![]() |
|
|
![]() |
#1 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-01-2010
|
Alıntı:
işte tam da bu noktada sizin gibi tecrübeli büyüklerimizden yardım bekliyorum.İnanın sayfaları yüzlerce insan takip ediyor.Çoğu kişi cesaret edip soramıyorum.Evet orkide gerçekten pahalı ve zor bitki.Biliyorum bu bitkiyi evimde yetiştirip çiçeklerini görebilmek için doğayla savaşıyorum.Çünkü doğal ortamlarından çok farklı bir yerdeler.Ama siz başarmışsınız,uğraşmaya da devam ediyorsunuz.Lütfen sayın hocam,bizi cesaretlendirin.Edindiğiniz püf noktaları bizimle paylaşın.Örneğin cattleyanın çiçek açması için optimumu şartlar nedir,nelere en çok dikkat edilmelidir? saygılarımı sunuyorum. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-02-2008
|
Bilgi
Sayın Gülşen ve tarumak Yazılarınızı okudum yarın yardımcım gelince ona resimlerle hazırlık yaptırarak bilgi vereceğim İyi geçeler |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-02-2008
|
Su sümbülü
Bu güzel ve havalı bitkinin en zor günleri kış ayları Sıçak iklimler bitkisi Bende yurt dışında gördüğümde vurulmuştum Resimlerde görüldüğü gibi ayrı ayrı su dolu kaplarda bulunduğu ortam 10--15 arası sera içersi .bol ışık Mantara çabuk yakalanıyor ondan kapları ayrı ayrı Suyuna muhakkak gübre vermek şart en güzeli Akvaryumçularda satılan sıvı gübre bitkiler için şehir suyu kullanın fakat gübreleyiniz Not Cattleya saat 18 de Düzenleyen ahmeter : 29-12-2012 saat 13:32 Neden: ek |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Etiketler |
bahçe, begonvil, selluka, sera |
|
|