![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
|
Sevgili Nurcan hanım, kasımpatıların bu mevsimde budanacaklarını ben bilmiyordum, hem de toprağa yakın bir şekilde. Bol çiçek açması için mi? Sevgili Mormenekşe, bahçe zenginleşiyor, kısa bir zamanda çok büyük değişiklikler olmuş, ama sizin bulut ve yağmur bakalım rahat verecekler mi? Ben bitkilerimi tercih ederdim, bulut ve yağmur a da bahçe dışında bakardım. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 16-03-2007
|
Sevgili Adalet abla, hoş geldiniz ben kasımpatıların yılda 2 ya da 3 kez budandığını biliyorum bu onların daha sağlıklı gelişmesini ve bol çiçek vermesini sağlıyor.Geçen sene kayınvalidemin mezarına diktiklerimiz bu yöntemle harika çiçek açmışlardı ve o kadar çoktu ki çiçekleri şaşırmıştım.Yğmur'la Bulut'u dışarda bakmam mümkün değil burda sokaktaki hayvanları pek sevmiyorlar sevmeyen insan her türlü zararı verebilir bunu göze alamam.İnsanlar kapının önünden geçerken onlara nasıl bakıyor anlatamam ''aaa köpeklere bak'' deyişleri yüzlerindeki iğrenme mimiği beni açıkça korkutuyor.O yüzden bitkilerim ve köpeklerim uyumlu yaşamaya mecburlar. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Kaybettik
|
Bahçe biraz daha hareketlenmiş mormenekşe . Beyaz karanfil çok güzel. Kokusunu neredeyse buradan duyuyorum Kırmızı karanfil çelikleri diktim bir kaç tane. Şimdi yerlerinden oynatmak doğru olmaz. Filizlenirlerse arkadaş gönderirim beyazlarınızın yanına![]() |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 16-03-2007
|
Filizlenirlerse arkadaş gönderirim beyazlarınızın yanına Sevgili Sevim hanım teşekkür ederim gerçekten güzel kokuyor beyaz karanfilim,inşallah sizin çeliklerde sağlıklı gelişirde kırmızı karanfile de sayenizde kavuşmuş olurum. |
|
|
|
![]() |
|
|