Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Doğayla Barış
Sevgili Orhan bey bahçeniz harika. Lütfen o muhteşem çınara gittiğinizde benim için de sarılın. Eşinizle her ziyaret ettiğinizde onu sevgiyle kucaklayıp teşekkür edin. Ben ağaçların ruhu olduğuna inanıyorum. Kim bilir kaç asırlık bu doğal anıt, sizin sevginize karşılık verecek, kendisindeki sağlık ve direnci sizin vücudunuza aktaracaktır. Sizin bahçemizde çok özel bir yeriniz var. Gönderdiğiniz selluka tohumları yeşerdi ve neredeyse 1.5 metre uzadı.Umarım çiçeklerini de görebilirim. Kendinize iyi bakın. Sevgiler,saygılar.
|
Sevgili Doğayla Barış;
Bahçeme ilişkin düşünceniz için teşekkür ederim.
Gerçektende o çınarı her gittiğimde, bir bahaneyle görmeye gidiyorum. Ama bu yaz gittiğimde söz! Ona sarılacağız. Bu kadar masum ve doğa sevgisi yüklü bir hurafeye gönülden inanmaya hazırım.
Sellukalarınızın sağlıklı bir biçimde büyüyor olması, benide çok sevindirdi. Bu yaz, hemde bol bol çiçekleneceklerinden emin olabilirsiniz.
Güzel dilekleriniz için teşekkürler. Sağolun. Varolun.