agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Üyelerin Balkonları, Bahçeleri > Üyelerin Bahçeleri
(https)

Beğeni Düzeni2838Beğeniler

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 29-11-2010, 12:22   #601
Ağaç Dostu

Kiraz's Avatar

Giriş Tarihi: 13-02-2008
Galeri: 73
Sevgili Çiçeksever70, hava soğuk olsa da fotoğraflarınız çok sıcak ve çok güzel.

Kiraz Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 29-11-2010, 13:09   #602
Ağaç Dostu

ciceksever70's Avatar

Giriş Tarihi: 14-02-2008
Tesekkür ederim sevgili Kiraz yenileri de var ama foruma resim yükleyemiyorum bugün. Sevgiler.

ciceksever70 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 29-11-2010, 14:09   #603
Ağaç Dostu

zenfree's Avatar

Giriş Tarihi: 20-03-2007
Galeri: 341
Kar manzaralarını özlemişim. İstanbul'a da yağsın diye temmenide bulunmak istiyorum ama ilk bir iki saat tadını çıkarabiliyoruz. Sonrası tam bir çile. Fotograflar için çok teşekkürler.

zenfree Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 29-11-2010, 15:29   #604
Ağaç Dostu

ciceksever70's Avatar

Resimlerin devami...

Eklenen Resimler

Eski 29-11-2010, 15:32   #605
Ağaç Dostu

ciceksever70's Avatar

Bir süre sonra bikacagim ama yilin ilk karli günleri hep hos geliyor.

Eklenen Resimler

YeniGine beğendi.
Eski 29-11-2010, 15:34   #606
Ağaç Dostu

ciceksever70's Avatar

Ve bugünlük son resimler...

Eklenen Resimler

YeniGine ve milaca2010 beğendi.
Eski 29-11-2010, 16:01   #607
Moderatör

Güler's Avatar

Giriş Tarihi: 26-04-2007
Galeri: 103
Sevgili ciceksever70, fotoğraflar o kadar güzel ki tekrar tekrar baktım. Karı da özlemişim.
Belki inanmazsın ama bu fotoğrafları görünce hemen depoya gidip kızak sağlam mı yerinde duruyor mu diye baktım. Sanki burada da yağdı da hazırlık yapıyorum, ne alem kadınım ben.

Paylaşımın için teşekkür ederim.

Güler Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 29-11-2010, 16:29   #608
Ağaç Dostu

nurcanaybay's Avatar

Giriş Tarihi: 19-09-2008
Ben hiç kar görmedim ,çalıştığım 3 il'in iklimi de kurak ve sıcaktı .Bu yüz den fotoğraflarınıza bayıla bayıla bakıyorum )

nurcanaybay Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 29-11-2010, 16:34   #609
Ağaç Dostu

ciceksever70's Avatar

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Güler Mesajı Göster
Sevgili ciceksever70, fotoğraflar o kadar güzel ki tekrar tekrar baktım. Karı da özlemişim.
Belki inanmazsın ama bu fotoğrafları görünce hemen depoya gidip kızak sağlam mı yerinde duruyor mu diye baktım. Sanki burada da yağdı da hazırlık yapıyorum, ne alem kadınım ben.

Paylaşımın için teşekkür ederim.
Güler abla cok alemsin gercekten de. Bizde kizak, kayak hic eksik olmaz. Karin keyfini cocuklar cikariyor. Beni sorarsan ben ektigim bitkilerin büyüdügünü, ciceklendigini göreyim diye bahari bekliyorum. Herkesin derdi baska.

YeniGine beğendi.
Eski 29-11-2010, 16:36   #610
Ağaç Dostu

ciceksever70's Avatar

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi nurcanaybay Mesajı Göster
Ben hiç kar görmedim ,çalıştığım 3 il'in iklimi de kurak ve sıcaktı .Bu yüz den fotoğraflarınıza bayıla bayıla bakıyorum )
Ah Nurcan hanim, hayat insanlari dünyanin her yerine sürüklüyor. Sürekli sicak iklimin oldugu bir yerde yasamaktan hic sikayetim olmazdi. Yillardir buradayim inanin kis benim gibi sicak seven insan icin hala cok zor geciyor.

Eski 29-11-2010, 16:41   #611
Ağaç Dostu

günebakan's Avatar

Giriş Tarihi: 09-09-2008
Ben de bu kar görüntülerini çok beğendim biz de uzun zamandır kar görmeye hasretis ama sanırım bundan sonra göreceğiz

günebakan Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 29-11-2010, 16:43   #612
Ağaç Dostu

Sevgi Durul's Avatar

Giriş Tarihi: 02-08-2009
Galeri: 765
Sevgili çiçeksever, manzaralar çok güzel. Kar yeni yağdığında iyi de, biraz eriyip toz toprakla karıştığında... Her şeye rağmen güzel, hele lapa lapa yağdığını seyretmek hepsinden güzel. Özlemişiz galiba.

Sevgi Durul Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 29-11-2010, 19:51   #613
Ağaç Dostu

Zafer İnandıklı's Avatar

Giriş Tarihi: 02-10-2009
Galeri: 16
Gönül bir istiyor, böyle kar bizim buralarda da yağsın.
Bir istemiyor, bitkilerimiz kar altında kalmasın.
Güzel fotoğraflar için teşekkürler.

Zafer İnandıklı Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 29-11-2010, 19:52   #614
Ağaç Dostu

Orhan Özbilgiç's Avatar

Giriş Tarihi: 12-04-2008
Galeri: 83
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi ciceksever70 Mesajı Göster
Odunlarimizi getiren komsumuz cok güzel diziyor gercekten de. Buradaki kalöriferler büyük oranda odunlu oldugu icin yaz kis bu amacla odunluk agac yetistiriliyor.
Fotoğraflar için çok teşekkürederim. Ama dediğiniz gibi kar henüz serpinti gibi ve yeri tam örtmemiş. Hele bir yeri örtsün, o manzaralar daha doyumsuz olur. Gerçi siz kış koşullarını bizden daha çok yaşadığınız için, pek hoşlanmıyorsunuz ama.
Çocuklar kocaman görünüyorlar. Ya da ilk fotoğraflarında gördüğümüzden beri hızla büyüdüler mi, dersiniz? Gerçi annelerin gözünde onlar hiç büyümez ama.

Odunları ben soracaktım. Soba için biraz kalın gibi geldi gözümede..

Sevgili çiçeksever;
Ailenizle birlikte, sağlık ve mutluluk içinde, bahara kavuşmanız dileğiyle, selam ve sevgiler.
Kışın daha sert ve kar örtüsünün daha kalın olduğu günlerin fotoğraflarını da yayınlarsınız değil mi?

Orhan Özbilgiç Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 29-11-2010, 19:59   #615
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 13-01-2010
Sayın Orhan Hocam odunları ben de beğendim Hocam biz de olsa ne güzel peyzajda kullanırdık.Eminim Sayın çiçeksever'de odunları kullanarak güzel köşeler yaratacaktır.

Yücel Canpolat Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 29-11-2010, 20:24   #616
Kaybettik, Allah rahmet eylesin

Hhatice's Avatar

Giriş Tarihi: 15-12-2006
Galeri: 2
Sevgili Çiçeksever ne güzel resimler yüklemişsiniz .Ben ki kışı, karı hiç sevmem .Buralarda çok kar yağmadığı halde baharı bekleyen kumrular gibi gözüm tavkimde .

Bu gün İstanbulda çok fırtına var .Ben 5 kattayım .Balkondaki saksılar her an uçacak diye ödüm patlıyor.

Yaz demiş ki nerde benim güzellerim .Sere serpe gezenlerim .Kış demiş ki ben onları ezdim. Büzdüm .Soba başına dizdim .

Hoş soba da kalmadı . Bu anneannemden bir tekerlemedir.

Hhatice Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 29-11-2010, 20:31   #617
Ağaç Dostu

ciceksever70's Avatar

Sevgili günebakan, SDurul, Zafer bey, Yücel bey Orhan bey güzel sözleriniz icin tesekkür ederim. Sorulara cevap vereyim. Orhan bey cocuklarin biri 10 biri 4 yasinda. Haklisiniz benim gözümde hic büyümüyorlar. Okulda ve yuvada iken aklim hep onlarda.
Odunlara gelince onlar soba icin degil kalörifer icin. Avusturya´nin yüzde seksen isinma sekli odunlu kalöriferler. Müstakil evlerde genelde odunlu kalörifer kullaniliyor. Hem ucuz hem de özellikle yakacak odun yetistirilen ormanlar var. Burada agaclar sasilacak bir hizda büyüyorlar. Tabii odunlar kalörifer kazanina sigsin diye yine de 50 cm boyunda kesiliyor. Ormandan büyük olarak gelisi daha kolay. Eee doganin icinde yasamanin da bazi bedelleri var hep is hep is.

Eski 29-11-2010, 20:40   #618
Ağaç Dostu

ciceksever70's Avatar

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi zenfree Mesajı Göster
Kar manzaralarını özlemişim. İstanbul'a da yağsın diye temmenide bulunmak istiyorum ama ilk bir iki saat tadını çıkarabiliyoruz. Sonrası tam bir çile. Fotograflar için çok teşekkürler.
Burada da camur oluyor ama Istanbul kadar degil. Insanlarin mesai saatinden ve okula gidis saatlerinden önce kar araclari yolu aciyor. Gerekirse günde birkac kez ve aksamlari tekrar calisiyorlar. Ama tabii eriyen karlar yolda belli bir camur yapiyor. Kara uygun kiyafetler, kar botlari ile idare ediyoruz.

Eski 29-11-2010, 20:42   #619
Ağaç Dostu

ciceksever70's Avatar

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Hhatice Mesajı Göster
Sevgili Çiçeksever ne güzel resimler yüklemişsiniz .Ben ki kışı, karı hiç sevmem .Buralarda çok kar yağmadığı halde baharı bekleyen kumrular gibi gözüm tavkimde .

Bu gün İstanbulda çok fırtına var .Ben 5 kattayım .Balkondaki saksılar her an uçacak diye ödüm patlıyor.

Yaz demiş ki nerde benim güzellerim .Sere serpe gezenlerim .Kış demiş ki ben onları ezdim. Büzdüm .Soba başına dizdim .

Hoş soba da kalmadı . Bu anneannemden bir tekerlemedir.
Sevgili Hatice bahari ben de sabirsizlikla bekliyorum, inanin gün sayiyorum. Sogugu ben de sevmiyorum ama insan alisiyor bir süre sonra.
Cok güzel bir tekerleme dogruluk payi da var. Burada kar kalktiktan sonra bahcelerde yapacak cok is cikiyor.

Eski 29-11-2010, 20:46   #620
Ağaç Dostu.

bahtiyar02's Avatar

Giriş Tarihi: 14-09-2006
Galeri: 3
Sevgili ciceksever70 karlı resimleri ilk gördüğümde gözlerime inanamadım.Meğerse gerçekmiş. Bizim buralar halen güllük güneşlik.Rüya gibi geldi karlı resimler.Siz ve tüm ailenizin sağlıklı bir şekilde bu güzellikleri yaşamanız dileğiyle.
Saygılar

bahtiyar02 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 29-11-2010, 20:52   #621
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 13-01-2010
bahara şurada na kaldı ki,aralık geldi çeçiyor ocak ve şubat mart geldi tomurcuklar patladı.

Yücel Canpolat Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 29-11-2010, 21:21   #622
Ağaç Dostu

dağ çiği's Avatar

Giriş Tarihi: 26-03-2009
Sevgili çiçeksever karın görüntüsüde başka güzel helede ormanlık alanlarda.Ben oraların evlerinide merak ediyorum bizim buralar gibi binalar yok galiba.yine bir gün fotoğraf makinanızı elinize aldığınızda şöyle bir yürüyüşe çıktığınızda evlerin resimlerini çekermisiniz benim için.Eskiden apartmanlara pek meraklıydım şimdide doğayla bütünleşmiş evlere.

dağ çiği Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 29-11-2010, 22:00   #623
Ağaç Dostu

Orhan Özbilgiç's Avatar

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Yücel Canpolat Mesajı Göster
Sayın Orhan Hocam odunları ben de beğendim Hocam biz de olsa ne güzel peyzajda kullanırdık.Eminim Sayın çiçeksever'de odunları kullanarak güzel köşeler yaratacaktır.
Yücel Beyciğim;
''Değiş tokuş yapalım.'' Desek, Avusturya sınırından çiçek bile geçmiyormuş. Tonlarca odun nasıl geçsin sınırdan?

Eski 29-11-2010, 23:00   #624
Ağaç Dostu

Asiye's Avatar

Giriş Tarihi: 25-08-2008
Alıntı:
Ve bugünlük son resimler...
Sevgili çiçeksever, fotoğraflar bir harika katrpostal gibi .Bizlerle paylaştığınız için teşekkürler.

Asiye Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 30-11-2010, 07:05   #625
Ağaç Dostu

ciceksever70's Avatar

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi bahtiyar02 Mesajı Göster
Sevgili ciceksever70 karlı resimleri ilk gördüğümde gözlerime inanamadım.Meğerse gerçekmiş. Bizim buralar halen güllük güneşlik.Rüya gibi geldi karlı resimler.Siz ve tüm ailenizin sağlıklı bir şekilde bu güzellikleri yaşamanız dileğiyle.
Saygılar

Tesekkür ederim Bahtiyar bey. Sizin sebzeler ne durumda? Adiyaman soguk olur gibi düsünürüm halbuki hep. Demek bu yil Türkiye genelinde hava ilik geciyor ne güzel.

Eski 30-11-2010, 07:08   #626
Ağaç Dostu

ciceksever70's Avatar

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Yücel Canpolat Mesajı Göster
bahara şurada na kaldı ki,aralık geldi çeçiyor ocak ve şubat mart geldi tomurcuklar patladı.
Söyleyince az bir zamanmis gibi geliyor degil mi Yücel bey? Cocuklar oyuncak ya da bayram bekler ya biz bitki delileri de bahcedeki ilk canlanmayi bekliyoruz iste. Artik alistim kendime deli demiyorum.

Eski 30-11-2010, 07:15   #627
Ağaç Dostu

ciceksever70's Avatar

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi dağ çiği Mesajı Göster
Sevgili çiçeksever karın görüntüsüde başka güzel helede ormanlık alanlarda.Ben oraların evlerinide merak ediyorum bizim buralar gibi binalar yok galiba.yine bir gün fotoğraf makinanızı elinize aldığınızda şöyle bir yürüyüşe çıktığınızda evlerin resimlerini çekermisiniz benim için.Eskiden apartmanlara pek meraklıydım şimdide doğayla bütünleşmiş evlere.
Tabii cekerim sevgili dag cigi. Merak etmeyin hic, daha bizde kar Nisan`a kadar aralikli da olsa yagar.

Asiye hanim güzel sözleriniz icin tesekkür ederim.

Eski 01-12-2010, 14:30   #628
Ağaç Dostu.

bahtiyar02's Avatar

Giriş Tarihi: 14-09-2006
Galeri: 3
Alıntı:
Tesekkür ederim Bahtiyar bey. Sizin sebzeler ne durumda? Adiyaman soguk olur gibi düsünürüm halbuki hep. Demek bu yil Türkiye genelinde hava ilik geciyor ne güzel.
Sevgili ciceksever70; Umarım yağışların olmayışı süreklilik arzetmez.Buğdaylar çimlenmedi buda hayra vesile değil gibi. Sebzelerden süs biberleri, Patlıcan ağacım ve en güzelide deşti domateslerden halen ürün topluyoruz.
Saygılar

bahtiyar02 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 01-12-2010, 21:09   #629
Ağaç Dostu

ciceksever70's Avatar

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi bahtiyar02 Mesajı Göster
Sevgili ciceksever70; Umarım yağışların olmayışı süreklilik arzetmez.Buğdaylar çimlenmedi buda hayra vesile değil gibi. Sebzelerden süs biberleri, Patlıcan ağacım ve en güzelide deşti domateslerden halen ürün topluyoruz.
Saygılar
Hala sebze olmasi ne güzel Bahtiyar bey. Bizde de sasilacak sey gecen aya kadar domates oldu en son kalan yesilleri de tursu yaptik. Ilk kez bu kadar cok domates topladim. Salatalik da diger yillara göre daha coktu. Ne yazik ki bu yil eskiden bol ürün veren fasülye ve kabak cok az ürün verdi. Tabii ben sizin kadar profesyonel olmadigim icin deneye yanila ögreniyorum bu isi. Insallah seneye daha basarili olurum.

Eski 03-12-2010, 17:42   #630
Ağaç Dostu

Orhan Özbilgiç's Avatar

Sevgili ciceksever70;
Kış hanımelisi' nin ilk çiçeği maalesef tohum kapsülü yapmadı. Şimdi üzerinde birkaç tane daha çiçek var. Tohum oluşsun diye dört gözle bekliyeceğim.
Selamlar.

Name:  001-1.jpg
Views: 1125
Size:  34.2 KB

Konu Araçları
Mod Seç

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 23:16.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025