11-01-2011, 08:14
|
|
Ağaç Dostu.
Giriş Tarihi: 14-09-2006
|
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Yücel Canpolat
baharda çok güzel olacak hiç şüphemiz yok Bahtiyar kardeşim bahara şura da ne kaldı işler bizi gekliyor 
|
Sevgili dostum çok haklısın..
Bu pazar nar çelikleriyle ekşi karadut ve kırmızı dut fidanlarını bahçeye dikmek için kızım Sara ile gittik. Tarlaya 300 metre mesafe uzaklıktayken üç gencin bağ evinden bize doğru geldiğini farkettik.Bizleri görünce yollarını değiştirip gittiler.Aklıma sadece avcılar veya komşu tarla sahipleri geldi. Bağ evine vardığımızda kapının camı büyük pencerenin korkuluk demirleri ve cam kırılmış.Kamelyaya ait 2 metrelik kalın demir çubuğu alıp yapmışlar.Hemen 156 jandarmayı daha sonra ablamı aradım.Üç gençten birisinin üstündeki mavi beyaz giysisi dikkatimi çekmişti.Durumu ablama anlatınca onlar dere yatağının bir ucunda ben ve traktörcümüz Baki abiyle hırsızları aramaya başladık. Sonuç nafile.Bağ evinin içerisine girdiğimde çok şükür birşey almamışlar.Jeneretörü almaları çamurlu havada mümkün değildi zaten.Jeneretörü bağ evinden aldırmaları için Baki abiye anahtarı verdim. Yaklaşık 3 saat sonunda jandarma geldi durumu izah ettim.Sanırım hirsızlar tanıdık birileri yani bahçeyi ve bizleri bilenler.Ablama göre su motorunu almaya gelmiş olabilirler dedi.Sumotorunu eve götürmüştüm.İyiki orda değildi.
Saygılar
|
|
|