Aman Hocam ne siz nede laleleriniz üzgün olsun.Siz mutlu olun ki bu güzellikleri burada hep görelim.Emeğinize, yüreğinize sağlık olsun, masa sandalye çok hoş, biz buradan iki kişi olarak katıldık.
Bu arada hocam bende boş durmadım, çok çalışıyorum kendimce bahçemde.Bahçem yarı gölge sayılır, yani 2 _2,5 saat kadar güneş alıyor, sonrası hep gölge.Bir kasa hercai menekşe, şebboy, kuduz otu, bodrum papatyası,cam güzeli,şimşir, taflan,küpe,mor salkım,sarı kız, alev çiçeği seradan aldıklarım. Sizin sözünüzü dinleyerek lobelya istediğimi söyledim seradaki beye ama orada bulamadım ona en yakın alev çiçeğini gördüm teğet geçemedim hemen aldım.Tohumdan bahar yıldızı, sardunya,fesleğen, çeri domatesi, hüsnü yusuf, papatya, kadife çiçeği ektim, İnşallah tutarlar, güneş sıkıntısı yaşıyoruz Ankara da havalar bu aralar çok kötü gidiyor, Bahar ayına yakışmayacak soğuklar görüyoruz, doğal olarak bahçe işimizde aksayabiliyor.
Daha yapacak çok işim var, listelemiştim. Her gün listeden 1 **** 2 maddeyi karalıyorum. Listedeki tüm maddeleri tamamlayınca inşallah burada sayfa açacağım.Resim aktarma konusunda yardımlarınızı esirgemezsiniz değil mi? Çünkü bu konuda yetersizim

Size ve değerli eşinize saygılar...