agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Üyelerin Balkonları, Bahçeleri > Üyelerin Bahçeleri
(https)

Beğeni Düzeni2891Beğeniler

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 15-06-2010, 23:10   #1
Ağaç Dostu.

bahtiyar02's Avatar

Giriş Tarihi: 14-09-2006
Galeri: 3
Hobibahçesine portatif kameyla yapımı

Sevgili dostlar 15,06,2010 saat 18,00 Tarlaya önceden kestirip hazırladığımız 3 metre uzunluğunda 2 7/8" çapında 4 adet boru ve 4 adet çap olarak 2cm kalınlığında demir'i dün tarlaya götürdük.Bu günde Annem ve ben çukurları kazıp boruları yerleştirmek için çalışmalara başladık.3 metrelik boruların 50cm'lik bölümünü açtığımız çukurlara yerleştirip orta büyüklükteki taşlarla boruyu sabitledik.Boruların üst taraflarında dikkat ederseniz 1" çapında 2'şer 15cm'lik borular kaynak ettirdik.Dört adet boruyu çukurlara yerleştirip taşlarla sabitledikten sonra Önceden dayıma söylediğimiz demir kafesler,10-15kğ çimento ve yaklaşık 60kğ inşaat kumunu arabasıyla getirdi.Çimentolarını yaptıktan sonra üstüne ızgaralarını yerleştirdik.Saat 20,30 karanlık çökünce eve gitmek zorunda kaldık.Bu hafta kamelyanın üstünü derede bulunan uzun kalın sazlarla kapatacağız.Kenarlarınıda geniş tahtalarla kapatmayı planladık.Kamelyanın bittikten sonra eni:2x2 metre yüksekliğide 2,5 metre olacak.Buda bize gayet rahat edeceğimiz bir ortam olacak.Hafta sonu bitirirsek resimleri paylaşacağım.

Eklenen Resimler

Ayazkızı beğendi.
bahtiyar02 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 15-06-2010, 23:17   #2
Ağaç Dostu.

bahtiyar02's Avatar

Giriş Tarihi: 14-09-2006
Galeri: 3
devam

Tarlada sevgili annem bir yandan taş taşırken diğer yandanda ben boruları çukurlarını kazıp anneme yardım ediyordum.İnanın sevgili dostlar sevgili Hocam(Annem)olmazsa tek başına üstesinden gelemezdim.En sonunda bayağı yorulmuşuzki Annem sırtını kamelya direğine dayayıp biraz da olsa dinlenmeye çalışıyordu.Allah'tan herkese benim Annem(hocam)gibi anneler dostlar nasip etsin.
Saygılarımızla

Eklenen Resimler

Ayazkızı beğendi.
bahtiyar02 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 00:19.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025