ilk resimdeki bahceye giden yol. Hemen sağda gördüğünüz çıkıntı apartman girişi. Yolun sonu benim evime ve bahçe. Yol üstünde sol tarafta bir defne ağaı, 2 tane gül fidanı, bir limon ve çit görevi gören çalılar var.( resim çekildikten sonra akşaüstü budandılar

)
Aşağıdaki resim incirin olduğu yerin arkasında ilk resimdeki koridor var. Net çıksın diye karşıya geçip çektim. ilk resimde bakılınca bahçe İncirden görünmüyor. O incir de fotoğrafı çektikten sora budanıp yuvarlak form verildi.
Bahçenin içindeki nanelerin yarısını söktüm ve kalan kısmı budadım. Ortadaki taşlarla çevirdiğim yerde çiğdem soğanları dikili. ancak o tarafın toprağındaki yabani otları temizlemeye fırsat bulamadım.
Aşağıdaki resimde evin kapısına sırtınızı verince sağda kalan taraf.
Orada gider borusunun önünde sağdan sola 5 iris , 4 gül fidanı, aradaki boşlukta lale soğanları, Defne fidanı ve incir ağacı var. Siyah incir veriyor.
hemen önündeki beton kısım, beton kısmın önünde orta bahçenin içinde Sevgili Jineopun aylar evvel gönderdiği acı baklalar ekili, 10 tanesi başını çıkarmıs durumda. Büyüyecekler inşallah
O tarafın toprağındaki yabani otları biraz olsun temizledim. Hemen sağ tarafta bahçede leylak var. Leylağın altında çiğdem soğanları ekili. Çiğdemlerin yanında Begonya var 3 kök.