Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Uzaylı
Sayın bahtiyar02; Az önce bahçedeki çeşitlerinizi eşime okudum. Kacaman bir "maaşallah" diyoruz. Ee bu kadar tecrübeden sonra, bize tavsiyeleriniz olur herhalde.
Mesela; Biz çok yakında dalgıç pompa ve jeneratör alacağız. Siz kullandığınız jeneratörden memnun musunuz? Bu konuda tavsiyeniz var mı?
Ailenizle nice mutlu yıllar diliyorum, Yeni yılınız kutlu olsun...
|
Öncelikle çok teşekkür ederim.
Dalgıç pompayı ve Jeneretörü Ş.Urfa'da aldım.Elektrik bilgim olmadığı için bir çok firmaya arazimin ve kuyumun durumu hakkında bilgi verdim. Bana verilen dalgıç pompa değerleri 1,5 kw ve 1",lik olması işimi görür dediler.Pompayı çalıştırmak içinde ayrıca jeneretör satan firmalarla görüştüm. basit dilde pompamız örnek; 1,5 kw'lık ise en az 4,5 kw'lık jeneretör almam gerektiği. Pompa piyasada çok hemen hemen hepsininde özellikleri aynı.Tek farkı fiyatları.
Jeneretörün özelliklerine gelince;
Yakıt türü: dizel yakıt yakıyor.
Güç:6 kVA'lık
Çalışma tipi:Marşlı,ipli
hava soğutmalı.
Ürün çin malı.Bana nakliye dahil 1450tl'ye mal oldu. Bir saate 1.3 litre motorin yakıyor.Ben memnunum
İtalyan malı Dalgıç pompa, 86 metre elektrik kablosu, 86 metre çelik halat toplam:570tl'ye mal oldu.
Piyasada farklı fiyatlar veren var.Tavsiyem sıkı bir piyasa araştırması yapmanız.
NOT: Yılbaşı gecesi aynı zamanda doğum günüm.Sizin ve tüm ailenizin yeni yılını en içten dileklerimle kutlar saygılar sunarım.
Saygılar.