![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-02-2008
|
Iyi günler
Sayın MUDA Hoş geldiniz Melisa 16 hiç tanışmak kısmet olmadı |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-06-2019
|
Sayın Ahmeter son paylaştığınız çiçek nedir acaba ilk defa görüyorum |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 13-07-2014
|
Sn ahmeter bahçeniz rüya gibi.Kareler harika ötesi.Emekleriniz takdire şayan.Bitkilerinize verdiğiniz emek ve sevginiz karelerden taşmış resmen.Allahım nazarlardan saklasın.Siz ve eşiniz sağlıcakla kalın inşallah. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
|
Sayın Nanemolla
Teşekkür ederim Bu günlerde sizlerin ziyaretleri moral veriyor Son resim ORKİDE |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
|
cevabınız için ve bize bu sıkıntılı günlerde muhteşem resimlerle sıkıntımızı giderip yerine huzur bıraktığınız için Teşekkür ederim Lütfen paylaşımlarınıza devam edin bu muhteşem bitkilerin yüzünü görelim Gününüze huzur katalım İyi Günler |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaç Dostu
|
Bu günün çalışmaları
---------------------- |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Ağaç Dostu
|
Sayın LONİCERA
Hoş geldiniz Sıhhat ve neşe ile iyi günler |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Ağaç Dostu
|
İyi pazarlar
Sen bağ ol ki ben bahçende gül olim .............. |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 01-08-2014
|
Âh huma kuşu yükseklerden seslenir! |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 20-03-2008
|
Hoş buldum Saim bey... Hem de çok hoş... Ellerinize sağlık. |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Ağaç Dostu
|
Evdeyiz
Tam bir ay oldu kapı açılmadı Bütün sevgimizi çiçeklere verdik ,bir dost selamı ilaç gibi geliyor |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 31-05-2011
|
Merhaba Ahmeter. Çok gezen mi bilir çok okuyan mı? Çok klasik sorudur. Bence bir konuya kendisini adayan bilir. Çok tohum çimlendirmiştir, çok çelik almış olan binbir çeşit bitkiyi bilir. Doğa meraklandırdığı gibi, her günün başlangıcı ve sonunda bilgiyle donatır her dem insanı. Sadece hayatta kalmayı değil, verdiği canların yaşamını sürdürmesi için bizlere görevler verir. Ağaç dalları yeşerirken farklı kuşlar, böcekler, haşereleri de öğretir bizlere. Bilgiyi paylaşan sevgiyi, saygıyı da beraberinde paylaşmış olur. Daha nice bitkilerin dilini konuşmadan, duymadan çözmek için o merak bitmez, tükenmez. Bir de sabır gerekir bu işte. Sabretmeyen öğrenemez. Siz sabretmişsiniz, şimdi semeresini alıyorsunuz. Elinize sağlık. |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Ağaç Dostu
|
M. Kurtoğlu
Merhaba Yazdığınız mesajı okumadan evvel baktım BURSA , arkadaşlar 41 , giriş tarihi 2011 Ben Saim Ergin giriş 2008 arkadaşlar sizinkilerin aynısı 61 tane Galiba ilk defa tanışıyoruz Mühendis olduğunuzu okudum Ben ,siz beni galiba Bursadan tanıyorsunuz İyi akşamlar |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Ağaç Dostu
|
İyi akşamlar |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 18-06-2019
|
Bahçenizi gördükçe içimiz açılıyor ne güzel ![]() |
|
|
|
|
|
#16 |
|
Ağaç Dostu
|
Teşekkür ederim iyi günler |
|
|
|
|
|
#17 |
|
Ağaç Dostu
|
Sayın Ahmeter acaba süs havuzunuzu nasıl kurdunuz acaba satılan hazır süs havuzundan mi aldınız yoksa kendi yapımınız mı acaba |
|
|
|
|
|
#18 |
|
Ağaç Dostu
|
13 yaşında öğrençi olduğunu yazmıştın bu konular sana ağır gelebilir ılerde bol bol görüşürüz |
|
|
|
|
|
#19 |
|
Ağaç Dostu
|
Peki o Zaman siz daha iyi bilirsiniz |
|
|
|
|
|
#21 |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 16-06-2017
|
Ne yazık ki Saim Bey (Ahmeter) ağaçlar.net'e kırılmış ve bu platforma gelmeme kararı almış. Dün instagramda onunla kısa bir yazışma yaptım. Okuduğum bir çok sayfada onun gerçekten bilgi ve emeklerini gördüm. O yüzden ağaçlar.net için büyük bir kayıp olacağını düşünüyorum. |
|
|
|
|
|
#22 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#23 |
|
Ağaç Dostu
|
Aaa neden çok üzüldüm şu an sayın Ahmeter sizsiz olur mu bu forum lütfen geri gelin size kaçtır yazacağım yazmadım kusura bakmayın çok meraklandık ama dediğim gibi yazmayı unuttum kusura bakmayın ![]() |
|
|
|
|
|
#24 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 25-07-2018
|
İş yoğunluğum nedeniyle siteye çok sık uğrayamıyorum ama sayın ahmeter yokluğunuzu farkettim. Umarım iyisinizdir. Bizleri tecrübelerinizden ve güzel çiçeklerinizden mahrum etmeyin lütfen. |
|
|
|
|
|
#25 |
|
Ağaç Dostu
|
sayın ahmeter bey ağaçlar.nete kırılmış bende ders yoğunluğumdan bakamıyordum maalesef kırılmış bize umarım tekrar çiçeklerini paylaşırlar |
|
|
|
|
|
#26 | |
|
agaclar.net
|
Alıntı:
![]() Bir kişiye ya da kişilere kırılmıştır... agaclar.net de bir kişiyi da bir grubu temsil etmiyor, herkesi kapsıyor. Herkese mi kırılmış? "kırılmış bize" demişsiniz, bir fikriniz var mı?... |
|
|
|
|
|
|
#27 |
|
Moderatör
|
Sevgili Tillandsia'nın mesajını okuyunca ben de kendilerine özel bir mesaj yazarak " internetim aşağı yukarı yirmibeş gündür yoktu bu yüzden Foruma giremedim, arkadaşın mesajını okuyunca merak ettim; sizi üzen olay nedir?" diye sordum ama neredeyse onbeş gün oldu cevap verme gereğini duymamışlar. |
|
|
|
|
|
#28 |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 16-06-2017
|
Kusura bakmayın Güler hanım bu sayfaya uzun zamandır bakmayınca buradaki mesajları görememişim. Ahmet bey instagram mesajında tam olarak "Bir kırgınlıktan dolayı 1 aydır ağaçlar nette yokum ve galiba dönmeyeceğim" şeklinde yazmış. Kime neden kızmış olduğuna dair fikrim yok. |
|
|
|
|
|
#29 |
|
Ağaç Dostu
|
sayın güler ben de birkaç yoldan ulaşmaya çalıştım ama yok facebook instagram buradan yazdım ama bakmıyor maalesef |
|
|
|
|
|
#30 |
|
Ağaç Dostu
|
Sayın ahmeter artık gelseniz de gözümüz gönlümüz şenlense bu kırgınlık bitse keşke umarım bir durum yoktur ahmeter sağlığınız yerinde inşallah Eğer mesajları okuyorsanız Lütfen geri dönün |
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| bahçe, begonvil, selluka, sera |
|
|