![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-02-2008
|
Sizden bekliyorum |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 08-12-2010
|
![]() Sayın Ahmeter, ben fotograf makinamın bağlantı kablosuna bulamadığım için cep telefonuyla çektiğim fotografı, facebook adresime gönderdim fakat oradan alıp buraya yüklemeyi beceremedim ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 | |
Ağaçsever
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-07-2010
|
Sayın ahmeter, Bahçeniz çok güzel, ama merak ediyorum, yabani otlarla nasıl mücade ediyorsunuz?Bizde her yerden fışkırıyorlar.Otlar arasında diktiğimi de karıştırıyorum bazen. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Ağaç Dostu
|
Sayın Kartal
Haftanın 2 günü bahçevan geliyor Bizim de elimiz hep toprakta temizliyoruz |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-01-2012
|
Tüm bitkileriniz için keçi gübresi kullanıyordunuz değil mi Ahmeter bey? Yanlış anımsamıyor da olabilirim.. Yanmış hayvan gübrelerinin mutlak suretle toprağa yabani ot taşıyacağını ileri süren site bahçevanımızın önerisiyle organik gübre kullanılarak ekildi bahçemizin çimleri. Bugün tam bir hafta oldu ve yeni yeni çıkmaya başladı çim filizleri. Çıkmayacak diye öyle korkmuştum ki. Gübre en alta, tohum orta kata, en üste de kapama toprağı atılınca ağzım açık kalmıştı şaşkınlıktan. ![]() Siz kıymetli üstadlardan bilgi edinip öğrendiğim öyle çok şey oldu ki, gözlerime kan oturdu okuyup araştıracağım, peyzaj düzenlemelerinizi inceleyeceğim diye. Selluka sarmaşığını da ilk sizin sayfanızda gördüm mesela. ![]() Ve siz sayın üstadım, ziyaretçinizin ricasını kırmayıp kuşbakışı bir kaç görüntü daha eklemişsiniz hergün ziaretinize geldiğim olağanüstü bahçenizden, kocaman bir teşekkür de size. Ankara'dan sevgiler.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Ağaç Dostu
|
Günaydın
Sayın Nur Bahçemde orkideler .afrika menekşeleri hariç bütün bitkilere ve çimlere koyun gübresi veya şerbeti kullanıyorum Son zamanlarda koyun gübresine değişik maddeler kullanıldığından Bauhausta 25 kilolok torbalarda satılan A.K.C markalı organik steril hayvan gübresi kullanıyorum ve çok memnunum İyi günler |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Ağaç Dostu
|
9..5..2012 Havuzda ilk nilüfer bu gün açmaya başladı Clematisin bir rengi açmış Hediye edilen Trabzon hurması yeni sürgünler vermeye devam ediyor |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
Bu clematisin rengi muhteşem görünüyor. Valla çiçekler konusunda çok şanslısınız ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10 |
Ağaç Dostu
|
Trabzon hurması
Her sene Trabzon hurması çıktığında alırım Biraz ham alırım evde kendi kendine olurdu Geçen mevsim her aldığım evde olgunlaşmadı karardı açaip bir hal oldu Araştırdim sonuç . daldan koparılıp muz gibi ilaçlı odada sözde olgun hale getiriliyor Hurmayıda kaybettik |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#11 |
Ağaç Dostu
|
Hava soğudu
Bu gün bahçede çalışamadık nedeni soğuk İstanbulun havası enteresan Resim çekmedim güneş yok arzu ettğim gibi olmuyor Son resimlerden seçmeler |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#12 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 20-02-2012
|
Alıntı:
Biz de ailece çok faydalı olan Trabzon hurmasını, geçen kış ilk defa bu kadar severek, bol bol tükettik. Akçakocalı eski komşumdan öğrendiğim kadarıyla kaloriferin üzerinde soyulmuş haliyle kurutarak, burukluğu gitmiş ve tatlanmış olarak tükettik. Ben stok yapamadığıma üzüldüm. Çevremdeki bir kaç arkadaşım da, öğrendiğim şekliyle kurutarak ve severek yediler. Trabzon hurması fidanınızın olmasına sevindim. İnşaallah, bol bol meyve veren güzel bir hurma ağacı olur. Sevgi ve selamlarımla... |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#13 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 19-12-2011
|
Sapanca da bulunduğum köyde ve bahçemde Trabzon hurması var. Olgunlaşmadan toplanıp karpitle olgunlaştırılıyorlar. En güzeli dalında olgunlaşanlar oluyor. (Düşüp, yerde çürümezlerse) |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#14 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-07-2010
|
Sayın ahmeter, Evet hepsi çok güzel.Ama güllerin yeri de ayrı değil mi?Güllerinizin durumu nasıl? Selamlarımla. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#15 |
Ağaç Dostu
|
Mor salkım Ne çok severmişim gidinçe anladım Bu serseri geçelerde sana ağladım Düzenleyen ahmeter : 10-05-2012 saat 04:03 Neden: EK |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#16 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 15-01-2011
|
Sayın ahmeter her zaman bahçenizi bakmadan geçemiyorum. Bu muhteşem bir bahçe yok yok. Çok düzenli adeta bir tablo gibi emeğinize sağlık. Bahçe güzel fotolarda güzel olunca seyrine doyum olmuyor. Hepsi bir başka güzel hiçbirini ayırt edemiyorum. Bence haksızlık olur. Bahçenizde güle güle oturun. Saygılar.... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#17 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 25-04-2012
|
Ahmeter bançenizdeki süs havuzunuz çok güzel niliferler daha güzel. Fotograflar için teşekürler. ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#18 |
Ağaç Dostu
|
Ahmeter bey emeklerinize sağlık 7. sayfadayım bançeniz çok güzel olmuş. ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#19 |
Ağaç Dostu
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#20 |
Ağaç Dostu
|
Bir zamanlar mor salkımlı evimiz vardı Şimdi duvarda asılı resimleri kaldı |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#21 |
Ağaçsever
|
![]() Hep, her duvarlarından mor salkımların sarktığı, bahçesinde ki minik havuzda balıklarının dolaştığı, bahçe duvarlarının sarmaşık kokulu güllerde kaplı olduğu, bahçesinde çayımı yudumlarken her bir taraftan geler güzel kokuların başımı dondürdüğü bir evim olmasını isterdim. Şimdi on ikinci katta heryeri Çiçeklerle dolu, bir büyük balkonum var. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#22 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
şikayet konusu oldu Güzelliği bütün apt görsün istemiştım |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#24 |
Ağaç Dostu
|
Eski evimizdi ayrılırken bir dal alıp yeni eve getirmiştim Geçen yaz resmini koyuyorum Fakat beni uyardınız yarın birkaç dal çelik yapacağım Bu gün bütün bahçeyi gezdiniz yoruldunuz Sizi ağırlayamadık |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#25 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Sizin bitkileriniz sevginize karşılık vermişler. Sizde tüm güzellikleri bizimle paylaştığınız için çok teşekkürler. ![]() Sağlıcakla ve hoşçakalınız. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#26 |
Ağaç Dostu
|
sayfa 32Yde ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#27 |
Ağaç Dostu
|
İlgilenmenizden memnun oldum Selamlar |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#28 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-11-2011
|
Lobelyalarınız bakın ne söylüyor ( Yesâri Âsım Arsoy'un Biz Çamlıcanın üç gülüyüz' den yorumum) Biz Ahmeter'in mor kızlarıyız Ah bu bahçenin de yıldızlarıyız Dillerde gezer söyleniriz Gamsız yaşarız eğlendiririz Yalnız gezene söz atarız Naz eyleyene biz çatarız Bin bir kokulu gülden de acarız Vallahi cana can katarız |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#29 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Devamını her zaman beklerim Müzik ruhun gıdası .çiçeklerde oldumu ne kadar güzel |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#30 |
Ağaç Dostu
|
GüzeL LOBELİA Sen neymişin biz senin kıymetini bilemedik Düzenleyen ahmeter : 11-05-2012 saat 21:13 Neden: EK |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Etiketler |
bahçe, begonvil, selluka, sera |
|
|