![]() |
|
![]() |
#452 |
Ağaç Dostu.
|
Sevgili Gece ve sevgili Sonul dostlarım ve sevgili kaptanzst; Çok teşekkür ederim. Ne kadar önleminizi alsanızda çalmayı aklına koyan kapıyı pencereyi kim dinler.Dediğiniz gibi arazide jeneretörü veya pompayıda bırakmazsam bağ evini yapmamın anlamı kalmaz. Ama yinede tedbiri elden bırakmamak gerekiyor. Tekrar tekrar çok teşekkür eder saygılar sevgiler sunarım. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#453 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 10-12-2010
|
Geçmiş olsun Bahtiyar bey. İnanın yazdıklarınızı okurken kendi bahçeme zarar vermişler gibi üzüldüm Umarım bundan sonra bu tür olayları bir daha yaşamassınız . |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#454 |
Ağaç Dostu
|
Geçmiş olsun, Ben de emekli olup buraya gelmeden önce bir metre boyundaki fidanları sökmeye başlamışlardı, iki tabaka çinkoyu almışlardı. Bu durumlar erken emeklilikte de rol oynadı. Devletin ormanların korunması için dağda çektiği dikenli telleri toplayan bir ahlak anayışından ne beklenir! |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#455 |
Ağaç Dostu
|
Geçmiş olsun Bahtiyar abicim. Çok can sıkıcı bir durum bu. Su motorunu, jeneratörü vs... nereye kadar koruyabileceksin ki bu art niyetli insanlardan. İyisi mi sen bağ evinde önlemler almaya başla, umarım bir daha böyle bir talihsizlik yaşamazsın ve kimsede yaşamaz. ![]() Selamlar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#456 |
Ağaç Dostu.
|
Sevgili Yiğit Efe, sevgili nariçi ve sevgili Emre İlhan dostlar; Çok teşekkür ederim. Bazı kişiler sanırım başkalarına huzursuzluk vermek için kendilerine has özellikler edinmişler.Nemi? Hırsızlık. En büyük korkum ağaçlarıma zarar gelmesi.Umarım yüce Allah böyle birşeyi ne ağaçlarıma nede bana yaşatır. Sevgiler saygılar |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#458 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 19-09-2008
|
Alıntı:
Bahtiyar bey ,gittiğiniz de daha kalabalık gitmeye çalışın.Geçmiş olsun. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#460 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 05-12-2010
|
Bahtiyar Bey geçmiş olsun. İnşallah bu son olur bir daha yaşamazsınız. Yapacak birşey yok Allah'a emanet bırakıp geliyoruz. Niyetlerini bozduktan sonra, hırsıza kilit olmaz derler. Bende önceki gün bahçeme gittiğimde bahçeye girildiğini ve pompa ile pano arasındaki 25-30 m.kadar kablonun kesilerek çalındığını farkettim. Tahminime göre yakındaki inşaatta çalışanlara kablo lazım olmuş. En kısa yol bizim kabloları kesip götürmüşler. İnanırmısınız buna bile sevindim. Çünkü genel hırsızlık amacıyla girselerdi daha çok şey götürebilirlerdi. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#461 |
Ağaç Dostu.
|
Sevgili cemo, Sevgili nurcanaybay, Sevgili athena -asena ve sevgili novazet dostlar; Tüm iyi dilek ve temennileriniz için ayrı ayrı teçekkür ederim. Sevgili nurcanaybay sizin dediğiniz gibi kızım olmasaydı belki peşlerinde giderdim.Ancak Allah'ıma şükürler olsunki çevre tarlalarda 2-3 kişi çalışıyordu. Bundan sonra kalabalık gitmekten başka bir çare yok.Tekrar teşekkürler. Tüm Dostlara Sevgiler saygılar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#462 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 25-06-2010
|
Sayın bahtiyar02; Geçmiş olsun, çok üzüldüm. Ben de yazınızı okuyunca nurcanaybay gibi ilk önce kızınızı düşündüm. Eğer bir tatsızlık ya da sataşma yaşansaydı bundan en çok ruhsal olarak çocuğunuz etkilenirdi. Neyse Allah korumuş. Helale hiç kimse el süremez, bir giderse de iki gelir. Canınız sağ olsun. Bundan sonra kalabalık gitmenizde fayda var. Jandarma bile 3 saatte geldiğine göre... Büyük geçmiş olsun.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#464 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-04-2009
|
Bahtiyar Bey,geçmişolsun çok üzüldüm. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#465 |
Ağaç Dostu.
|
Sevgili Uzaylı, Sevgili Cumhur Tonba ve Sevgili sevim4 dostlarım; Çok teşekkür ederim. Biz yaşadığımız sürece birçok süprizlerle karşılaşacağız.Dilerim böyle veya daha kötülerini kimseye göstermez. Saygılar sevgiler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#466 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 05-08-2009
|
Geçmiş olsun.İnsanımız çok bozulmuş,herşeye tenezzül ediyorlar.Demirden yapılan bahçe direklerini söküp götürmüşler komşunun.Nereye gidiyoruz hiç bilmiyorum.Allah sizleri ve ailenizi korusun. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#467 | |
Ağaç Dostu.
|
Alıntı:
Saygılar |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#468 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 02-03-2009
|
Sevgili Bahtiyar, geçmiş olsun, İnşallah böyle tatsız bir olay tekrarlanmaz. Kolay gelsin. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#470 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-02-2008
|
Cok gecmis olsun Bahtiyar Bey. Bag bahce olusturmak o kadar emek, para ve zaman isteyen bir is ki baskalarinin alin teriyle olusmus seylere hirsizlikla konmaya calisanlari anlayamiyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#471 | |
Ağaç Dostu.
|
Alıntı:
Saygılar. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#472 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 02-07-2010
|
geçmiş olsun kardeş.sana tavsiyem değerli işe yarar malzemeni bağevinde bırakma derim.bende bağbozumundan sonra değerli işe yarar şeylerimi köyevime getiriyorum ,diğer yıl bağbozumuna kadar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#473 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Hatta seninle beraber kaybını arar. Katilin, cenazeye gelmesi misali sanırım ![]() Dilerim, başına gelen en kötü durum bu olur. Sevgilerimle. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#474 | |
Ağaç Dostu.
|
Alıntı:
Saygılar. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#475 | |
Ağaç Dostu.
|
Alıntı:
Saygılar. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#476 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 15-10-2010
|
Abi büyük geçmiş olsun. Şok oldum doğrusu. Bana da ders çıktı. Sağlam bir yer yapmadan alet edevat bırakmamak gerektiğine iyice kanaat getirdim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#477 | |
Ağaç Dostu.
|
Alıntı:
Saygılar. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#478 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 02-03-2009
|
Sayın Bahtiyar02, deşti tohumlarına da mukayet olun, sitede sizden habersiz liste bile yaptılar galiba! ![]() (Benden duymuş olmayın da.) ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#479 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 02-01-2010
|
Bahtiyar bey çok geçmiş olsun hırsızlarla az çok hepimizin başı dertte. Allahtan büyük zarar olmamış. Umarım birdaha böyle birşeyle karşılaşmazsınız. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#480 | |
Ağaç Dostu.
|
Alıntı:
![]() Sevgili fatma sunay çok teşekkür ederim.Umarım hiç kimse bu durumu yaşamaz. Saygılar. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|