![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-02-2008
|
Sevgili ilksenöztürk iki ev ötemde oturan komsum ne kadar denediyse olmadi. Demek ki lupin de secici davraniyor. Bu yil bir miktar tohum toplayacagim isteyenler belirli bir adreste anlasirlarsa topluca oraya gönderebilirim. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 15-03-2011
|
Ben geçen sene internetten satın aldığım tohumlarda başarılı olamamıştım. Bu sene cesaret edemedim. Uygun görürseniz İstanbul için dağıtıma ben talibim. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
|
Cok tesekkür ederim sevgili redsonia ve adacik. Tabii uygun görmek ne demek siz organize olun yeter. Yalniz Agustos`u beklemeniz gerekecek tohum olusumu icin. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
|
Biz henüz Mayis sonu sicakliklarina gelemedik. Yagmur, rüzgâr ve serin hava hüküm sürüyor. Buna ragmen güller yavas yavas acmaya basladi. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
|
Bahcenin en ugrastigim bölümlerinden biri de bu. Tasindigimiz zaman topraginin tasli olmasi ve birbirine karismis otlardan arindirip bu hale getirmem yillarimi aldi. Halâ degisiklik yapmakla ugrasiyorum. Manolya büyüdükce etrafindaki bitkileri sökmem gerekiyor. Bu yil da üc adet acelyayi ve potentillalari sökmek zorunda kaldim. Sanirim yanindaki mor rhododendron ve gül de ayni kaderi paylasacak. Bir de buranin manolyaya uygun olarak pembe ve mor tonlarinda olmasini istedim. Sanirim basardim artik. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaç Dostu
|
Bahcenin genelini bir resime sigdirmam mümkün olmuyor. Birkac kusbakisi balkon görüntüsü. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Ağaç Dostu
|
Adalet abla kösesi... Tohum toplayamadim ama onlar döktükleri tohumlardan her yil cogaliyorlar. Ve sevgili jineopun sebboylari. Umarim yasatabilirim. |
|
|
|
![]() |
|
|