![]() |
|
![]() |
#1382 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-02-2008
|
Lir`cim kizim sabahlari uyuyor cok sükür ben de biraz bahceyi toparliyorum. Bisme islerimiz bicti simdi sebze bahceleri ve saksilarin toparlanmasi kaldi. Marketlere 1-2 euroya kislik calilar gelmeye baslasi, bosalan saksilara onlari ekeyim diyorum kisin biraz bitki göreyim etrafta. Bu aralar skimmia, gaultheria, pieris gibi bitkiler gelecek. Gaultheria ve pieris saksida kisi geciriyor. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1383 | |
Kaybettik, Allah rahmet eylesin
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1384 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1385 |
Ağaç Dostu
|
Bu hafta havalar iyice sogudu. Gün icinde 6-8 derece arasi oluyor, gece daha da düsüyordur. Sabah kizcagizimla abisini yuvaya biraktik, artik elimde bebek arabasi var daha mobil hale geldim ya kim tutar beni? Hemen kendime yeni sonbahar cicileri aldim. Böylece sezonluklarin saksilarina bunlari ekip kisin da biraz yesillik görecegim. Yeni cicilerim skimmia, euonymus, pieris, leucothoe, vazgecemedigim erikalar ve gaultheria. Gaultheria bir tane kalmisti cok da pejmürde bir haldeydi kiyamadim aldim. Kimbilir belki bizim bahceyi sevip kendine gelir. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1386 |
Ağaç Dostu
|
Ve gaultheria... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1387 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-01-2011
|
Sevgili Çiçeksever70 ,maşaallah kızımız büyümüş , saçları harika...Çok güzel bir kız olacağından hiç şüphe yok... Bu arada bahçenizdeki çiçekler de aynı güzelliği sürdürüyorlar...Mor patlarınız ve medineleriniz harika... Birde yeşil ve mor yapraklı bir bitki dikkatimie çekti çok orjinal bir görüntüsü var...İsmi nedir.İlk görüyorum....... Ellerinize sağlık...Bebeğinize ve size sakin huzurlu günler dilerim...Sevgiler..... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1388 |
Ağaç Dostu
|
Berrin hanim bu resimdeki bitkiyi mi sordunuz? Salvia horminum, bir adacayi cesidi. Agustos`ta tohumlarini ektim cok cabuk cimlenip ciceklendi. Toplu halde ekilirse daha da güzel görünecegine inaniyorum. Sevgiler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1389 |
Ağaç Dostu
|
Burada simdi kestane zamani. Insanlar akin akin kestane yapilan yerlere kosturur, bahcelerde kestaneler yapilir. Biz de gecenlerde üzüm baglarinin tepesinde bir restoranin bahcesine kestane yemeye gittik. Resimleri sizlerle paylasmak istedim. (Bu arada evde cadi gibi olan kizim üzüm baglarinin arasinda misil misil uyudu). |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1390 |
Ağaç Dostu
|
Resimlere devam... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1391 |
Ağaç Dostu
|
Resimler... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1392 |
Ağaç Dostu
|
Ve son bir tane daha... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1393 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 26-03-2009
|
Sevgili çiçeksever,bebişini sağlıkla sıhatle büyüt Allah bahtını güzel, ömrünü uzun eylesin. Bahçen çok güzel olmuş,çitlerin,merdivenin tüm çiçeklerin her şey çok güzel.Ama ben güllerine bayılıyorum cinsleri çok güzel.Bizler için çektiğin resimler için çok teşekkür ederim sana.Hayalimdeki güzellikleri sayende yaşıyorum.Bütün aile çok güzelsiniz Allah dünya güzeli bebeklerin le eşinle hep yüzünü güldürsün. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1394 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1395 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
Sevgili çiçeksever bütün güzellikleri göstermişsiniz ama ben 1430. mesaj da uyuyan güzele bayıldım güzelliği hepsini bastırdı maşallah ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1396 |
Ağaç Dostu
|
Selam. Gerçekten güzel bir yermiş. Karadeniz kadar olmasada ![]() Görüntüler için teşekkürler Yağmurlu bir günde içim açıldı 1432 deki ve ortada kalan mahalle gibi alanın görüntüsü çekim kalıtesı harika |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1397 |
Ağaç Dostu
|
Benim icin de O dünyanin en güzel kizi sevgili günebakan... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1398 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili kaptanzst, burasi Avusturya`nin Toskana`si olarak anilan bagcilik bölgesi. Nereye baksaniz ucsuz bucaksiz üzüm baglari görürsünüz. O yüzden fazla ormanlik alan yok. Ancak Karadeniz ormanlarini andiran büyük ormanlar var yerlesim bölgeleri hep ormanlik alanlara yakin zaten. Iklimi ve bitki örtüsü de Karadeniz`e cok benziyor. Mahalle gibi dediginiz kücük bir köy. Burasi cok daglik bir ülke oldugu icin daglarin arasinda irili ufakli köylere rastlamak mümkün. Birkac büyük sehir disinda hayat hep doganin icinde geciyor. Düzenlerini o sekilde kurmuslar. Anadolu`da olan dag köylerinden burayi ayiran yasam kalitesi ve refah düzeyi. Keske ülkemizde de hersey bu kadar düzenli olsa... Sevgiler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1399 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 27-03-2011
|
Alıntı:
Siz bu güzellikleri paylaşın arada böyle bizimle. Seyretmek keyif veriyor, teşekkür ederiz. Ama asıl güzelliklerin içindeki güzellikler muhteşem. Kızınız ve oğullarınız çok tatlı maşallah. Siz de öyle. Bu güzel aileye maşalllah. Hep mutlu kalın. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1400 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1401 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 30-05-2011
|
loveflower la aynı dilekleri paylaşıyorum çiçeksever |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1402 |
Ağaç Dostu
|
Cok tesekkür ederim iyi dilekleriniz icin. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1403 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-02-2011
|
Sevgili ciceksever70, uzun zamandır ziyaret edemedim bahçenizi kusuruma bakmayın, yazın az vakit harcayabildim nete,girdiğimde hızlıca bi bakınııp çıkıyordum. Maşallah bebeğiniz çok güzel.Rabbim nazardan korusun.Sizi görmekte çok güzel.Sevgiler......... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1404 |
Ağaç Dostu
|
Cok tesekkür ederim handan hanim, inanin ben de ayni durumdayim. Foruma bir cee yapip kaciyorum. Yavas yavas günlük düzenimiz olusuyor. Sevgiler... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1405 |
Ağaç Dostu
|
Gecenlerde bahceye ciktigimizda hayretler icinde kaldik cünkü evin tüm duvarlari, pencereler, bitkiler ugur böcekleriyle kaplanmisti. Cok günesli bir gün oldugu icin net olarak resimleyemedim ama inanilmaz bir görüntüydü. Hayatimda ilk kez bu kadar cok ugur böcegini bir arada gördüm. Bahceden eve her girisimizde üzerimize yapisanlari ölmesinler diye yine disari salmak zorunda kaldik. Ertesi gün bahcede birkac tane görsek de o görüntü sadece bir güne mahsustu. Sebebini cözemedik ama cok güzel bir gündü cocuklar da cok eglendi. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1406 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-02-2011
|
Uğur böcekleri evinize uğur olsun,,,,,sevgiler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1407 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Bundan sonra dikkat et bakalım, çok mutlu ve uğurlu olaylar olacak. Not: Benim kehanetlerim doğru çıkar ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1408 |
Ağaç Dostu
|
Tesekkür ederim sevgili hanndan. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1409 |
Ağaç Dostu
|
Insallah Adalet ablacigim, o gün icin bile bizi mutlu ettiler ya o bile yeter. Adacik üstüne ugur böcekleri kondukca kahkahalarla güldü. Ege kameraya cekti bir daha böyle bir sey göremeyiz diye. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1410 |
Kaybettik, Allah rahmet eylesin
|
Sevgili dost, uğurböcekleri böcek, bit ne varsa temizlemişler, çocukları mutlu etmişler ve gitmişler. Bundan daha güzel bir şans yoktur. Kızımızın arabadaki resmine, babanın kızına bakışına bittim. Selamlar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|