![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 28-11-2012
|
ahmet hocam yasemin kışın soğuktan etkilenmiyor mu? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-02-2008
|
Sayın Birtaneçik
İyi günler Dün saatlerce bahçeyi gezdiniz sizi takip ettim meraklı olduğunuz belli Sarı kız her yerde olur kışı toprak altında geçiriyor mayısta çiçekleniyor Begonvil kışı muhakkak 10 derece bir yerde geçirmesi şart Arap yasemini kışı dışarda geçirebiliyor iyi günler |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Ağaç Dostu
|
Bitkileri tanımak
Kışı toprakta geçiren bazı tohumlar yavaş yavaş toprak üstüne çıkıyor Bunlar çiçekler veya değişik bitkiler olabilir Ufakken muhafaza altına alıp yetiştirebilirsiniz Mesela 2 numune koyuyorum ısırgan .ve mayıs papatyası Bunların ne kadar faydalı .doğanın bir nimeti olduğunu tekrardan yazıyorum ISIRGAN MAYIS PAPATYASI |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Ağaç Dostu
|
Gübreleme
15 Günde bir saksıları gübreli suya sokarak 10 dakika suyun içinde tutmanın büyük faydası olduğunu göreçeksiniz |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Ağaç Dostu
|
sular ısınıyor
Havuz suyu ısındıkça bitkiler suyun üstünü kaplamaya başladı En fazla yeşillenen su vanilyası arkadan nilüfer ve pontederia cordata Bu devrelerde suya gübre atıyoruz, ayrıça su salyangozları yaprakları yemesin diye ilaç Havuzda balığı kaldırdık kediler yüzünden Düzenleyen ahmeter : 20-04-2013 saat 19:36 Neden: ek |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Ağaç Dostu
|
Işte mutluluk
2013 Senenin ilk çiçeğini açtıran Dansele Tebrikler ve bravo |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 28-11-2012
|
Ahmet Hocam siz aşmışsınız herşeyi. Bu bilgi birikiminiz karşısında sygıyla eğiliyorum. Biz çok tıfılız çooooooooooook |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Etiketler |
bahçe, begonvil, selluka, sera |
|
|