![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
|
Günaydın, iyi günler Sn ahmeter hocam; Sardunyalar, Begonviller, Güller Laleler, fotoğraflarınızın seyrine doyulmuyor son eklediğiniz makro oldukça estetik bir çekim olmuş, emeklerinize sağlık. Biyolojik gübre kullanımı bitkilere artısı malum, yan etkileri varmıdır? Saksı başına kullanım miktarı nedir? Elimde bir miktar gübre var kullanmakta tereddüt ediyorum sn. ahmeter hocam, bilgilerinizi aktarırsanız mutlu olurum. Esininiz hanımefendi ve size saygılar hürmetler... |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-02-2008
|
Günaydın
Günaydın sizlere ve bu gün açan çiçeklere Hosta .salyangoz yakalandı İlk açan gül .ve menekşe |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Ağaç Dostu
|
Sayın Milaca
Alıntı:
Biyolojik gübre ile 4 sene evvel bu forumda sayfası olan bir firma sayesinde tanışdım imalatı kendileri yapıyorlardı halen kullanıyorum Herhangi bir kötü durumla karşılaşmadım saksılara 15 günde bir veriyorum yalnız saksıyı bir gün evvel suya doyuruyorum Selamlar |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
|
Sümbül
Osmanlı sümbülü |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
|
Sera
Seranın tavanında 2 bitki hızlan büyüyorlar Begonvil ve selluka bir müddet sonra bunları istemiyerek birbirlerinden ayırıyorum Neden mi selluka begonvili kıskanıyor begonvil erken çiçeklendiğinden neredeyse selluka onu kollarıyla boğacak Sabredin ilerde resimlerim Ve KRİSTAL BEGONVİL Düzenleyen ahmeter : 17-04-2013 saat 14:45 Neden: ek |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaç Dostu
|
Seradan
Bahçe soğuk çalışılmıyor azda güneş olsa sera sıcaklığı 20 geçiyor Resimleri biraz evvel çektim Günde 50 yakın resim çekiyorum Çeşitli yerlere dağıtıyorum Bazen çiçekler fotoğraflarda daha güzel gözüküyor Çiçek resimlerini çekerken bazı incelikler var zamanla anlatırım Bir fotoğraf makınası edinmenizi öneririm |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Ağaç Dostu
|
Bitki çiçek ve doğa fotoğrafları
Binden fazla fotoğraf bakabilirsiniz |