![]() |
|
![]() |
#2131 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
Satı'cığım mavi papatya ve çan çiçeği gerçekten harika görünüyor ellerine sağlık arkadaşım ![]() Bahçendeki herşey müthiş güzel. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2132 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2133 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-01-2011
|
Sevgili Satı, bahçeniz sonbaharda bile harika...Serin hava çiçekere daha iyi geliyor kanaatindeyim....Ellerinize sağlık....2110 ve 2115 .mesajlardaki o mor çiçeğin adı nedir..Kokusu varmı....Çok güzel görünüyor... Birkaç yerde daha görmüştüm ama adını bilmiyorum....Selam ve sevgiler.. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2134 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
İnternet bağlantım birazcık izin verince, mesajı dün gördüm. Şu saatlerdede, hızının yanıtlamaya yeteceğini farkettim. Önce Facebook' ta ki mesajı yanıtlamaya çalıştım. Olmadı. ![]() Şimdi buradakini gördüm. Umarım gönderebilirim. Çan Sarmaşığı'nın büyümüş olduğunu görmek benide mutlu etti. Büyük olasılıkla, kışı atlatır. Atlatmasa bile, kökte yine sürüyor ve aynı yıl yine çiçekleniyor. Nitekim benimkisi öyle oldu. Ama ne yazıkki bahçeme bu fotoğrafları yükleyemiyorum. Gelecek yıl internet hattımı değiştireceğim. Böylelikle tüm güzellikleri, zamanında yükleyebilirim. Bahçende yine nadide denilebilecek çiçeklerin var. Sağlık içinde keyfini çıkarmanı diliyorum. Selam ve sevgiyle... |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2135 |
Ağaç Dostu
|
Sayın KAPTANzst, çok teşekkürler, haklısınız rus ortancası sürekli temizlemezsem bahçeyi sarıyor, yer elmasınıda söküp komşulara dağıtıyorum ![]() Jineopcuğum güzel kardeşim çok teşekkürler, banada Orhan abim göndermişti, daha öncede tohumdan şimdide tohumdan yetiştirmiştim, benimkilerde ince bir kök, öncekini budadım ve kurudu, bunu budamadan balkona korumaya alacağım, umarım kurumaz bende seni çok çok öpüyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2137 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili berrinb, çok teşekkürler iltifat ediyorsunuz, sizin bahçenizin güzelliği yanında benimkinin adı olmaz, o bitki rus ortancası (kısmet ağacı) güzel bir kokusu yok hatta kötü kokuyor, sevgiler saygılar. Sayın Orhan abim, çok teşekkür ediyorum beni bu güzellikle buluşturduğun için, benim daha öncede vardı çokta güzel çiçekler açmıştı, budayınca kurudu belkide tesadüf oldu, bunu çok iyi koruyacağım kışın umarım kurumaz, internet hattını en kısa dönemde halledersin inşallah, saygılar selamlar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2139 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2142 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-06-2012
|
bahçeniz ve çiçekleriniz çok güzel.ellerinize sağlık. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2150 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2151 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 11-10-2010
|
satı hocam ismini saydığın hayhanlar bir birinin doğal düşmanıdır nasın yaşayabiliyorlar ilginç |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2157 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 19-04-2007
|
Alıntı:
bu mesajdaki 3. bitkinin adı nedir? |
|
![]() |
![]() ![]() |