![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-02-2011
|
Sevgili Orhan hocam inşallah tohumlar biranönce büyür o güzellikleri görme şansımız olur ellerinize saglık |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 27-12-2010
|
Sevgili Orhan Beyciğim; Muğla'dan eşinize ve size sevgiler, saygılar Bahçenizdeki çalışmalarınızı uzaktanda olsa takip ediyorum. Benim merak ettiğim son ektiğiniz tohumları koruma altına almışsınız (çitlerle) neden acaba??? birileri kaçak olarak bahçeye dalabilir endişesimi var???? :-)))) |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Ben ve eşimde size selam ve sevgilerimizi sunuyoruz. Benim bahçeme, orada olduğum dönemlerde kendilerini doyurup baktığım sokak köpekleri rahatça girip çıkabiliyorlar. Onlar biz buraya geldiğimizde de oraya sık sık geliyorlar. Rica ettim, komşum biz yokken onlara arasıra birşeyler veriverecek. Onlardan tek şikayetim, bahçedeki saksı, tüp ve viyolleri yok saymaları. Onları devirip eşelemeleri. Yaza gidince o saksılar balkona taşınacak. Viyoller ve tüplerdekilerde çimlendikleri oranda bahçeye dikilecekler. Sorun kalmayacak.![]() Anlayacağınız, benimkisi; Yar'danda, Ser' dende vazgeçememek. |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
|
Dün agaclar.net' in 7. Kuruluş Yıldönümü Toplantısı' nın en şanslı üyelerinden biriydim. Sevgili Dudi, bana Safran armağan etti. Zafer İnandıklı kardeşim, son derece değerli iki bitki verdi. Epiphyllum Oxpetalum ve ![]() Bilbergia Nutan. Sevgili Zeki Yağlı' da, kendi bahçesindeki güzel bitkilerden dört ayrı cins verdi.Yazılışlarında hata yapmamak için adlarını yazmadım. ![]() Her üçünede tekrar teşekkür ediyorum. |
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Ağaçsever
|
Alıntı:
Böyle komşular herkese nasip olsun; Tabi ki böylesine emek vermiş olduğunuz o güzelim bahçenizin talan edilmesi hiç hoş değil. O Sokak köpecikleri de bilseler ne kadar emek verdiğinizi sanırım kıyamazlar eşelemeye). Aaahhhh ahhhh yakın olsaydım elimde makas biraz hırsızlık yapardım. Yok şaka şaka kıyamam ben onlara. Amaaaaa belki siz gönüllü olursunuz (Orhan Beyciğim Mart geçti Nisan geldiiiiii ben bekliyorum hani kışın söz vermiştiniz)![]() |
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Kaybettik
|
Orhan bey merhaba güzel bir toplantı olmuş fotoğrafları gördüm herkes çok mutlu. Bahçenizi bırakıp geldiniz İstanbul'a. Nisan sonuna kadar İstanbulda bahçeniz sizi özleyecek. Tohumlar, çelikler ) Toplantı hediyeleriniz harika. Epiphyllum Oxpetalumu görünce ooff dedim ) Güle güle büyütün hepsiniDüzenleyen sevim.K : 04-04-2011 saat 15:35 |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Ağaç Dostu
|
Evet ya Sevim Hanım; Toplantı çoğumuz için bir doping oldu. Sağolsunlar, bazı arkadaşlarımız, herkese yetecek kadar değişik bitkiler ve bitkilerle ilgili destekleyici ürünleri armağan olarak getirmişler. Zafer Bey' in büyük bir jesti idi o. ![]() Çok teşekkür ederim. |
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Bahçemin Samsun' da yani uzakta oluşu tek olumsuzluk. Kışın da bakım için gitmek gerekiyor. İstanbul' a kala kala ocak ve nisan ayları kalıyor. İki ayda, burada çok hızlı geçiyor. Keşke söz vermeseydim. Neyse,o sözümü izninle şöyle düzelteyim. ''Bir gün mutlaka!'' Esenlikler dilerim. |
|
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Ağaçsever
|
Alıntı:
Saygılar. |
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Ağaç Dostu
|
İnsan bu güzelliklerden vazgeçebilirmi Orhan hocam yüreginize saglık |
|
|
|
|
|
#12 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Sevgili Burak, yinede ayrılmak zor tabii. ![]() |
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
Ağaç Dostu
|
Orhan hocam hediyeler muhteşem güle güle büyütün saygılar... |
|
|
|
|
|
#16 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
Güle güle büyüt Orhan abi bahçen gittikçe renklenecek demektir ![]() |
|
|
|
|
|
#18 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-11-2010
|
Oh ya Orhan abimide gördüm gam yer miyim daha ![]() |
|
|
|
|
|
#19 |
|
Ağaç Dostu
|
Ne diyorsun? Görmek yetti ha! Başka birşey istemiyorsuunn! Ohh..Ohh.. Ben bahçeyi talandan kurtardım. Öteki bahçe sahipleri düşünsün. ![]() Benden sonra tufan.(Benden sonra Furkan. diye değiştirilebilir bu söz..) ![]() |
|
|
|
|
|
#20 |
|
Ağaç Dostu
|
Sevgili Orhan ağabeyim, güle güle sağlıkla büyütün. En kısa zamanda çiçeklerini de görürsünüz inşaallah. Samsuna giderken Anadolu yakasına geçtiğinizde haberim olursa, onların yanına Burgmansia (Meleklerin borusu sarı yoğun kokulu) ekleyebilirim. Selâmlar saygılar... |
|
|
|
|
|
#22 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 02-01-2010
|
Orhan bey toplantıda verdiğiniz mavi çan çiçeğinin tohumunu nezaman ekmem lazım. Henüz kurumamış kurumasınımı beklemem gerekiyor. Tecrübeli biri olarak fikrinize ihtiyacım var. Selamlar... |
|
|
|
|
|
#23 |
|
Ağaç Dostu
|
Fatma Hanım; O tohum kapsüllerinin kurumasının gerekeceğini sanmıyorum. Ekim ayından bu yana (5 ay boyunca) dalında aynı büyüklükte kaldılar. Kanımca onlar tam olgunluk dönemini tamamladılar. Eğer saksıya dikecekseniz bugünlerde dikebilirsiniz. Bahçeye dikmek için nisan ortasından sonra daha uygun olur. Zira toprak dahada ısınmış olur. Çimlenmesi daha garantili olur. Not: O kapsüller içinde çok sayıda pul gibi tohum var. Üç-dört tanesini bir saksıya veya öbeğe dikerseniz, birinden biri mutlaka çimlenecektir. Selam ve sevgiler. |
|
|
|
|
|
#24 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 02-01-2010
|
Teşekkür ederim verdiğiniz blgilere ben yere dikeceğim. Kemaliye ye gidince hemen bahçeye dikerim nasıl olsa bahçede boş yer çok. |
|
|
|
|
|
#25 |
|
Ağaç Dostu
|
Sevgili orhan hocam tohumların çiçeklerinide görürüz inşallah elinize saglık sizi takdir ediyorum sıcakkanlısınız her yoruma ilgili olup cvp vermeniz büyük nezaket bahçenizin güzelligi bi kenara kalbinizin güzelligi önemli olan mutluluk herdaim eksik olmasın kapınızdan saygılar... |
|
|
|
|
|
#26 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Bana ilişkin beslediğin güzel duygulara teşekkürüm olarak sana, bahçemdeki kayısı ağacında yakaladığım ve adına ''örümceğin inci kolyesi'' diyebileceğim bu güzel görüntüyü armağan ediyorum. Sevgilerimle. ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
|
#27 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-02-2007
|
Gerçektende inci kolye gibi döşemiş.. O bile harika.. |
|
|
|
|
|
#29 |
|
Ağaç Dostu
|
Çok teşekkür ederim Orhan hocam örümcegin inci kolyesi muhteşem yüreginize saglık... |
|
|
|
|
|
#30 |
|
Ağaç Dostu
|
Merhaba Orhan Beyim, kolay gelsin Çok şükür bu yıl da erdik bahara Gülü gördü bülbül başladı zara Açıldı sinemde bin türlü yara Yine dert açmanın zamanı geldi Pınarı var ormanı var gölü var Çiğdemi var çiçeği var gülü var Arısı var peteği var balı var Bunları seçmenin zamanı geldi Aşık Hüdai |
|
|
|
![]() |
|
|