 22-02-2010
|
Orhan Bey mutlu yıllar |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2444 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-02-2008
|
Orhan bey, size ve ailenize mutlu bir yil dilerim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2445 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili berrinb, Periş, sevim4, fatma sunay, Fatoş, günebakan, nazl06, Benol Hazaroğlu, gulbirsen, ciceksever70, iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Dilerim 2012, sizler içinde çok güzel bir yıl olur. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2446 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 25-06-2010
|
Orhan öğretmenim; Bu sabah, dün yazmış olduğunuz mesajları okuyunca, neşeli olduğunuzu anladım. Aramıza döndüğünüze çok mutlu oldum. İnanın bu tatlı atışmalarda yokluğunuz hissediliyor. İyi ki varsınız... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2447 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 13-01-2010
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2448 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 25-06-2010
|
Alıntı:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2449 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 06-01-2009
|
Sevgili Orhan bey bahçeniz harika. Lütfen o muhteşem çınara gittiğinizde benim için de sarılın. Eşinizle her ziyaret ettiğinizde onu sevgiyle kucaklayıp teşekkür edin. Ben ağaçların ruhu olduğuna inanıyorum. Kim bilir kaç asırlık bu doğal anıt, sizin sevginize karşılık verecek, kendisindeki sağlık ve direnci sizin vücudunuza aktaracaktır. Sizin bahçemizde çok özel bir yeriniz var. Gönderdiğiniz selluka tohumları yeşerdi ve neredeyse 1.5 metre uzadı.Umarım çiçeklerini de görebilirim. Kendinize iyi bakın. Sevgiler,saygılar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2450 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Uzaylı; Çok şükür, hızla iyileşiyorum. Ağır birşeyler taşımak dışında kısa mesafeli yürüyüşlere bile başladım. Yinede ''Ben iyi oldum.'' havasından uzak duruyorum. Doktorumun önerileri doğrultusunda, her hareketime dikkat ediyorum.İlginize tekrar teşekkür ederim. Yücel' ciğime, beni önemsemesi konusundaki uyarında haklısın. ![]() ![]() ![]() ![]() Canım kardeşlerim. Hepinizi çok seviyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2451 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Bahçeme ilişkin düşünceniz için teşekkür ederim. Gerçektende o çınarı her gittiğimde, bir bahaneyle görmeye gidiyorum. Ama bu yaz gittiğimde söz! Ona sarılacağız. Bu kadar masum ve doğa sevgisi yüklü bir hurafeye gönülden inanmaya hazırım. Sellukalarınızın sağlıklı bir biçimde büyüyor olması, benide çok sevindirdi. Bu yaz, hemde bol bol çiçekleneceklerinden emin olabilirsiniz. Güzel dilekleriniz için teşekkürler. Sağolun. Varolun. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2452 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 19-04-2007
|
merhabalar; sizin sayfanızı bunun için meşgul etmek istemem ama hatırlarsanız hürriyet köyü'nü sormuştum size, sayenizde orayı buldum yakın zamanda. küçükken üzerinden atladığım ağaçlar bana tepeden tepeden baktılar ![]() bahçenizde gönlünüzce yaşamanız dileği ile... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2453 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 13-01-2010
|
Sayın Orhan hocam çok geçmiş olsun cemo kardeşimle konuşmuştuk haberinizi aldım,görüşmek dileğiyle selamlar ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2454 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Çocukluğunu yaşadığın yerleri, gidip gördüğünü anlıyorum satırlarından. Buna çok ama çok sevindim. Yaşadığın duyguları hissetmeye çalışıyorum ama olmuyor. Ancak belliki çok keyifli anlar yaşamışsın. Yaşamının bütünü hep böyle tatlı heyecanlarla süslensin. Sevgiyle kal. ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2455 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Haa..Bu arada bahçen herzamanki gibi yinede çok güzel... |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2456 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 12-02-2012
|
Bahceniz çok güzel sayın Orhan ÖZBİLGİÇ ben forumda yeniyim bahceleri dolaşirken için coşuyor acaba benim bahcemde böyle olurmu diyorum bahce sayfası açacağım fakat yardımlarınıza ihtiyacım var neden derseniz bir dönüm yerim var içinde gül hariç başka çiçeğim yok sizde tohum olduğunu okudum acaba banada kağıt çiçeği ve selluka tohumu göndere bilirmisiniz ****** elinizde varsa memnun olurum saygılar |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2457 |
Kaybettik
|
İyileşmişsinizdir mutlaka şimdiye kadar Orhan öğretmenim. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2458 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Bahçem için bir sayfa açtığımda bende aynı duyguları yaşadım. Zira bende, bahçeyi oluşturmaya başladıktan bir yıl kadar sonra paylaştım. Nisan ayında dördüncü yaşına girecekler, ilk diktiklerim. Zaman su gibi akıp gidiyor. ![]() Sizde bir başlayın, gerisi gelir. Tohum konusuna gelince: Maalesef yanımda sadece size verebileceğim çok az Selluka tohumum var. Bu yıl bitkilerimin çoğundan tohum alamadan erken don vurdu. Alabildiklerimide İstanbul'a getirmedim. Adresinizi ve telefon numaranızı özel mesajla bildirirseniz, size en kısa zamanda, selluka tohumu gönderirim. Selam ve sevgilerimle. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2459 |
Ağaç Dostu
|
Sağolun Sevim Hanım; Beklediğimden daha iyi durumdayım. Ama yinede, uzun süreli olarak bilgisayar başında oturmak, yorucu ve rahatsız edici oluyor. Bu yüzden, pasifliğim. Bahçemdede, mevsim gereği, sergileyebileceğim bir fotoğraf yok! Malum İstanbul'dayız. Yaz ile birlikte hareket başlayacak tabiiki. ![]() Eşim ve ben; güzel duygularınız ve selamlarınıza teşekkürlerimizi sunuyor, esenlikler diliyoruz. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2460 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-03-2011
|
Sevgili orhan hocam, bizde bahçemiz var diye ortaya çıkmışız.herşey nekadar güzel maşşallah. Karadenizde muz yetişiyormu çok şaşırdım.Benim muzlarım büyüyemiyor küçücük kalıyor acaba arkadaşınız özel birşelermi yapıyor merak ettim. Hele sarmaşıklar balkona gülle beraber negüzel tırmanmışlar,bahçenize giriş yolunuz harika hangisini söyliyeyim bilemedim kırk bir kere maşşallah. Allah saglık sıhatle iyi günlerde uğraşmak güle, ğüle oturmak nasip etsin inşallah. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|