![]() |
|
|
|
#11 |
|
Ağaç Dostu
|
Sevgili Yesim , bir bahcen varmis . Yeni gordum . Keske buralarda olsaydi , ben hemen omuz atardim . Hatta her hafta sonu gelip adam (bahce)olana kadar fikirsel ve fiziksel destek verirdim . Toprak belleme olayini bile ekzersis niyetine parti parti yapardik . Belediyenin seralarinda calisan tanidiklarimiz var , onlara rica ederdik . Yer noksanligindan bonsai yaptigim guller ve calilar var elimde , bos toprak var hemen dikerdik .Gulleri isterseniz sonbaharda topraklarindan cikarip gonderebilirim , hemen dikerseniz tutarlar . Benim bahcem cok sulak soganlarin hepsini size verebilirim , bende curuyorlar . Mugelerim var , harika yer ortucu oluyorlar ve mayista da nefis kokulu cicekleri olur . Sarmasiklara izin varsa ful yasemin celiklerim var , koklenmis iki adet , Iki de hibiskus celigi . Portfoy bu , artik ... Belleme isini yagmurlar yagdiktan sonraya birak bence fikir , proje asamasiyla mesgul ol. Nereye ne dikilecek ?Ben ilk bahceme kavusunca hizlica yesillendirmek ve merakli bakislardan kurtulmak icin iki asma diktim , su an tel orgunun tamamini kapattilar . Oneri... Bir de cok hizli buyup ureyen bir cicek var , soganli mi yumrulu mu bilmiyorum , duvarin onune ektim gorunmemesi icin .Su an duvarin boyunu asti . Onun soganlarindan sonbaharda istedigin miktarda PTT kargoya verevilirim . Cirkin duvarlari hizli kamufle ediyor tecrubeyle sabit !Simdilik bu kadar . Izmirde olsaydin olayi selale ve havuza kadar proje asamasini tamamlardik ! Kolay gelsin ! Düzenleyen Volare : 31-08-2009 saat 15:25 |
|
|
|
|
|