Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Orhan Özbilgiç
Eser Hanım;
Bahçeme nadir bulunan ibrelilerden dikmek için araştırma yaparken, Gürkan Ceylan' ın ''Dış Mekan süs Bitkileri ve Peyzajda Kullanımları'' adlı kitabını edinmiştim. İlk kez orada dikkatimi çekti. .....................Bahçemde en çok değer verdiğim ağaç. Yüklediğiniz fotoğrafı abartmayayım, yüzlerce kez hayran hayran izlemiştim. Zira bu ağaca ilişkin çok fazla fotoğraf yok. Yüklediğiniz içn çok teşekkür ederim. Sanırım üç-beş yıl sonra ona yakın bir görüntüyü izleyebileceğim. Zira senede 40-50 cm. uzuyormuş. Benimki şimdilik toprak seviyesinden 175 cm. boyunda.  Selam ve sevgilerimle.
|
Bitkilere merakımdan ötürü sözünü ettiğiniz kitabı ben de almıştım. Hem de bahçem olmadan yıllar önce.

O kitabı adeta roman gibi okudum desem yalan olmaz. Buna rağmen görmemişim (veya aklıma yazmamışım). Bakmakla görmek farlı şeylerdir diye boşuna söylenmemiş. Ayrıca ağacı bahçenizde görmek için verdiğiniz uğraş da gerçekten takdire değer

Eminim o da sizi sağlıkla büyüyerek ödüllendirecek. Bizler de onun güzel resimlerine bakarak sizinle birlikte sevineceğiz.