![]() |
|
![]() |
#1771 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Orhan bey, güller müthiş koru çiçeğine bittim ben bu güzelliği hiç görmemişim çok güzelmiş. Orhan abim, ablayla o güzelliklerin tadını sağlıklı bir şekilde çıkarmanız dileğiyle sevgiler saygılar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1773 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Sizin Enez' de, Gazanyalarınız açalı nerdeyse bir ay oldu. Burada daha bir haftadır açıyorlar. Koru Çiçekleri çok minik çiçekler. Ama çok sevimliler. Bizim buralarda tohumunu almak mümkün olmadığı için yeni bir paket alıp ekmiştim. Ama gerek yokmuş. Tohumları dökülmüş olan yerde çok daha önce çiçeklendiler. O kıvrık saplı soğanlı, Nectaroscordum Silicium. Çiçeği uzun süredir üzerinde. O yönüylede çok güzel. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1776 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Güzel dileklerinize teşekkürler öğretmenim. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1777 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Sizlerede aynı güzel dileklerle sevgilerimizi iletiyoruz. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1778 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1779 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Orhan hocam, daha sonra mesajlarımı sileceğim. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1780 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Bende, ondan önce Boulevard' lar vardı. Onlarla ilgili ''Yalancı Serviler'' başlığında bilgi ve fotoğraflara bakarken, 82. sayfada, altında Chamaecyparis Nootkatensis ''Pendula'' yazan fotoğrafını gördüm. O zaman deyim yerindeyse, ''Meftun oldum.'' Güzel duygu ve dilekleriniz için tekrar teşekkür ederim. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1781 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-02-2011
|
Orhan hocam sarmaşık gül bir harika gelin tacı ve koru çiçeklerine bayıldım çok güzeller ellerinize saglık |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1782 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 06-07-2009
|
Merhaba,böyle güzellikleri oluşturmak için harcadığınız bütün emeğe,sabra değmiş.Çok güzel resimler çekmişsiniz.Ellerinize sağlık.Bitkilerle uğraşmak insanı gerçekten dinlendiriyor.Bahçenizde iyi keyifler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1783 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Bitkilerimi beğenmenize sevindim. Sarmaşık gül bir süre sonra daha yoğun çiçeklenecek. O zamanda mutlaka fotoğraflıyacağım. Daha çok beğeneceğinizi umarım. Sağlıkla kalın. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1784 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Bahçeme ve çabalarıma ilişkin motive edici sözlerinize teşekkür ediyorum. ''Dinlendirme'' konusunda size yürekten katılıyorum. Dilerim bir gün tüm doğaseverlerin, gönüllerince bahçeleri olur. Herşey gönlünüzce olsun. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1785 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 25-06-2010
|
Orhan öğretmenim; Bahçenizin renkleri yerine gelmiş. Hepsi çok güzeller. Daha üye olmadan bir yıl öncesinden bu yana bazı bahçeleri hep takip ediyorum. Sizin bahçe görüntüleri çok dingin ve huzur verici geliyor bana. Çünkü çoğu fotoğrafta çiçeği görüntülerken bile arka plandaki geniş bahçe gözlerimizi dinlendiriyor. Bir bütünlük oluyor. Ben böyle fotoğrafları daha çok sevdiğimi farkettim. Bundan sonra kendim de dikkat edeyim. Koru çiçeklerinize önceden beri bayılıyorum zaten. Seneye ben de tohumunu direk bahçeye ekip sonucu görmek istiyorum. Tohumunu burada hisarönünde görmüştüm ama acemilikten her çiçeğe cesaret edemedim. Bu sene öğrendim ki bahçede çıkanlar daha dayanıklı ve daha çabuk büyüyorlar. Her şey çok güzel öğretmenim; sağlıkla ve sevdiklerinizle tadını çıkarmanızı dilerim... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1786 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Şimdi beni şımarttınız. ![]() Selam ve sevgilerimle. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1787 |
Ağaç Dostu
|
Bahçedeki kırmızı çiçekli Amarillis bu sene açtı. ![]() ![]() Amerikan Hanımelisi' nin kokusuz olduğunu sanırdım. Yanılmışım. Krem çiçeklisi kadar yoğun olmasada, bayağı bir kokuyor. Özellikle sabah ve akşamları yanından geçerken mest ediyor. Rengiylede çok hoş duruyor... ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1793 |
Ağaç Dostu
|
Altuni Leylandiler' in tepesini keme zamanı geldi. Böylelikle daha sık bir duvar oluşacak. ![]() Böğürtlenleri sert budayınca, bu sene meyve için bol çiçek ve tomurcuğu oluşturdu. ![]() ![]() Arakaların toplanma zamanı gelmek üzere. ![]() ![]() Sarımsaklara daha var.. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1796 |
Ağaç Dostu
|
Abutilon formunu buldu. ![]() Kaymak Ağaçları bol tomurcuk verdiler. Çiçeklerini bekliyorum. ![]() ![]() İki yıl önce, salyangozdan arındırmak için yanlış bir bilgilenme sonucu, tuz ile kimyasını bozduğum Himalaya sediri bu sene daha sağlıklı büyüyor. ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1798 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 25-06-2010
|
Orhan öğretmenim; Fotoğraflar çok çok çok güzel. Bahçe harika anlaşılan. Off of of dedirten cinsten. Başka diyecek bir şey bulamıyorum. ![]() Abutilon harika bir şeymiş... O bahçeye bahçe oturma grubu ve yerlerde minderler yakışır. Yemyeşil yerlerde turuncu ve sarı minderler. Ya da fuşya pembe ve mor minderler hayal ettim şimdi. Off of benim bahçe bir yola girsin görürsünüz siz! ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1799 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Sevgili Uzaylı; Çok zevklisiniz. Ancak Karadeniz Sahili çok aşırı nemlidir. İstisnasız her akşam güneş battığında çiy düşer. Üstelik saçaklardan yağmur suyu gibi damlarcasına. Taaa, kuşluk vakti kalkar. Bu nedenle bırakın, bahçeyi, balkondaki minder türü herşey ıslanmışcasına nemlenir. Bu nedenle, bahçelerde yerlere minder koyamayız. Abutilon, bulamazsanız, hatırlatın ekimde size çelik göndereyim mutlaka tutar. Selamlar. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1800 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-10-2010
|
Hanımeliniz çok güzel renkleri süper, favori renklerim ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |