Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi berrinb
Sayın Fikret Eren ...son iki sahife beni fena çarptı..  )Harika manzara resimleriniz ,göl kıyısına çekili kayık...Koşan atlarınız,,Aman Tanrım çiçeklerinizin hangisini saymalıyım hepsi harika ...Hele de top top pembe olanı....Son sahifelerdeki duvarınıza hayran oldum...Bu tasarımı her an çalabilirim  ) Vaktim müsait olduğunda diğer sahifelere de korkarak bakacağım da inşaallah başıma başka buluşlar çıkarmazsınız..  )
Sudaki çiçekleri de çok beğendim..Suyun üzerindekiler de çiçek mi ...Harika görüntüler ve örnek buluşlarınız için teşekkürlr...Ellerinize sağlık...Selamlar sevgiler..  )
|
Sayın BERRİNB bahçeme gelmenizden çok mutlu oldu.Güzel sözleriniz için teşekkür derim.Katledilenlerden kalanlar bunlar.Dikey bahçe epeydir aklımda ama aceleye getirdim biraz.Yaz başı yapmayı düşünüyordum sonbahara kaldı.İstediğim çiçekleri dikemedim.Yapmaya niyetlenirseniz fikirlerimi paylaşırım.Sudaki çiçeklerin alt kısmı delik dolayısıyla saksıdan çıkan kökler suyla temasta.Bir tanesinde eğreltiotu vardı kış geliyor diye aldım. Suda yaşayan her bitki konabilir.Aklımda uygulayacağım fikirler var yo değil bazısından yerimin darlığından dolayı vaz geçiyorum.Teşekkür ederim.