View Single Post
Eski 10-04-2012, 10:15   #717
bahtiyar02
Ağaç Dostu.

bahtiyar02's Avatar

Giriş Tarihi: 14-09-2006
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi athena -asena Mesajı Göster
Sayın bahtiyar02 ; merhaba

Bu seneki kış beni de çok kötü bi zaman da yakaladı hastanelerde uğraşırken çoğu fidanlarımı kaybettim .

Aşılı keçi boynuzu , ağaç kavunu , pasiflora edülüs , gilaburu ,meleklerin boruları ,
rize mandalinaları , natal eriği , orkide ağaçları , sinameke fidanlarımı kaybettim .

Birde tropikal fidanlarım vardı onları da kaybettim.
guavalar , liçiler , mangolar , papayalar, karamboller , keçi boynuzu , tamarind fidelerimi aslında bunların hepsi alt kattaki dairedeydi ama genede dışarısı -12 leri görünce evin içinde de etkilenmişler. Ne yapalım ilk önce sağlık sonra tekrar sil baştan deneriz.

Elimde sağlam kalan tropikal fidanlarım 1 adet tamarind , 1 adet liçi ,ve 1 adet inka fıstığı .
Sevgili athena -asena;
Sizin adınıza çok üzüldüm. Gerçek kayıplarım havalar tam ısınmaya başladığında belli olacak.Dediğiniz gibi önce can sağlığı. Bu yıl yaptığım en iyi şey toprak burgusu almaktı.Makine sayesinde 3 günde yaklaşık 150 adıt değişik türde ağaç fidanları dikmek.Burgusu 1 metre boyunda 30cm çapında çukur kazabiliyor. ,
1,2lt yağlı benzinle çalışıyor. çin malı olmasına rağmen inanın çok rahat çukurları kısa sürede bitirdi. Çok sert ve taşlık yerleri kazmada problem ama yinede çok güzel bir tercih yaptığıma inanıyorum.Fiyat olarak 349,00tl makinenin videosunun adresini siteye eklerim.
Saygılar

Eklenen Resimler

bahtiyar02 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön