![]() |
|
|
|
|
|
#1 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Bahçeniz ne güzel cosmuş. ![]() Mesajdaki fidanı Cotoneaster dammeri'ye benzettim. |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-02-2008
|
Tesekkür ederim sevgili Sabah beni cok mutlu ettiniz. Cotoneaster bahcemde cok istedigim bir cicekti bir türlü seraya gidip bir fidan bakamamistim. Bu fidani da iki yil önce tesadüfen belediyenin yola ektigi saksinin kenarindan koparip topraga daldirip unuttum. Sonucta simdi üc adet köklü fidanim var. Biri toprakta digeri saksilarda. Eger cotoneaster ise sanirim saksi pek iyi bir fikir degil. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
|
Kücük oglumun gözdeleri yaban cilekleri. Her sabah yeni cikan cilekler var mi diye bakiyor. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
|
Minik alisiumlar... |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
|
Hercai menekselerim hala acmaya ve salyangozlarin istahini kabartmaya devam ediyorlar... Ve hazeranlar cicek hazirliginda... |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaç Dostu
|
Güllerim en güzel zamanlarinda. Bu sene esim yoldan gelen geyige önlem olarak önlerine ag gerdi. Biraz komik oldu ama tedbir almazsak bahcede bir gül goncasi kalmiyor. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Ağaç Dostu
|
Güller... |
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Bizde, en azından Ankara'da, hayvanat bahçesi dışında geyik görmenin ihtimali neredeyse sıfır. Ama oralarda ciddi bir sorunmuş. |
|
|
|
|
![]() |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|