View Single Post
Eski 31-05-2010, 15:06   #287
ciceksever70
Ağaç Dostu

ciceksever70's Avatar

Giriş Tarihi: 14-02-2008
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Adalet Yağcı Mesajı Göster
Maşallah sevgili Çiçeksever, harika bir bahçe yarattınız, lupinler için söylenecek tek söz, Harika!!!
Tek kusurları 2. yıl çiçeklenmeleri, eh, bu kadar güzelliğe bu kadarcık naz da olsun artık.

Clematisleriniz çok güzel gelişmişler, öndeki küçük saksıda mı tutuyorsunuz yoksa yerde mi?
Eğer saksıda bu kadar güzel gelişebildilerse, yere aldığınızda neler olur bilmem artık.
Onların hepsinin birden açtığını görmek süper olurdu, bu keyifi de yaşarsınız inşallah en kısa zamanda.
Adalet ablacigim bahceme hos geldin. Gönderdigin tohumlarin bir cogu cimlendi gördün mü? Biraz gec oldu bizim iklim farkindan dolayi ama olsun. Suzannalar da cimlendi ikiser ikiser daha büyük saksilara aktardim. Sadece daturalara kiskacli bir böcek dadandi yakaladim ama cimlenenlerin hemen hepsini yedi. Hazeranlar da ciceklenmek üzere.
Clematis buranin iklimini cok seviyor. Gecen yil almistim hepsini kisi gecirir mi diye süphe icindeydim ama hic bir sey olmadi. O sordugun saksida degil toprakta ama digerleri hanimeli. Dört hanimelinin arasindan taa yukarlara kadar uzatti basini tek bir clematis fidesi. Saksilarda gül celikleri var. Bu yil cok saksi cicegi almadim cünkü ugrasmak zor oluyor. Senin bahcen de cok cok güzel. Ev ciceklerle senlenmis, güle güle oturun. Sevgiyle kal ablacigim.

ciceksever70 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön