![]() |
|
![]() |
#91 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-12-2008
|
Davetsiz misafirler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#92 |
Ağaç Dostu
|
Papatya. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#93 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-04-2009
|
Allahım neşirinler sevgili zeytinci,benimde iki tane oldu hareketlerine bayilıyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#94 |
Ağaç Dostu
|
Sakız sardunyalarını söküyoruz. Buraya Japon gülleri dikeceğiz. Zeminde dogal büyük taş var.Bodur olanları yakın plana. Beyaz, sarı, şampanya, magenta, kırmızı çeşitleri katmerli ve yalın kat olarak. Diplerine bodur yonca düşünüyoruz, fazla bakım gerektirmeyen. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#95 |
Ağaç Dostu
|
Kedi yavrularının davranışlarından birşeyler öğreniyoruz. -Onlara birşeyi öğretmeden, düşündüğümüz gibi davranmayacağını. -Sandalye ve masa üstüne çıkmamayı. -Her köpeğin onları ısırmayacağını, köpeklere ihtiyatla yaklaşmayı, -Tehlikenin birinden kaçarken, diğer tehlikeyi gözardı etmemeyi, -Hırçın olana yavaşça yaklaşıp şevkat gösterince yumuşayacağını, 4 karşeşin her biri başka bir huyda. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#96 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-04-2009
|
Haklısınız. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#97 |
Ağaç Dostu
|
Toprağa gömülü doğal kayayı biraz uğraşıp görünür hale getirdim. Kaya'nın görüntüsü küçülmüş bir dağın dorukları gibi oldu. Japon güllerini kayanın etrafına taşıdım. Bu başka bir tasarımı hayal ettirdi. Küçülmüş dağ ve devleşmiş Japon gülleri. Şimdi bu durumu daha öteye taşıma zamanı... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#98 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 19-09-2008
|
Sn.Zeytinci ; o bölge kaya bahçesi olarak da tasarlanabilir ,çiçekli yayılıcı sukulent'ler düşünün.Ben mor çiçekli bir yayılıcının kayanın üzerine tırmandığını hayal ettim ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#99 |
Ağaç Dostu
|
Nurcan hanım, Bodur yonca düşünüyorum,toprak alana. Gümüldür'de bir arkadaşın bahçesinde var. Oradan almayı düşünüyorum. Pek bulunmuyor. Sukulentleri tanımam gerekiyor. Taşların arasına maki havası veren birşeyler bulmam gerek. Kekik olabilir mi, bilmem. Toprağı biraz daha eşeleyip kaya ya derinlik vermem gerek. Memet'in Karaburun gezisinde çektiği bonsai görünüşlü ağaçların havası verilebilir. Kayanın üst bölümü toprak altında kalarak kahve rengini almış. Beyazlatıp beyazlatıp doruk havası vereceğim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#100 |
Ağaç Dostu
|
Kendiliğinden çıkan, güllerin arasında bir domates. İki kilo kadar güz domatesi yaptı. Domatesler bu mevsimde kırmızı olabilecekmi göreceğiz. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#101 |
Ağaç Dostu
|
Kasım geldi. Kasım patı zamanı. Bu aranjmanı beğeniyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#102 |
Ağaç Dostu
|
2009 nisan ayında yapılan (49 ve 60 nolu mesaj daki resimler) kalem aşıların bu günkü halleri. Zeytin kökü kuvvetli olunca aşılar hızlı gelişiyor. Seneye zeytin toplarım inşallah ![]() Düzenleyen Zeytinci : 31-10-2010 saat 18:05 Neden: ek yapıldı. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#103 |
Ağaç Dostu
|
Baharat bahçesi 2010. Mayıs ve Ekim zamanı. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#105 |
Ağaç Dostu
|
Çok güzel bahçeniz var güzel emek vermişsiniz. Ellerinize sağlık. Bende bahçeye biraz fesleğen diktim. Çok güzel kokuyor şahane bir bitki, küçücük beyaz çiçekleri var. Aman Allahım arılar bir bitkiyi bu kadar mı sever hayret ettim. Arılar bu bitkiyi seviyor diye sakın insanlara zarar vereceğeni sanmayın çünki fesleğen aşkından sarhoş oluyorlar. ![]() Herkesin bahçesinin en azından bir bölümüne fesleğen ekmesini tavsiye derim. Bu sene tohumlarınıda aldım bakalım seneye ekebilecekmiyim? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#106 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-02-2007
|
Sayın Zeytinci herşey çok güzel ellerinize sağlık. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#107 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 25-06-2010
|
Sayın Zeytinci; Baharat tutkunu biri olan ben, baharat bitkilerinizi görünce iştahım kabardı. Kimyon yetiştirmeyi hiç denediniz mi? Ben tane kimyon alıp, teflon tavada hafif çevirip, değirmene koyuyorum. Kahvaltılarda yumurta üzerine ya da havanda dövüp yemeklerde kullanınca vazgeçemeyeceksiniz. Sağlık ve Esenlikler diliyorum, Yeni yılınız kutlu olsun. Düzenleyen Uzaylı : 07-06-2011 saat 23:47 Neden: harf hatası |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#108 |
Ağaç Dostu
|
Mayıs 2011 Güller
Mayısı güller sebebiyle seviyorum ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#109 |
Ağaç Dostu
|
Güllerin devamı. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#110 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 19-09-2008
|
Tam bir gül bahçesi olmuş .Renkler harika ![]() Büyük kayanın olduğu bölümü merak ediyorum ,istediğiniz görüntüyü yakalayabildinizmi ? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#111 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Selamlar. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#112 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-01-2011
|
Sayın Zeytinci,zeytin ağaçlarını ilgi ve beğeni ile seyrettim.zeytin ağacının gövde biçimlerini diğer ağaçlardan daha değişik ve güzel buluyorum.Ne mutlu size böyle ağaçlara sahipsiniz. Güllerinize şaşırdım,maşallah adeta çıldırmışlar.Gülistan olmuş bahçeniz.Ellerinize sağlık.Güzel bir yaz mevsimi dileği ile selamlar efendim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#113 |
Ağaç Dostu
|
Diğerleri. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#114 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 13-06-2009
|
Güllük gülistanlık dedikleri yer burası olsa gerek Elinize sağlık.Her şey çok güzel |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#115 |
Ağaç Dostu
|
[QUOTE=berrinb;813320]zeytin ağacının gövde biçimlerini diğer ağaçlardan daha değişik ve güzel buluyorum.QUOTE] Beğeniniz için teşekkür ederim Sn. Berrinb. Zeytin ağacı fikrinize katılıyorum. Neyi görmek istiyorsanız o sizi alır oraya götürür. Selamlar ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#116 |
Ağaç Dostu
|
Diğerleri |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#117 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
Herşey çok güzel ama güller muhteşem onlar nasıl güller öyle harika görünüyorlar. Eminim birçoğuda kokuludur. Güle güle büyütün ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#118 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 15-01-2011
|
Sn Zeytinci bence bu bahçe bir serap olsa gerek o kadar güzellik bir arada muhteşemler.keyfini çıkaran kimbilir ne çok emek harcadınız . inanın çok imrendim doğrusu güle güle oturun. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#119 |
Ağaç Dostu
|
Sn. Cetasule, Sn. Günebakan, Sn. Gülsu, Teşekkür ediyorum ilginize. Bu günlerde başlık hareketli. Muhteşem fotoğraflar ekliyor arkadaşlar. Gözümüz gönlümüz açılıyor. Herkesin ellerine sağlık. ![]() Pembe yasemin. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Etiketler |
zeytinci |
|
|