![]() |
|
![]() |
#1111 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 16-04-2011
|
Sayın fikreteren, Bahçenizi büyük bir zevkle dolaştım Herşey harika elinize sağlık.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1112 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-02-2007
|
Sevgili Bahtiyar buyrun evim ve bahçem sizlere her zaman açık.İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1113 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Vehibe hanım bahçemi zevkle gezmeniz beni çok memnun etti.Çok teşekkür ederim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1114 |
Ağaç Dostu
|
Yeni dizayn.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1115 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 20-12-2011
|
1 saattir bahçedeyim ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1116 |
Ağaç Dostu
|
Çok teşekkür ederim mtavlı.Beni mutlu ettiniz.Övgü dolu sözlerden bizler daha mutlu oluyoruz. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1117 |
Ağaç Dostu
|
Lisiantrus tohumlarını toprakla buluşturdum.Geçen sene şubat yılın da dikmiştim geç çiçek açtılar. Bu sene erken ekim yaptım.yeni yeni çıkmaya başladılar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1118 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 12-12-2011
|
Fikret bey bahçeniz çok güzel ellerinize saglık. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1119 | |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 12-12-2011
|
Alıntı:
Bitkiyi yakmazmı ?**** toprağa zarar vermezmi. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1120 |
Ağaç Dostu
|
Sayın gülperi çok teşekkür ederim. Sevgili gülperi odun külünü bitkiye değdirmiyorsunuz.Potasyum bakımından zengin.Güllerinizin dibine odun külünü bitkiye değdirmeden koyun ve toprakla karıştırın.Hiç bir zararı yok.Eskiden ben çocukken külleri bahçeye dökerlerdi.Niye döktüklerini bu gün daha iyi anlıyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1121 |
Ağaç Dostu
|
Dikey bahçe ve suda yüzen çiçekler... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1122 |
Ağaç Dostu
|
devam... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1123 |
Ağaç Dostu
|
devam |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1124 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-01-2011
|
Sayın Fikret Eren ...son iki sahife beni fena çarptı.. ![]() ![]() ![]() Sudaki çiçekleri de çok beğendim..Suyun üzerindekiler de çiçek mi ...Harika görüntüler ve örnek buluşlarınız için teşekkürlr...Ellerinize sağlık...Selamlar sevgiler.. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1125 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 16-04-2011
|
Sayın fikreteren, Dikey bahçeniz bir harika, Çok güzel bir buluş. Çiçek sevdası insana neler yaptırıyor. Elinize sağlık ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1126 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 11-04-2010
|
sayın fikreteren dikey bahçenize bayıldım harika olmuş...bahçenize çok emek vermişsiniz ama değmiş ...ellerinize ve yüreğinize sağlık....sevgilerimle... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1127 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 26-08-2009
|
Sayın Fikreteren; Bu bahçe gez gez bitmez, Bak bak doyulmaz.. Bir dahaki gelişimde çayımı hazır edin daha çok zaman geçirmek isterim.. :-) Saygılar.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1128 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 26-08-2011
|
Sizi kutluyorum çok beğendim.bu kesinlikle aşk.azıcık sevgiyle olmaz.doğa aşkı.o kadar çiçek çeşitiniz varki başım döndü inanın.fakat samsundaysa eviniz nasıl yetişiyor samsun çok sıcak olmaz bildiğim kadarıyla.sizi gönülden kutluyorum.sevgiler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1129 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1130 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Vehibe ve bıcırıK beğendinize çok sevindim.Darısı sizlere. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1131 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili kuyrukk artık bana daha güzel gelmiyor bahçe.Nedene beğenmiyorum.Seneye biraz değişiklik yapamam lazım.Çayım herzaman hazır.Yeter ki sizler gelin..sağlıkla kalın.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1132 |
Ağaç Dostu
|
Sayın nergis .Çoook teşekkürler.Bazen aç gözlülük yapıyorum.Daha çok çeşit yapmak istiyorum.Güzel görünsün istiyorum.Seyrederken zevk almak için.O noktaya gelemedim henüz.Samsun nun iklimine uygun genelde çiçelerim ama soğuktan gidecekleri ya evin içerisine ya da seraya alıyorum.Bu da yorucu aslında bazen de bıkıyorum.Teşekkür ederim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1133 |
Ağaç Dostu
|
Fikret Bey, Bahçeniz ve bahçe düzeniniz favorilerim arasında her zaman yerini korur,zaman zaman girip dolaşmaktan kendimi alamam. Bahçe, kaprisli bir sevgiliye benzer. Sizi ne kadar yorup, uğraştırsa da onun nazını çekmeye razı olursunuz.bitmeyen bir sevdadır çünkü... Her köşenizde ayrı bir ahenk var, musiki dinler gibi. Ellerinize sağlık. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1134 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Hozat çok teşekkür ederim. Biz kaprisli bu sevgiliyi sevmezsek bunca eziyete katlanabilirmiyiz. yanılmıyorsan 1084 ten sonraki resimlerimde tarihleri kaldırdım.Bana böyle bir tavsiyede bulunmuştunuz... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1135 |
Ağaç Dostu
|
Çok naziksiniz, önerimi olgulukla karşıladığınızı biliyorum. Bu tavsiye benim görüşüm değildi. Fotoğraf konusunda iki profoyonel kişi tarafından bana önerilmişti. Birisi, Sami Günerin öğrencisi olan damadım, diğeri de "foğraf ağacı" atölyesinin öğretmeniydi. Ben de her fotoğrafıma tarih koyuyordum. meğerse tarihin görüntüsü güzel bir karenin bütünlüğünü bozarmış. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1136 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-01-2011
|
Sayın Fikret Eren yeni yılınızı kutlarım..2012 de sağlıklı, mutlu ve bol çiçekli günler dileği ile ...Selam ve sevgiler efendim.. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1137 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-02-2011
|
Sevgili Fikret Eren Yeni yılınızın sevdiklerinizle, sağlık sıhhat başarılarla dolu geçmesini dilerim.Mutlu yıllar Dikey bahçenize bayıldım mükemmel görünüyor ellerinize emeklerinize sağlık sevgiler ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1138 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 02-01-2010
|
Sayın Fikret Eren Yeni yılınızı kutlar sağlıkla huzurla bir yıl geçirmenizi dilerim. Ayrıca dikey bahçenizi çok beğendim. Değişik olan her şey hep ilgimi çekmiştir. Sizinde dikey bahçeniz bende yeni fikirler üretmeme sebep oldu. Bahçenizin güzelliği zaten tartışılmaz bir güzellikte böyle ilginç görsellikler daha da güzelleştiriyor.. Selamlar.... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1139 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili berrinb ve Periş iyi dilekleriniz için teşekkür ederim.Yeni yılın sizlere bol şans getirmesini dilerim. Sayı fatma sunay değişiklikleri uygulamak en büyük zevkim.Tabii ki yer müsait olmayınca duvarları bile değerlendirmek gerekiyor.Aklımda yeni fikirler var.Allah nasip ederse seneye değişik görsellerle karşınızda olacağım.Dolayısıyla yeni yılınızı en içten dileklerimle kutlarım. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1140 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-02-2008
|
Fikret bey, size ve ailenize mutlu bir yil dilerim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konu Araçları | |