agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Üyelerin Balkonları, Bahçeleri > Üyelerin Bahçeleri
(https)

Beğeni Düzeni2838Beğeniler

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 21-12-2011, 15:43   #1
Ağaç Dostu

Uzaylı's Avatar

Giriş Tarihi: 25-06-2010
Sevgili ciceksever70; Maaşallah, aile fotoğrafları "mutluluk işte bu..!" dedirtiyor. Kızın Karya sana çok benziyor. Biraz da süslü olacak sanırım. Bize de oyuncak çıktı galiba. Kızım doğduğundan beri ben süslemekle kalmadığım gibi, anneanne, teyze hala hepsi alışverişe doyamıyor. Bu kadar mı tatlı geliyor kız eşyalarını almak.
Ayakkabı ve terlik kolleksiyonu oldu şimdiden. Hele kıyafetler bonbon şekeri gibi. Oyuncaklar desen her evde ayrı oyuncakları, sandalyeleri, eşyaları var. Hatta kuzenimin bir kaç hafta önce kızı oldu. Çiçeği burnunda anneanne, kendi evine de ayrı çocuk odası düzenlemiş. Galiba sonu yok bunun... Bu kızlar neler yaptırıyorlar şirinlikleriyle... Tüm çocuklarının kaderleri ve sağlıkları güzel olsun inşallah.

Kar manzaralı fotoğraflar çok güzel. Ne kadar şanslı çocukların var. Bahçeli evde büyüyorlar. İleride apartmanda yaşamak istemeyeceklerdir. Hele minik Karya sanırım hep annesini taklit edecek. Yakında elinde kürek, kova bahçede görürüz artık.

Sevgiler...

Uzaylı Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 26-12-2011, 11:25   #2
Ağaç Dostu

ciceksever70's Avatar

Giriş Tarihi: 14-02-2008
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Uzaylı Mesajı Göster
Sevgili ciceksever70; Maaşallah, aile fotoğrafları "mutluluk işte bu..!" dedirtiyor. Kızın Karya sana çok benziyor. Biraz da süslü olacak sanırım. Bize de oyuncak çıktı galiba. Kızım doğduğundan beri ben süslemekle kalmadığım gibi, anneanne, teyze hala hepsi alışverişe doyamıyor. Bu kadar mı tatlı geliyor kız eşyalarını almak.
Ayakkabı ve terlik kolleksiyonu oldu şimdiden. Hele kıyafetler bonbon şekeri gibi. Oyuncaklar desen her evde ayrı oyuncakları, sandalyeleri, eşyaları var. Hatta kuzenimin bir kaç hafta önce kızı oldu. Çiçeği burnunda anneanne, kendi evine de ayrı çocuk odası düzenlemiş. Galiba sonu yok bunun... Bu kızlar neler yaptırıyorlar şirinlikleriyle... Tüm çocuklarının kaderleri ve sağlıkları güzel olsun inşallah.

Kar manzaralı fotoğraflar çok güzel. Ne kadar şanslı çocukların var. Bahçeli evde büyüyorlar. İleride apartmanda yaşamak istemeyeceklerdir. Hele minik Karya sanırım hep annesini taklit edecek. Yakında elinde kürek, kova bahçede görürüz artık.

Sevgiler...
Sevgili uzayli hem dogal ortam hem de kiz cocuk hakkinda söylediklerinize hak veriyorum. Kiz bebek esyalari gercekten cok bastan cikarici. Simdilik sokaga ciktigimizda kiza kar tulumu giydirdigim icin fazla sey almiyorum, biraz da dünyada giyecek bir seyi olmayan cocuklari düsünerek kendimi frenlemeye calisiyorum. Abisinden kalan bir dolap dolusu esya varken üzerine onlarcasini eklemek israf gibi geliyor. Ben de bahcede gezinecegi günleri hayal ediyorum. Sevgiler.

ciceksever70 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 20:39.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025