![]() |
|
![]() |
#272 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#273 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-02-2008
|
Ben hangi resim diye bakarken cevap gelmis bile. Evet fare kulagi hem görsel güzelligi hem de hafif kokusuyla benim de en sevdigim ciceklerden. Yaz aksamlarinda tatli tatli kokusu gelir insanin burnuna. Bahtiyar bey sizin tecrübenizin yaninda ben acemi sayilirim. Herseyi deneye yanila ögrenmeye calisiyorum. Domatesleri yine beceremedim diye hazir fidan aldim hava isininca tohumlarim da birden cimlendi. Simdi fidanlari ekecek yer ariyorum. Saygilar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#275 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 15-04-2010
|
Sevgili Çiçeksever bayıldım bu güzelliklere. Keyfini sürün bizim yerimize de |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#276 |
Ağaç Dostu
|
Tesekkür ederim sevgili Vildan hanim, Kerime. Güzel yorumlari okumak insana sevk veriyor. Sizler resimlerini görmekten biktiniz belki ama ben fare kulaklarini o kadar seviyorum ki cekmeden duramiyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#277 |
Ağaç Dostu
|
Lupinler en keyifli zamanlarini yasiyorlar. Yaz sonuna kadar iki üc kez mola vere vere acarlar artik... Diger resimdekiler dag musmulasi derseniz cok sevinecegim. Yazin beyaz cicekler aciyor kisa dogru kirmizi top top meyveleri oluyor üstünde. Elimde celikten yetismis üc fidan var. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#278 |
Ağaç Dostu
|
Mor rhododendron... Adalet ablanin hediyesi aksam sefalari, hazeran ve hüsnüyusuflar. Umarim bu yaz ciceklerini görebilirim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#279 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-10-2009
|
Sevgili çiçeksever70 şu güzelliklere bakılıpta bıkılırmı hiç .İçim gitti desem yeridir valla.Emeğinize sağlık .(Fare kulaklarıda ayrıca çok güzel) Sevgiler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#281 |
Ağaç Dostu
|
Tesekkür ederim sevgili Umit79 ve SDurul. Iyi ki resimlerini cekmisim cünkü iki gündür araliksiz yagan yagmur ve ruzgardan sonra lupinlerimin cogu kirildi. Ama önemli degil kestikten bir süre sonra yeniden ciceklenir vefali ciceklerim benim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#282 |
Ağaç Dostu
|
gerçekten insan bu resimlere bakarken sıkılmaz her halde.çok güzel pozlar yakalamışsınız.bir arkadaşında dediği gibi sanki kartpostal.eşim ve bende bahçeli ev hayalindeyiz ama şimdilik sadece hayal.size sağlık ve mutluluklar dilerim aileniz ve çiçeklerinizle. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#283 |
Ağaç Dostu
|
Tesekkür ederim sevgili Umutyolcusu. Size de en kisa zamanda hayalinizdeki ev ve bahceye kavusmanizi dilerim. Biz yasadigimiz yer dolayisiyla sansliyiz cünkü ev yasami burada daha yaygin oldugu icin daireler evlerden pahali. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#284 | |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 16-10-2007
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#285 |
Ağaç Dostu
|
Sayin sibelbozo, lupinleri hep tohumdan yetistiriyorum ancak bitki ikinci yil cicekleniyor ve her gecen yil cicek sayisi artip gücleniyor. Oldukca fazla budama gerektiriyor alt yapraklarini kestikce dipten yeni yaprak veriyor. Bakimi cok kolay aslinda . Sevgiler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#286 |
Ağaç Dostu
|
Maşallah sevgili Çiçeksever, harika bir bahçe yarattınız, lupinler için söylenecek tek söz, Harika!!! Tek kusurları 2. yıl çiçeklenmeleri, eh, bu kadar güzelliğe bu kadarcık naz da olsun artık. Clematisleriniz çok güzel gelişmişler, öndeki küçük saksıda mı tutuyorsunuz yoksa yerde mi? Eğer saksıda bu kadar güzel gelişebildilerse, yere aldığınızda neler olur bilmem artık. Onların hepsinin birden açtığını görmek süper olurdu, bu keyifi de yaşarsınız inşallah en kısa zamanda. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#287 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Clematis buranin iklimini cok seviyor. Gecen yil almistim hepsini kisi gecirir mi diye süphe icindeydim ama hic bir sey olmadi. O sordugun saksida degil toprakta ama digerleri hanimeli. Dört hanimelinin arasindan taa yukarlara kadar uzatti basini tek bir clematis fidesi. Saksilarda gül celikleri var. Bu yil cok saksi cicegi almadim cünkü ugrasmak zor oluyor. Senin bahcen de cok cok güzel. Ev ciceklerle senlenmis, güle güle oturun. Sevgiyle kal ablacigim. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#289 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Hhatice rhododendron tohumdan yetisir mi bilmiyorum ama o kadar yavas büyüyen bir bitki ki yetisse de benim ömrüm vefa etmez. O yüzden alirken mümkün oldugu kadar büyümüs fidanlardan seciyoruz. Iyice büyümüs halini artik cocuklarimiz görür insallah. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#290 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 16-08-2009
|
Sevgili çiçeksever , Bahçen tek kelime ile muhteşem. Eminim çok keyiflidir orada yaşamak. Avusturya nın evleri zaten meşhurdur. Hele o balkonlardan sarkıtılan rengarenk çiçekler. Gıpta etmemek içten değil. Buralarda da kaç gündür yağmur vardı. Bugünden itibaren yağmur olmayacakmış hafta sonuna kadar. Ama yağmurda olsun yoksa bahçeleri sulamakla yetişmiyor. Gerçi sen toprağın suyu çok tuttuğundan bahsetmiştin sanırım. O da can sıkıcı bir durum tabii. Umarım çok kayıplar olmuyordur bu durumdan ötürü. Kucak dolusu sevgiler gönderiyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#291 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#292 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Bahçeniz ne güzel cosmuş. ![]() Mesajdaki fidanı Cotoneaster dammeri'ye benzettim. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#293 |
Ağaç Dostu
|
Tesekkür ederim sevgili Sabah beni cok mutlu ettiniz. Cotoneaster bahcemde cok istedigim bir cicekti bir türlü seraya gidip bir fidan bakamamistim. Bu fidani da iki yil önce tesadüfen belediyenin yola ektigi saksinin kenarindan koparip topraga daldirip unuttum. Sonucta simdi üc adet köklü fidanim var. Biri toprakta digeri saksilarda. Eger cotoneaster ise sanirim saksi pek iyi bir fikir degil. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#294 |
Ağaç Dostu
|
Kücük oglumun gözdeleri yaban cilekleri. Her sabah yeni cikan cilekler var mi diye bakiyor. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#295 |
Ağaç Dostu
|
Minik alisiumlar... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#296 |
Ağaç Dostu
|
Hercai menekselerim hala acmaya ve salyangozlarin istahini kabartmaya devam ediyorlar... Ve hazeranlar cicek hazirliginda... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#297 |
Ağaç Dostu
|
Güllerim en güzel zamanlarinda. Bu sene esim yoldan gelen geyige önlem olarak önlerine ag gerdi. Biraz komik oldu ama tedbir almazsak bahcede bir gül goncasi kalmiyor. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#298 |
Ağaç Dostu
|
Güller... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#299 |
Ağaç Dostu
|
Spiraea diye aldim ama yapraklari bendekinden cok farkli. Bakalim nasil bir cicek acacak. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#300 |
Ağaç Dostu
|
Irisler... Daha dün aksam acmamislardi bu sabah bana sürpriz yaptilar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|