View Single Post
Eski 02-06-2011, 08:32   #1011
Uzaylı
Ağaç Dostu

Uzaylı's Avatar

Giriş Tarihi: 25-06-2010
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi ciceksever70 Mesajı Göster
Tesekkür ederim sevgili mandalinci ve sevgili uzayli. Bebegin gelmesine daha yaklasik 9-10 hafta var. Ben bu kadar süre mümkün degil bos oturamam. Evde iki cocuk, ev isleri, bahce oyaliyor iste. Tabii biraz daha sikca mola vermem gerekiyor ama bahcede oturma bahanesi cikiyor iste. Bahce isleri beni cok rahatlatiyor. Surdan iki ot yol, suraya saksidaki cicegi dik, birkac tohum at, neler yetismis, neler cicek acmis bak cok insan ruhuna (en azindan benim) hitab eden isler. Sevgiyle kalin.
O zaman diyecek söz yok. Yeter ki kendinizi iyi hissedin. Siz zaten tecrübeli bir annesiniz. Bakmayın hep doğrusunu tavsiye ediyoruz; ama ben de kızıma hamile iken hastaneye gidinceye kadar hep hazırlık için uğraştım durdum. Bir tek evde tadilat çıkaracaktım, annemler onu engellediler. Sen şimdi çıkan işleri temizlemeden de durmazsın otur oturduğun yerde, bazı şeylere ertele dediler. Tadilat dışında yine pek çok şeye yetiştim. Sadece dip temizlikte eve temizlikçi bayan geldi.

Ama ben söylemiştim diyeceğimi düşünüyorum.
Hamilelikteki hareketliliğe alışık olduğundan mı bilmiyorum. Kızım doğduğundan beri çok hareketli, hiç yerinde durmuyor. Peşinde koşturmaktan yoruluyorum. Tatlı yorgunluk. Bahçede bile eşimle yarım saat değişmeli ilgileniyoruz. Uyudumu anca dinlenebiliyoruz. Sizinki de bu koşturmacaya alışırsa, bahçede koşuşturma zamanları yakındır.

Allah'a emanet olun. Sevgiler...

Uzaylı Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön