![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-02-2008
|
Cok tesekkür ederim handan hanim, inanin ben de ayni durumdayim. Foruma bir cee yapip kaciyorum. Yavas yavas günlük düzenimiz olusuyor. Sevgiler... |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
|
Gecenlerde bahceye ciktigimizda hayretler icinde kaldik cünkü evin tüm duvarlari, pencereler, bitkiler ugur böcekleriyle kaplanmisti. Cok günesli bir gün oldugu icin net olarak resimleyemedim ama inanilmaz bir görüntüydü. Hayatimda ilk kez bu kadar cok ugur böcegini bir arada gördüm. Bahceden eve her girisimizde üzerimize yapisanlari ölmesinler diye yine disari salmak zorunda kaldik. Ertesi gün bahcede birkac tane görsek de o görüntü sadece bir güne mahsustu. Sebebini cözemedik ama cok güzel bir gündü cocuklar da cok eglendi. |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Bundan sonra dikkat et bakalım, çok mutlu ve uğurlu olaylar olacak. Not: Benim kehanetlerim doğru çıkar ![]() |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
|
Insallah Adalet ablacigim, o gün icin bile bizi mutlu ettiler ya o bile yeter. Adacik üstüne ugur böcekleri kondukca kahkahalarla güldü. Ege kameraya cekti bir daha böyle bir sey göremeyiz diye. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Kaybettik, Allah rahmet eylesin
|
Sevgili dost, uğurböcekleri böcek, bit ne varsa temizlemişler, çocukları mutlu etmişler ve gitmişler. Bundan daha güzel bir şans yoktur. Kızımızın arabadaki resmine, babanın kızına bakışına bittim. Selamlar. |
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
. Ugur böcekleri konusuna da katiliyorum, umarim bütün bit böcek ne varsa yemislerdir bitiremedilerse de cekinmeden devam etsinler. Bu aralar cok yesil bitler cogalmisti cünkü. Birkac bamya yetisti onlari da bitler sardi. Umarim ugur böcekleri bahcede bol bol yavrular da cogalirlar. Sevgiler. |
|
|
|
|
![]() |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|