![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 30-05-2011
|
Merhaba Bahtiyar bey bir mesaj attım özel den ilgilenirseniz sevinirim işlerinizde kolaylıklar dilerim |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-02-2007
|
Bahtiyar 02 ellerinize yüreğize sağlık her şey çok güzel. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-01-2011
|
Sevgili Bahtiyar02 ..Yeni yılınızı kutlarım...2012 de mutlu,sağlıklı ve bol ürünlü bahçeler dileği ile..Sevgiler Selamlar İstanbul dan.. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-02-2011
|
Sayın Bahtiyar02 yeni yılınızı kutlarım..2012 de sağlıklı, mutlu ve bol çiçekli günler dileği ile ...Selam ve sevgiler efendim.. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Kaybettik, Allah rahmet eylesin
Giriş Tarihi: 22-02-2010
|
Bahtiyar Bey mutlu yıllar |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-04-2009
|
Bahtiyar Bey mutlu yıllar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#11 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-02-2008
|
Bahtiyar bey size ve ailenize mutlu yillar dilerim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#12 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 02-01-2009
|
yeni yılın sağlık,mutluluk ve huzur getirmesi dileklerimle, yeni yılınız kutlu olsun bahtiyar bey. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#14 |
Ağaç Dostu.
|
Sevgili berrinb, Sevgili Periş, Sevgili hk50, Sevgili Fatoş, Sevgili gulbirsen, Sevgili sevim4, Sevgili ciceksever70, Sevgili hüseyindeniz ve sevgili KAPTANzst Yılbaşını ve doğum gününü aynı gece kutlayan şanslı birisi olarak siz dostların ve tüm sevdiklerinizin Yeni yıllını canı gönülden kutlar,Sağlık, Mutluluk ve Bol yeşillikli bir dünya dilerim. Bu vesileyle bende Tüm agaclar.net ailesinin Yeni yılını kutlarım. Sevgiler saygılar |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#15 |
Ağaç Dostu.
|
bahtiyar02 / Bahçem
sevgili gece çok sevindim. bende yaklaşık 14 dönüm bir tarlaya en büyük eğitmenlerim olan ablam ve annem sayesinde hobi bahçesi kurduk. resimleri çekip beğeninize sunacağım. 14 dönümün 5-6 dönümüne buğday diğer kısma 300 kök amerikan asması+16 kök israil bademi+ 20 kök giresundan gelen fındıklar+19 kök sakız ağacı(Menengüç ağacı) 3 kök aşısız dut+hicaz narı+12 kök ceviz+26 kök bursa gemlik domat zeytin+1 kök ıhlamur +4 adet yenidünya+ 1 adet turunç 2 adet hicaz hurması+eskiden tarlada yetişmiş olan4-5 kök yabani alıç ağacı. incir ve değişik türlerde kavun karpuzlar, yeşil soğan+ çilekler+dev kabak türü ve diğer kabak,salatalık,biber çeşitleri (Süs biberlerimin fidanları henüz küçük boydalar) susam+bamya ve nohut.bu hobi bahçesinden çok hobi tarlası oldu gibi. En güzeli Adıyaman merkeze 10 km'uzaklıkta.tarlada temmuz ayına kadar akan küçük bir deremiz var.şimdilik sulamayı ordan karşılıyoruz.Hafta sonlarını iple çekiyorum.ailemle hem piknik yapıyoruz hemde tabiyatla iç içe yaşıyoruz.güzel olan çocuklarımın benim gibi bitkilerle haşir neşir olmaları. ilk resimdeki eğitmenim rehperim annem ikincisi ablam onlar olmazsa ben ne yapardım saygılarımla |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#16 |
Ağaç Dostu.
|
2012 de bahçem
Merhaba Dostlar; Bu yıl kış çok sert geçti. Buna rağmen ilk bahar gayet güzel geçiyor. Birçok ağacım tekrar çimlenmesi beni çok sevindirdi. Bu yıl Şanlıurfa Siverek ilçesinde çalışıyorum.Burda çarşıyı gezip yerli tohumlar araştırdım.Özellikle deşti türler.Karacadağ bölgesine ait uzun deşti karpuz tohumunu tesadüfen temin edebildim. Genel mahiyette Siverek'te yerli tohumlardan çok paket tohumlar kullanılarak sebzeler yetiştiriliyormuş. Çarşıda viyollerde yetiştirilen Mersin ilinden gelen biber,domates ve patlıcan fidanları gördüm.Bir ay önce her birinden 10'ar adet aldım. Benim fidanlarım yetişmedi. Bu yıl sebze fidanları Sevgili ablam ve Kayınpederim temin etti.Sevgili annem,Ablam ve eşim sağolsun fidanları diktiler.Yaklaşık 500 metre kare bir alana sebzeler diktik.Bu yıl tarlanın bağın bulunduğu kısma yakın yerini kullandık. Damlama sulama yöntemini kullandık. Sevgili annem fidanların halen az olduğundan şikayetçi ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#17 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 16-04-2011
|
Maşallah ne kadar güzel görünüyor. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#19 |
Ağaç Dostu.
|
Öncelikle Tüm agaclar.net ailesinin kurban bayramını tüm içtenliğimizle kutluyor sevgiler sunuyoruz. Resimdeki Sevgili Annem Küncüleri(Susam) sap samandan ayıklarken. Gelecek yıl bukadar fazla ekim yapmayacağız.Sık ekim yapıldığında bitki gelişimleri fazla olmadığı gibi üründe az oluyor. Saygılar |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#20 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#21 | |
Ağaç Dostu.
|
Alıntı:
Önelikle konuyu dikkatli okumadığım çiçn özür dilerim. Susam;Adıyaman merkez için mart ayı itibariyle serpme yöntemiyle seyrek bir şekilde tarlaya atılır (ekilir) sonra traktör Kültivatör ile üzeri sürülür toprakla kapatılır. Hiç bir şekilde sulanmaz. Şayet yağışlar iyi olursa bir kez güre atılır. Biz hiç bir gübre türü atmıyoruz.Ekim ayı başlarında hasatı gövdeden çelip daha önce hazırlanmız düz bir alana başaklar aşağı kökler yukarı bakacak şekilde destelenir. Başaklar kuruyup tam açıldığında susamlar düz zeminden toplanıp ayıklanır. Kalburlardan geçirilip temizlendikten sonra tüketilmeye hazırdır. Verimli ve deşti yöntemle ekildiği için masraf çok cuzi getirisi ise tatminkar. Saygılarımla |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#22 |
Ağaç Dostu.
|
Adıyaman'da Altın çilek
Merhaba dostlar; İşim Gerği Ülkemizin değişik bölgelerini geziyoruz. Gezdiğim yerlerde dikkatimi çeken bitkileri resimlemeyi seviyorum. Bu gün Adıyaman ilinin bir bölgesinde sondaj çalışmaları yaparken gözüme pamuk tarlasında altın çileğe takıldı.bir kaçtanenin tadına baktım çok güzeldi. İşin ilginç yanı bu serin havada tamamen doğal olarak yetiştiği. Halen çiçekli ve meyveli ![]() Saygılar |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#23 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Dogal olarak yetişen bitkilerimizden kimsenin haberi olmaz,sonra Başbakan ve bakan teşvikli Kilosunu derde derman diye Yüzdoksan milyon TL bizlere yedirilir. Saygılar. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#24 |
Ağaç Dostu
|
kg fiyatını duyan herkes altın çilek dikmeye başlar,ben işim gereği satıyorum kurutulmuş altın çilek kg fiyatı 60 TL selamlar |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#25 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Ben bakanların törenle Alanyada yer kirazı ektikleri çağdan bahsediyorum.Altın çilek ismi konmamışdı o çağda. Şimdi vatandaşa ek desekde ekmez.O çağ Yükselme devri idi.Şu anda gerileme devrinde diyorum. Saygılar. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#26 | |
Ağaç Dostu.
|
Alıntı:
Sevgili hk50; Yurdum insanı ki bizlerde buna dahiliz. Komşumuz bir iş yapar diğeri yeni bir iş yapayım demez komşusunun yaptığı aynı işi yaptığı yetmezmiş gibi yanında veya karşısında dükkan açar. Birde bizde daha iyisi olup dışardakine heves etmekte bir başka olay. Dilerim hepimiz öncelikle çevremizden başlayıp yeni türleri keşfedip tanıtmak,çoğaltmak ve kendi değerlerimize sahip çıkmak. Bizde olmayıp dışarda olan ürünleri kendi bölgemizde yetiştirmek ancak o zaman farklı birşeyler yaptığımız anlamına gelir. Ben şahsen güzelim vatanımın her parçasında çok güzel şeylerin varlığına şahit oluyorum. Umarım herkes bu faklılığı yaşar. Saygılar |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#28 | |
Ağaç Dostu.
|
Alıntı:
Tüm agaclar.net ailesi olmak üzere başta siz her konuda bana yardımlarınızı ve bilgilerinizi paylaştınız öncü olduğunuz için ben teşekkür ederim. Saygılar sevgiler |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#29 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 16-04-2011
|
Sayın Bahtiyar02, mayıslı ve kanlı portakal için babamı seferber ettim. Tedarik edebilmek için başka köye gidecek. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#30 | |
Ağaç Dostu.
|
Alıntı:
Çok sevindim.Aynı zamanda sizlere zahmet verdiğim için üzüldüm. Tüm ailenize ve Sevgili babanıza sevgiler saygılar. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|