Sevgili Jineop; Listeyi yaptım. Boylarını poslarını yazdım. Ancak ayrı bir bakım uygulamıyorum. Kurudukça su, gübre zamanlarında güberlerini veryorum. Ve her zaman beklerim, Size güzel bir naneli limonata ikram ederim. Thomasina da gelecek. Minik bir agaclar.net yardıma muhtaç bahçe toplantısı düzenlemiş oluruz.
Volare, Limon, Thomasina; desteğiniz ve bahçemi ziyaret edip bana motivasyon sağlamanız ........ Ne diyeceğimi bilemedim. Kötü günlerimde inanılmaz moral desteği oluyorsunuz. Çok teşekkür ederim....
Sevgili Limon;Evet tüm gün güneş alıyor. Bir tek sağ taraf bahçe fotografındaki en soldaki incir sayesinde oradaki bölüm 4 ten sonra güneş almıyor. Gder borularının kapanması için hanımeli sipraiş ettim.??? Tarhlara baktım başımın üstünde ampuller yanıp yanıp söndü
Hüzün;

evet istemek ve çalışmak gerekiyor. Burayı adam etmeden rahat edemeyeceğim. Aslında bu halde olması şu an için benim çok işime geliyor. Yabani otları temizlerken, taşları toparlarken ve buraya ne yapmalıyım diye düşünürken o kadar odaklanıyorum ki, tüm dertleri, tasaları bir kenara bırakıveriyorum. Şu anda o bahçe bu halde olmasaydı ne ile uğraşır rahatlardım
Hadi bana kolay gelsin.