![]() |
|
![]() |
#931 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 13-01-2010
|
Sayın Orhan Hocam yakın zamanda nakilleri yapılacak olan bitkileri inşallah görüntülemek bize de nasip olur biraz yorulacaksınız yer değiştirmeler olacak seneye bu zamanlar harikalar yaratacağınızdan hiç kuşkum yok kolay gele. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#932 |
Ağaç Dostu
|
Sayın Hocam her zaman olduğu gibi Sayın Güngör Hanım yine imdadımıza yetişmiş. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#933 | |
Ağaç Dostu
|
Yücel Canpolat: Sayın Orhan Hocam yakın zamanda nakilleri yapılacak olan bitkileri inşallah görüntülemek bize de nasip olur biraz yorulacaksınız yer değiştirmeler olacak seneye bu zamanlar harikalar yaratacağınızdan hiç kuşkum yok kolay gele. Alıntı:
Gönül okşayan düşünceleriniz ve dilekleriniz bana itici güç oluyor. Çok teşekkürederim. ![]() Güngör Hanım, bitkiler konusunda, hani derler ya! Sahib-i Selahiyet. Gerçektende Sayın herbaryum ve Sayın Güngör Salman, bu sitede birçok üyeye merak ettikleri bitkilerin isimlerini çok kısa zamanda cevaplayıveren iki değerli uzman. Sağolsunlar. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#936 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#940 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 29-09-2010
|
Allah nazardan saklasın nasıl emek var bahçenizde belli |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#941 |
Ağaç Dostu
|
Sayın ekru; Bahçeme ilişkin olumlu görüşleriniz, beni dahada şevklendiriyor. Çok teşekkürederim. Darısı bahçesi olmayanların başına. Saygılar. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#942 |
Ağaç Dostu
|
Çok sevdiğimiz bir komşumuz taşındı. taşınırkende, bize iki farklı renk Fittonia armağan etti. Gerçekten çok hoş yaprakları var. Salon bitkileri bizim için pek cazip olmamakla birlikte, bunların bakım konusunda kanaatkar olduğu söyleniyor. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#946 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Ohh be! İşte şimdi banko tutarlar ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#947 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
Musadenizle Orhan abi diyebilirmiyim ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#948 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Elbette diyebilirsiniz. ![]() Sağolsun Fatoş' hanım gönderdi onu. Bende çok sevdim. İnşaallah tutar. Selam ve sevgilerimle. ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#949 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-04-2009
|
Sevgili orhan abi,sardunyalar harika. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#951 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-01-2008
|
Tek kelimeyle harika. Arazinizin dümdüz olması ne kadar hoş, biz öyle yere hasretiz. Eğimli yerlere bahçe yapmak daha zor oluyor. Bayıldım sizin bahçeye. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#952 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Evet, düz bir bahçenin artıları sayılamayacak kadar çok. Benimde, hafif eğimli bahçelere sempatim var! Özellikle cepheden fotoğraflamalarda, daha çok objeyi aynı kareye sığdırabiliyor, ve görebiliyorsunuz. Tabii çok eğimli olması başka.. Sevgili Yücel Canpolat'ın bahçesine, hayranlığımın bir nedeni de bu galiba. Kolaylıklar diliyorum. ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#953 |
Ağaç Dostu
|
Bahçemdeki hünnapların olgunlaşmış olabileceğini düşünüp, oradaki bir tanıdığa toplattım. Bugün de kargoyla geldi. Toplayan kişi, hünnapla ilk kez karşılaşan biri olduğu için, tam olgunlaşmadığını anlayamamış. Yaklaşık bir hafta sonra toplansa daha iyi olacakmış .Gelecek yıl için bir kulak küpesi oldu. ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#954 |
Ağaç Dostu
|
Sayın Hocam afiyetler olsun çok güzeller gönderen arkadaşın ellerine sağlık. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#955 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 27-05-2007
|
Bizim bahçede bir tek Hünnap eksik şimdilik bahara oda gelecek inşallah. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#956 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 13-09-2010
|
hayatımda ilk defa hünnap yedim.dışı iğdeye benziyor ama yaş hali.tadı da bana muşmulayı andırdı.ama ne yalan söyleyeyim çok sevdim.en kısa zamanda edinmek niyetindeyim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#957 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Senenin ilk hünnabını, sizin ağacınızdan yemiştim. Demekki benim bahçemde, yaklaşık üç hafta sonra olgunlaşyor. ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#958 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
İlk yılında bile meyvesini yiyebilirsiniz. Olmadı ikinci sene garanti. Genellikle, 3-yaşındaki bir fidan meyve veriyor. Size gelecek olan en az 2 yaşında olacağına göre. Değil mi? ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#959 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Gerçekten öyle! Yemesi kolay olduğundan mıdır, ne? Bizde çok seviyoruz. Şeker oranının düşük olması da cabası. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konu Araçları | |
Mod Seç | |
|
|