![]() |
|
![]() |
#602 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-02-2008
|
Tesekkür ederim sevgili Kiraz yenileri de var ama foruma resim yükleyemiyorum bugün. Sevgiler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#604 |
Ağaç Dostu
|
Resimlerin devami... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#605 |
Ağaç Dostu
|
Bir süre sonra bikacagim ama yilin ilk karli günleri hep hos geliyor. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#606 |
Ağaç Dostu
|
Ve bugünlük son resimler... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#607 |
Moderatör
|
Sevgili ciceksever70, fotoğraflar o kadar güzel ki tekrar tekrar baktım. Karı da özlemişim. Belki inanmazsın ama bu fotoğrafları görünce hemen depoya gidip kızak sağlam mı yerinde duruyor mu diye baktım. Sanki burada da yağdı da hazırlık yapıyorum, ne alem kadınım ben. ![]() Paylaşımın için teşekkür ederim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#608 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 19-09-2008
|
Ben hiç kar görmedim ,çalıştığım 3 il'in iklimi de kurak ve sıcaktı .Bu yüz den fotoğraflarınıza bayıla bayıla bakıyorum ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#609 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#610 |
Ağaç Dostu
|
Ah Nurcan hanim, hayat insanlari dünyanin her yerine sürüklüyor. Sürekli sicak iklimin oldugu bir yerde yasamaktan hic sikayetim olmazdi. Yillardir buradayim inanin kis benim gibi sicak seven insan icin hala cok zor geciyor. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#611 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
Ben de bu kar görüntülerini çok beğendim biz de uzun zamandır kar görmeye hasretis ama sanırım bundan sonra göreceğiz ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#612 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili çiçeksever, manzaralar çok güzel. Kar yeni yağdığında iyi de, biraz eriyip toz toprakla karıştığında... ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#614 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Çocuklar kocaman görünüyorlar. Ya da ilk fotoğraflarında gördüğümüzden beri hızla büyüdüler mi, dersiniz? Gerçi annelerin gözünde onlar hiç büyümez ama. ![]() Odunları ben soracaktım. Soba için biraz kalın gibi geldi gözümede.. Sevgili çiçeksever; Ailenizle birlikte, sağlık ve mutluluk içinde, bahara kavuşmanız dileğiyle, selam ve sevgiler. Kışın daha sert ve kar örtüsünün daha kalın olduğu günlerin fotoğraflarını da yayınlarsınız değil mi? ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#615 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 13-01-2010
|
Sayın Orhan Hocam odunları ben de beğendim Hocam biz de olsa ne güzel peyzajda kullanırdık.Eminim Sayın çiçeksever'de odunları kullanarak güzel köşeler yaratacaktır. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#616 |
Kaybettik, Allah rahmet eylesin
|
Sevgili Çiçeksever ne güzel resimler yüklemişsiniz .Ben ki kışı, karı hiç sevmem .Buralarda çok kar yağmadığı halde baharı bekleyen kumrular gibi gözüm tavkimde . Bu gün İstanbulda çok fırtına var .Ben 5 kattayım .Balkondaki saksılar her an uçacak diye ödüm patlıyor. Yaz demiş ki nerde benim güzellerim .Sere serpe gezenlerim .Kış demiş ki ben onları ezdim. Büzdüm .Soba başına dizdim . Hoş soba da kalmadı . Bu anneannemden bir tekerlemedir. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#617 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili günebakan, SDurul, Zafer bey, Yücel bey Orhan bey güzel sözleriniz icin tesekkür ederim. Sorulara cevap vereyim. Orhan bey cocuklarin biri 10 biri 4 yasinda. Haklisiniz benim gözümde hic büyümüyorlar. Okulda ve yuvada iken aklim hep onlarda. Odunlara gelince onlar soba icin degil kalörifer icin. Avusturya´nin yüzde seksen isinma sekli odunlu kalöriferler. Müstakil evlerde genelde odunlu kalörifer kullaniliyor. Hem ucuz hem de özellikle yakacak odun yetistirilen ormanlar var. Burada agaclar sasilacak bir hizda büyüyorlar. Tabii odunlar kalörifer kazanina sigsin diye yine de 50 cm boyunda kesiliyor. Ormandan büyük olarak gelisi daha kolay. Eee doganin icinde yasamanin da bazi bedelleri var hep is hep is. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#618 |
Ağaç Dostu
|
Burada da camur oluyor ama Istanbul kadar degil. Insanlarin mesai saatinden ve okula gidis saatlerinden önce kar araclari yolu aciyor. Gerekirse günde birkac kez ve aksamlari tekrar calisiyorlar. Ama tabii eriyen karlar yolda belli bir camur yapiyor. Kara uygun kiyafetler, kar botlari ile idare ediyoruz. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#619 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Cok güzel bir tekerleme dogruluk payi da var. Burada kar kalktiktan sonra bahcelerde yapacak cok is cikiyor. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#620 |
Ağaç Dostu.
|
Sevgili ciceksever70 karlı resimleri ilk gördüğümde gözlerime inanamadım.Meğerse gerçekmiş. ![]() Saygılar |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#621 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 13-01-2010
|
bahara şurada na kaldı ki,aralık geldi çeçiyor ocak ve şubat mart geldi tomurcuklar patladı. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#622 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 26-03-2009
|
Sevgili çiçeksever karın görüntüsüde başka güzel helede ormanlık alanlarda.Ben oraların evlerinide merak ediyorum bizim buralar gibi binalar yok galiba.yine bir gün fotoğraf makinanızı elinize aldığınızda şöyle bir yürüyüşe çıktığınızda evlerin resimlerini çekermisiniz benim için.Eskiden apartmanlara pek meraklıydım şimdide doğayla bütünleşmiş evlere. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#623 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
''Değiş tokuş yapalım.'' Desek, Avusturya sınırından çiçek bile geçmiyormuş. Tonlarca odun nasıl geçsin sınırdan? ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#624 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 25-08-2008
|
Sevgili çiçeksever, fotoğraflar bir harika katrpostal gibi .Bizlerle paylaştığınız için teşekkürler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#625 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Tesekkür ederim Bahtiyar bey. Sizin sebzeler ne durumda? Adiyaman soguk olur gibi düsünürüm halbuki hep. Demek bu yil Türkiye genelinde hava ilik geciyor ne güzel. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#626 |
Ağaç Dostu
|
Söyleyince az bir zamanmis gibi geliyor degil mi Yücel bey? Cocuklar oyuncak ya da bayram bekler ya biz bitki delileri de bahcedeki ilk canlanmayi bekliyoruz iste. Artik alistim kendime deli demiyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#627 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Asiye hanim güzel sözleriniz icin tesekkür ederim. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#628 | |
Ağaç Dostu.
|
Alıntı:
Saygılar |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#629 |
Ağaç Dostu
|
Hala sebze olmasi ne güzel Bahtiyar bey. Bizde de sasilacak sey gecen aya kadar domates oldu en son kalan yesilleri de tursu yaptik. Ilk kez bu kadar cok domates topladim. Salatalik da diger yillara göre daha coktu. Ne yazik ki bu yil eskiden bol ürün veren fasülye ve kabak cok az ürün verdi. Tabii ben sizin kadar profesyonel olmadigim icin deneye yanila ögreniyorum bu isi. Insallah seneye daha basarili olurum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konu Araçları | |
Mod Seç | |
|
|