![]() |
|
![]() |
#1051 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-04-2009
|
Sevgili fikreteren,muhteşem görüntüler icimiz açıldı ellerine sağlık. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1052 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-02-2007
|
Teşekkür ederim sayın sevim4 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1053 |
Ağaç Dostu
|
Aster çok yayıldı.Görenleri imrendiyor. Zıpçıktı.Sarısını bir türlü elde edemedim.küpe ve guara çalısı |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1054 |
Ağaç Dostu
|
Elma ve ipekler |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1055 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 19-09-2008
|
Aster'e bayıldım Fikret bey ,gerçi sizin bitkilerinizin çoğu göz dolduracak kadar güzel gelişiyor. Ellerinize sağlık. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1056 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Fikret, benim aster boya gidiyor. Acaba türündenmidir nedir ![]() Gerci çok ciceklendi bu sene. Baharda beyazıyla yanyana dikeceğim. Elmalara bayıldım. Sioboldi de (anne çiçeği) güzel açmış. Ellerine sağlık. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1057 |
Ağaç Dostu
|
Sayın nurcanaybay çok teşekkür ederim. Sevgili cemo bu asterin cinsi böyle.Bodur ve etrafa yayılıyor.Bu sene bahçenini gözdesiydi.Kırmızı rengi varmış onu arıyorum.Elmalar bu sene güzel oldular. Son çiçeğin adımı anne çiçeği. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1058 |
Ağaç Dostu
|
Bu sene salyangozlardan şansımız iyi.Her çeşiti var.Arımız da su içiyor.Clemantisler son ana kadar açmaya devam ediyor. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1059 |
Ağaç Dostu
|
Japon gülleri,medine düğmesinin üç rengini aldım ama ikisi çıktı. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1060 |
Kaybettik
|
Ne zamandır uğrayamamıştım. Fikret bey harika bir sonbahar var bahçenizde. Yazın son demleri dedirtiyor insana. Hala yeşil ve güzel ![]() Eşinize ve size selamlar, esen kalın. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1061 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-02-2011
|
Fikret bey,aster çok guzel gorunuyor.mor küme... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1062 |
Ağaç Dostu
|
Teşekkürler Sevim K. Evet epeydir uğramamıştınız.Bende sizin bahçenize bakmak istiyorum ama bulamadım. Teşekkür ederim hanndan hanım.en güzelleri sizlerin olsun.Bahçemize geldiğiniz için sağolun. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1063 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 11-10-2010
|
fikret bey, aster çok güzel gözüküyor |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1064 |
Ağaç Dostu
|
Fikret bey japon gülleri alacalı sarmaşik çok güzel ellerinize sağlık. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1065 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Selahattin By. çok sağ ol.Her sene gittikçe büyüyor.Yanlarından sökerek bir az dağıttım.Böyle giderse bahçeyi kaplayacak herhalde... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1066 |
Ağaç Dostu
|
Evet, son pembe açmış olan çiçek anne çiçeği. Aster in kırmızısını bulursan haberim olsun ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1067 |
Ağaç Dostu
|
Bende çalacağım kapınızı fikretbey. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1068 |
Ağaç Dostu
|
İzmir'e giderken çiçeklerimi komşularıma dağıttım.Manevi torun Bora Fikon dedemin (yazlıkta çocuklar Fikret dede diyemedikleri için adım fikon olarak kaldı) çiçeklerini ben taşıyacağım diye tutturdu.Anneannesi ile beraber çiçekleri taşıdılar |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1070 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 15-11-2011
|
[QUOTE=cemo;881776]Kargoyla bir elma gelmediydi kapıya. Yollada enişten vursun beni ![]() Sevgili cemo o kadar hoş yazıyorsunuz ki, bütün forumlarda sizin mesajlarınızı okuyunca kahkaha atıyorum, harikasınız. (sizin mesajları okurken allahtan beni gören olmuyor. Aksi taktirde bakırköye ziyaretime gelirsiniz) ![]() Pozitif duygularınızı kelimelerinize cok güzel yansıtıyorsunuz ![]() Paylaşımlarınızı ve mesajlarınızı büyük bir zevkle izliyorum. Sevgilerimle Asuman |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1071 |
Ağaç Dostu
|
Zeki beyin gönderdiği tohumlardan oluşan çiçekler.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1072 |
Ağaç Dostu
|
AVM den Yunuslar aldım.önce çalıştıramadım.Basınçlı yüksek su lazım.Akvaryum motoruyla denedim olmayınca başka bir motor almak zorunda kaldı. Bahçe domatesi olsa şimdi ne güzel olur.Katıksız. Sarı zıpçıktıdan yoksun zavallılar Buda sundavillam .Arkadaşın gönderdiği ise henüz açmadı |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1073 | |
Kaybettik
|
Alıntı:
![]() Sağlık nedeniyle çok fazla zaman ayıramıyorum bitkilere o yüzden azalttım, çoğunu elden çıkardım. Sakız sardunyalarım ve iki üç yıllık sellukam var birde balkonumda. Forumda kaktüs sayfam var beklerim ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1074 |
Ağaç Dostu
|
Sayın Sevim K.ÇOK GEÇMİŞ OLSUN.Gerçekten çok üzüldüm.En kısa zamanda kaktüs sayfanızı gezeceğim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1075 |
Ağaç Dostu
|
Okul bahcesi vardı birde bildiğim. Acep tohumlar büyüdümü. İnşllah sağlığınız elvermiştir tohumları fide etmeye |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1076 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 25-06-2010
|
Sayın fikreteren; Yine renkli bahçe görüntülerinize kavuştuk, çok şükür. Bir ara koyboldunuz yokluğunuz hissedildi inanın. Bahçeniz her zamanki gibi rengarenk ve çiçekleriniz her zamanki gibi coşkulu. Bayılıyorum bu çeşitliliğe... Ellerinize sağlık, bizi de heveslendiriyorsunuz. Sağlıcakla keyfini sürmenizi dilerim.... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1077 | |
Ağaç Dostu
|
[QUOTE=Manolya_;883829] Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1078 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Cemo.yazının cevabını verdim ama herhalde benim bilgisayarda bir sorun oldu.yazdığımı göremiyorum.Torunlar sağ olsunlar bitkiciler.Bizim dede olacağımız yok kardeş kedi aldılar ona bakıyorlar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1079 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Uzaylı sizler tarafından takdir edilmek inanın beni çok duygulandırdı.Karınca kadarınca bir şeyler yapmaya çalışıyorum.Mayıs ayında yazlığa gidince kasıma kadar orada kalıyoruz. İnternet te olmayınca siteye girmek zor oluyor.O zaman bütün birikimler dönünce yüklenebiliyor.Daha doğru dürüst hiç bir bahçeyi,balkonu gezemedim.Sindire sindire gezmek istiyorum.Kimbilir ne güzellikler vardır. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|