agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Üyelerin Balkonları, Bahçeleri > Üyelerin Bahçeleri
(https)

Beğeni Düzeni2838Beğeniler

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 29-05-2011, 22:18   #991
Ağaç Dostu

Adalet Yağcı's Avatar

Giriş Tarihi: 25-06-2008
Galeri: 260
Merhaba sevgili Çiçeksever'im;
Yazmasam da bahçeni takipteyim, mevsimin güzelliklerini kaçırmak istemem.
Güllerininin ihtişamı nefes kesiyor, baktıkça bahçemi özledim.

Hüsnüyusuflar öbek öbek açarlar inşallah ve sizi mutlu ederler, bulundukları yerde üç yıl kalabiliyorlar, sonra yeniden ekmek gerekebilir.

Tüm aileye sevgi ve selamlar.

Adalet Yağcı Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 30-05-2011, 08:17   #992
Ağaç Dostu

ciceksever70's Avatar

Giriş Tarihi: 14-02-2008
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi loveflower Mesajı Göster
Sevgili çiçeksecer70,güller çok güzel.Hele o bir tane anemon,bayıldım.Çok emek verip yoruluyorsunuz ama karşılığı da antılamayacak bir güzellik oluyor değlil mi?Maşallah.
Sevgili loveflower, anemonlar iki cicek oldu. Baska yerlere de ekmistim ama sadece oradaki yerini sevip cimlendi. Bu yil bahce beni biraz fazla yoruyor istedigim gibi seri calisamiyorum ama bahar basindan beri güzelligiyle bizi cok mutlu etti. Sevgiyle kalin.

ciceksever70 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 30-05-2011, 08:20   #993
Ağaç Dostu

ciceksever70's Avatar

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Orhan Özbilgiç Mesajı Göster
Uzun zamandır bahçeleri gezememiştim. Bakıyorumda bir bize henüz yaz gelmemiş.
Güller iki gündür açmaya başladı. Bir tek şakayık aynı günlerde açmış.

Gerçi bende sizdeki kadar yazı müjdeleyen bitki yok. Bu sene sizlerden gelen tohumlar yetişirse, gelecek yıl benimkide erken renklenir umarım. Lupinleri kastediyorum. Gelecek yazı sabırsızlıkla bekliyeceğim. Böylece bir yıl daha hayata bağlanmış olduk.

Güle güle keyfini sürersiniz inşallah.
Orhan bey sizin sakayik tüm ciceklere yeter masallah. Rengi bir harika. Komsumda da var söz verdi cicek zamani gecince yumrusundan ayiracak bana. Buradaki komsulari da cicek paylasimina alistirdim ya cok gülüyorum bazen. Lupinlerin yapraklari kardan kistan kötü de olsa bahar basinda kisacik kesin yeniden capcanli cikiyorlar. Sevgiler.

Eski 30-05-2011, 08:22   #994
Ağaç Dostu

ciceksever70's Avatar

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi fatma sunay Mesajı Göster
Sevgili Çiçeksever güllerin böceklerinden bende dertliyim. Nasıl başa çıkacağım bilmiyorum. Dediğiniz gibi resimde çıkmıyorlar mahlukatlar. Gülleriniz çok güzel açmışlar keyfini çıkarın.....
Cok tesekkür ederim Fatma hanim. Bahce isi böyle iste güzelligi yüzünden tüm zahmetine katlaniyoruz. Sevgile.r

Eski 30-05-2011, 08:25   #995
Ağaç Dostu

ciceksever70's Avatar

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Adalet Yağcı Mesajı Göster
Merhaba sevgili Çiçeksever'im;
Yazmasam da bahçeni takipteyim, mevsimin güzelliklerini kaçırmak istemem.
Güllerininin ihtişamı nefes kesiyor, baktıkça bahçemi özledim.

Hüsnüyusuflar öbek öbek açarlar inşallah ve sizi mutlu ederler, bulundukları yerde üç yıl kalabiliyorlar, sonra yeniden ekmek gerekebilir.

Tüm aileye sevgi ve selamlar.
Adalet ablacigim nerelerdesin? Bahceni, clematislerini cok özledim. Artik Mersin`e dön de biraz resim paylas bizlerle.
Bahce cicek dolu olmasina ragmen senin ufacik hüsnüyusuf rengiyle inan göz aliyor. Tam gecis yolumuzda oradan gectikce durup rengin güzelligine bakiyoruz. Digerleri de tomurcukta. Bu yil tohum olusumunu yakalarsam biraz toplayayim da yedek olsun. Yaz sonu ekip yedeklerim biraz. Cok öpüyorum sevgiyle kal.

Eski 01-06-2011, 19:57   #996
Ağaç Dostu

ciceksever70's Avatar

Güllerin ilk coskulu zamani gecmeden birkac resim daha paylasmak istedim...

Eklenen Resimler

YeniGine beğendi.
Eski 01-06-2011, 20:01   #997
Ağaç Dostu

ciceksever70's Avatar

Gül bahcesine bakacagim diye eve giremiyorum. Eve girsem balkona cikip cikip bakiyorum...

Eklenen Resimler

YeniGine beğendi.
Eski 01-06-2011, 20:06   #998
Ağaç Dostu

ciceksever70's Avatar

Güller...

Eklenen Resimler

YeniGine beğendi.
Eski 01-06-2011, 20:19   #999
Ağaç Dostu

ciceksever70's Avatar

Bir hafta boyunca hastaneye tikilmadan önce bahcenin bu halini gördügüme cok seviniyorum.

Eklenen Resimler

YeniGine beğendi.
Eski 01-06-2011, 20:28   #1000
Ağaç Dostu

ciceksever70's Avatar

Güller...

Eklenen Resimler

YeniGine beğendi.
Eski 01-06-2011, 20:31   #1001
Ağaç Dostu

ciceksever70's Avatar

Bahceden bir kac kare daha...

Eklenen Resimler

YeniGine beğendi.
Eski 01-06-2011, 20:41   #1002
Ağaç Dostu

sevim4's Avatar

Giriş Tarihi: 17-04-2009
Sevgili ciceksever70,güllere bayılıyorum çok seviyorum sizinde ellerinize sağlık.

sevim4 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 01-06-2011, 20:55   #1003
Ağaç Dostu

günebakan's Avatar

Giriş Tarihi: 09-09-2008
Güller bence de muteşem görünüyor sevgili Çiçeksever

günebakan Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 01-06-2011, 20:58   #1004
Ağaç Dostu

ciceksever70's Avatar

Tesekkür ederim sevgili Sevim4 ve sevgili Günebakan. Ben de gülleri cok seviyorum bu güzellikleri görebildigim icin her gün sükrediyorum. Verdikleri tüm zahmetlere karsin minnettarlik belirtircesine ciceklenmeleri her seyi unutturuyor.

Eski 01-06-2011, 22:22   #1005
Ağaç Dostu

mandalinci's Avatar

Giriş Tarihi: 01-03-2011
Galeri: 6
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi ciceksever70 Mesajı Göster
Bir hafta boyunca hastaneye tikilmadan önce bahcenin bu halini gördügüme cok seviniyorum.
Sevgili çiçeksever70,

Bebeğin gelmesi yaklaştı galiba, artık kendinizi daha fazla yormayın da bu güzelliklerin tadını çıkarın.

Sonra epey bir süre uzun uzun oturamazsınız, malum bebecik çok ilgi isteyecek. Allah kolaylık versin.

Bu arada güller muhteşem, tadını çıkarın.

mandalinci Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 02-06-2011, 01:20   #1006
Ağaç Dostu

Uzaylı's Avatar

Giriş Tarihi: 25-06-2010
Sayın ciceksever70; Güller harika... Aslında her şey harika. Bence de kendinizi yormayıp, bir süre sadece tadını çıkarın.

Sevgiler...

Uzaylı Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 02-06-2011, 07:36   #1007
Ağaç Dostu

ciceksever70's Avatar

Tesekkür ederim sevgili mandalinci ve sevgili uzayli. Bebegin gelmesine daha yaklasik 9-10 hafta var. Ben bu kadar süre mümkün degil bos oturamam. Evde iki cocuk, ev isleri, bahce oyaliyor iste. Tabii biraz daha sikca mola vermem gerekiyor ama bahcede oturma bahanesi cikiyor iste. Bahce isleri beni cok rahatlatiyor. Surdan iki ot yol, suraya saksidaki cicegi dik, birkac tohum at, neler yetismis, neler cicek acmis bak cok insan ruhuna (en azindan benim) hitab eden isler. Sevgiyle kalin.

Eski 02-06-2011, 07:45   #1008
Ağaç Dostu

Periş's Avatar

Giriş Tarihi: 22-02-2011
Sevgili ciceksever70 güller bir harika bahçenizin genel görünümü çok güzel elinize ve o güzel yüreğinize saglık

Periş Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 02-06-2011, 07:47   #1009
Kaybettik, Allah rahmet eylesin

Hhatice's Avatar

Giriş Tarihi: 15-12-2006
Galeri: 2
Bahçen harika olmuş .Doğuma az Kaldı .hayırlı haberlerini bekliyoruz tatlım

Hhatice Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 02-06-2011, 08:18   #1010
Kaybettik, Allah rahmet eylesin

jineop's Avatar

Giriş Tarihi: 25-11-2008
Galeri: 94
Sevgili ciceksever70
Hepsi çok güzel. Ama akçaağaçın tek başına bile görselliği çok hoşuma gitti.
Sağlıkla , mutlulukla yeni haberlerinizi alabilmek ümidiyle hoşcakalın.

jineop Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 02-06-2011, 08:32   #1011
Ağaç Dostu

Uzaylı's Avatar

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi ciceksever70 Mesajı Göster
Tesekkür ederim sevgili mandalinci ve sevgili uzayli. Bebegin gelmesine daha yaklasik 9-10 hafta var. Ben bu kadar süre mümkün degil bos oturamam. Evde iki cocuk, ev isleri, bahce oyaliyor iste. Tabii biraz daha sikca mola vermem gerekiyor ama bahcede oturma bahanesi cikiyor iste. Bahce isleri beni cok rahatlatiyor. Surdan iki ot yol, suraya saksidaki cicegi dik, birkac tohum at, neler yetismis, neler cicek acmis bak cok insan ruhuna (en azindan benim) hitab eden isler. Sevgiyle kalin.
O zaman diyecek söz yok. Yeter ki kendinizi iyi hissedin. Siz zaten tecrübeli bir annesiniz. Bakmayın hep doğrusunu tavsiye ediyoruz; ama ben de kızıma hamile iken hastaneye gidinceye kadar hep hazırlık için uğraştım durdum. Bir tek evde tadilat çıkaracaktım, annemler onu engellediler. Sen şimdi çıkan işleri temizlemeden de durmazsın otur oturduğun yerde, bazı şeylere ertele dediler. Tadilat dışında yine pek çok şeye yetiştim. Sadece dip temizlikte eve temizlikçi bayan geldi.

Ama ben söylemiştim diyeceğimi düşünüyorum.
Hamilelikteki hareketliliğe alışık olduğundan mı bilmiyorum. Kızım doğduğundan beri çok hareketli, hiç yerinde durmuyor. Peşinde koşturmaktan yoruluyorum. Tatlı yorgunluk. Bahçede bile eşimle yarım saat değişmeli ilgileniyoruz. Uyudumu anca dinlenebiliyoruz. Sizinki de bu koşturmacaya alışırsa, bahçede koşuşturma zamanları yakındır.

Allah'a emanet olun. Sevgiler...

Eski 02-06-2011, 09:57   #1012
Ağaç Dostu

ciceksever70's Avatar

Sevgili Peris, sevgili lir, sevgili Hhatice, sevgili uzayli güzel dilekleriniz icin cok tesekkür ederim. Inanin agaclar net dostlari bana uzaklarda bile manevi destek sagliyor. Sizleri tanidigima cok seviniyorum.
Sevgili uzayli hareket konusu dogru cünkü diger cocuklarim da öyle yerlerinde duramiyorlar. Kücük oglum daha emeklemeden yuvarlana yuvarlana tüm evi gezip etraf karistiriyordu. Ama bana cok yardim ediyorlar. Cok sansliyim onlara sahip oldugum icin.

Eski 02-06-2011, 11:35   #1013
Yeni Üye

Giriş Tarihi: 01-12-2010
sevgili çiçeksever70 szin uzaklardaki bahçe maceranızı bende zevkle takip ediyorum.
herşey çok güzel ellerinize sağlık. Allah herzaman böyle emeklerinizin karşılığı versin ins.
sizin aynı zamanda çocuklarınızla ve şimdiden karnınızdaki bebeğinizle uğraşınız çok hoşuma gidiyor. Bende bir bebek bekliyorum sizin bahçıvanlarınız gibi olmasını diliyorum. benim bir bahçem yok ama camda olan çiçeklerimi sevsin yeter. Herkes diyor ki şimdi sev bebek doğunca nasıl olsa gözün görmeyecek. Ama benim önümdeki örnekleri görmüyorlar. )))) sevgiler

maviarzu Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 02-06-2011, 13:17   #1014
Ağaç Dostu

ciceksever70's Avatar

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi maviarzu Mesajı Göster
sevgili çiçeksever70 szin uzaklardaki bahçe maceranızı bende zevkle takip ediyorum.
herşey çok güzel ellerinize sağlık. Allah herzaman böyle emeklerinizin karşılığı versin ins.
sizin aynı zamanda çocuklarınızla ve şimdiden karnınızdaki bebeğinizle uğraşınız çok hoşuma gidiyor. Bende bir bebek bekliyorum sizin bahçıvanlarınız gibi olmasını diliyorum. benim bir bahçem yok ama camda olan çiçeklerimi sevsin yeter. Herkes diyor ki şimdi sev bebek doğunca nasıl olsa gözün görmeyecek. Ama benim önümdeki örnekleri görmüyorlar. )))) sevgiler
Hayirlisiyla bebeginize kavusmanizi dilerim. Mutlaka bahce gerekmiyor, elinizde olan her firsatta bebeginizle dogal ortamlarda bulunmaniz ona doga sevgisini asilayacaktir. Kimbilir bir bakmissiniz bir anda bahceli ya da balkonlu bir eviniz de oluvermis. Bitkilerle ugrasmak bizler icin en iyi terapi. Saglikli günler dilerim...

Eski 03-06-2011, 20:11   #1015
Ağaç Dostu

ciceksever70's Avatar

Gözüm aydin!!! Bizde geleneksel Haziran yagmurlari baslayinca salyangoz beyler ortaya cikti nihayet! Bu aksam elimde tuzlu su dolu kap diger elimde eldiven ava ciktim. Iyi ki de cikmisim kabaklarim ve cosmos gidiyordu az kalsin. Ilk gün icin oldukca fazla miktarda topladim. Bahceye tuzak bitki olarak bir sürü lupin dikmisim neyse ki... Lupinlere cok geliyorlar her aksam diplerinden topluyorum. Tavsiye ederim.
Yagmur öncesi bir sürü de gül kestim dallari yerlere yatiyordu. Evdeki vazolar dolup tasinca bir kismini da komsuma gönderdim, cok sevindi. Önceleri benim bir seyler vermem garip geliyordu ama alistilar sonunda. Artik onlar da cocuklar gectikce cikolata, meyve gibi seyler veriyorlar.

YeniGine beğendi.
Eski 03-06-2011, 20:54   #1016
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 04-10-2010
Galeri: 62
evgili çiçeksever70 bahçenizi ziyaret geldim merhaba ellerinize kollarınıza sağlık gülleriniz muhteşem sayfanız da okudum çok yakın da hayırlı haberler alacağız inşallah Allah kurtarsın siz de kendinizi fazla yormayınSağlıcakla kalın.

kelebekçalısı Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 03-06-2011, 20:57   #1017
Ağaç Dostu

füsunANK's Avatar

Giriş Tarihi: 05-10-2006
Galeri: 49
Çok güzel çokkkk. Cennet bahçesi maşallah.Bu güzellikleri görünce hep aynı şeyi söylüyorum. Burası bu kadar güzelse, vaat edilen cenneti hayal etmek, müthiş bir şey.

füsunANK Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 05-06-2011, 16:39   #1018
Ağaç Dostu

ciceksever70's Avatar

Cok tesekkür ederim sevgili Kelebekcalisi ve sevgili Füsun hanim. Kendimi fazla yormamaya calissam da bahcenin derli toplu görünmesi, bakimli olmasi beni rahatlatiyor. Bu yil gecen yillara göre düzenli cim bicemiyorum biraz aksiyor, esim de isten arta kalan zamanlarda ancak yetisiyor. Ama o kadarcik uzamis cimi de idare ediyoruz. Ciceklere bakmaktan yerdeki cimleri gözümüz görmüyor bu aralar.

Eski 05-06-2011, 18:56   #1019
Ağaç Dostu

Uzaylı's Avatar

Sevgili ciceksever70; Yabancıların bu tutumunu yurtdışında yaşayan tanıdıklardan duyuyorum. Durum burada da farklı değil aslında. Evlendiğimden beri üç ev değiştirdik. Her oturduğum yerde de komşulara değişik geleceğini ya da kokusunun gideceğini düşündüğüm yemeklerden bir tabak doldurup, kapıyı çalarak gülümsemek adetim olmuştur. İlk başta hayrola diye hep şaşırıyorlardı. Bir kaç gün geçince de onlar benim kapımı çalmaya başlıyorlardı. Sen bilmezsin bu bizim adetlerimizden diye. Hep değişik memleketlerden komşularım oldu. Hep te ilginç ikramlar getirdiler. Ben de devam ettim tabi. Hatta önceki oturduğum apartmanda eşler de gaza gelip sırayla yemeğe çağırmaya başlamışlardı. Eşim bir gün pizza yaptı davet etti ( çünkü onu çok iyi yapar). Üst komşu börek yapmıştı. Karşı komşum gaza gelip mükellef bir yöresel sofra hazırlamıştı. Tabi bu biz bayanlara yaramıştı. Masada oturup onları beklerken hep gülüşüyorduk. ne güzeldi o günler. Şimdiki yan komşumun kızı da okuyup, otel mutfağında çalışmaya başlayınca bana çok özel tarifler ve denediklerini getiriyordu. Şimdi evlendi. İşte onun kına gecesinde apartman önüne indik eşimle. Gelen geçen çocuk, genç hep ismimle selam veriyor, hatır soruyor. Eşime dedim ne kadar çok kişi selam verdi ama ben onları tanımıyorum dedim. Eşim hafızanı bir yokla bakalım dedi. Yıllardır kandillerde özel günlerde çocuklara çikolata vb. şeylerle çocukları mutlu ediyorsun. Hepsi çocukluğundan beri sana selam veriyor. Ee hepsi aynı kalmıyorlar tabi büyüyorlar dedi. Nasıl duygulandım ama anlatamam. Burada hep pişi dağıtılır. Ben çocukların seveceği şeyler olsun demiştim. O gece yastığa başımı koyduğumda ben ne güzel şey yapmışım dedim. O zaman kızıma hamileydim. Karnım burnumda doğuma bir hafta kalmıştı. Sayende bu güzel anıları hatırladım. Sevgiler...

Eski 05-06-2011, 19:06   #1020
Ağaç Dostu

ciceksever70's Avatar

Sevgili Uzayli, kimse kimseye birsey vermek zorunda degil aslinda ama bunu gönüllü olarak yapmakta isin güzelligi. Ben gülleri kestikce oglumla bir buket göndermesem, komsumun istemek aklina bile gelmezdi. Ama böyle kücük jestlerle hem ben mutlu oluyorum hem de insanlari mutlu ediyorum. Paylasmak cok güzel bir duygu.
Bahcemin nesesi latinler acmaya basladi. Kirmizi da ektim ama henüz onlarda cicek yok.

Eklenen Resimler

YeniGine beğendi.

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 09:43.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025