![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-02-2008
|
Yasasin nemophyla ilk cicegini acti üstünde de daha tomurcuklar var. Cimlendirdigim saksida sarkamadigini görünce uzun bir saksiya ektim. Bu kadar narin görünmesi normal mi bilmiyorum daha cok acemiyim bu bitki konusunda. Belki de cok yagmur almis olmasindandir, simdi daha korunakli bir yerde. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
|
Bu yil yaban cileklerinin oldugu yerleri özellikle bicmeyince bol bol cilegimiz oldu. Adayla Karya özellikle bu minik aromali cileklerin hayranlari. Gerci otlar uzadi cirkin oldu ama olsun cilekler bitince bicerim. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
|
Beyaz gülümün altina sedum ekmistim, sari kiz da araya sizmis. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
|
Bu yil heveslenip ufak bir tane aldim, pek ümitli degildim ama sanirim cicegini görmek de kismet olacak. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
|
Minik zeytinim cicek aciyor. Ilk kez zeytin cicegi görecegim. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaç Dostu
|
Sakayiklar artik geciyor. Cok kisa ömürlü ama cok da güzel... Insanlarin ilk yetistirmeye basladigi bitkilerden biri oldugunu biliyormuydunuz? |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Ağaç Dostu
|
Celikten köklendirdim ama bakalim bu minicik kelebek calisini yasatabilecek miyim? |
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Kaybettik, Allah rahmet eylesin
|
Alıntı:
Yakında her yeri çiçekten görülmez![]() |
|
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Senin gönderdiklerinden cimlenenler simdilik nemophilla, ekinezya, mavi yildizlar, dahlialar, sebboylar... Birkac cimlenen daha var ama daha ne olduklarini cikaramadim. Düzenleyen ciceksever70 : 03-06-2012 saat 14:35 Neden: ekleme |
|
|
|
|
|
|
#10 | |
|
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Ağaç Dostu
|
Dahlialar cok büyüyenlerden degil mi? 9 tane var su anda hepsini bir araya eksem cok fazla yer gerekir sanirim. |
|
|
|
|
|
#12 | |
|
|
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Ağaç Dostu
|
Görüntü degismeye basliyor... |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Ağaç Dostu
|
Ben susayim cicekler konussun... |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Ağaç Dostu
|
...... |
|
|
|
|
|
#16 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 13-05-2008
|
Başlangıç böyle ise devamını düşünemiyorum bile. Güllere ise diyecek söz bulamıyorum harikalar, sefasını sürün. |
|
|
|
|
|
#17 |
|
Ağaç Dostu
|
Araliksiz yagan yagmur beni fazlasiyla bunaltti. Özellikle bahcede bir bölümü bicmis diger taraflar yarim kalmisken yagmaya baslamasi ve günlerdir durmamasi beni cildirtiyor. Isimin yarim kalmasini sevmiyorum. Biraz ara verince hemen kendimi bahceye atip birkac resim cektim. Citi bitirdigimiz zaman kapi bölümünün bir yanina bir kök lonicera ve clematisi yanyana dikmistim. Lonicera bildigimiz hanimeliler gibi acmayacak galiba, degisik bir tomurcuk verdi. Clematis ise vylle de lyon cinsi cikti yine. Ne yazik ki marketlerde satilanlar ya jakmanii ya da vylle de lyon oluyor. |
|
|
|
![]() |
|
|