agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Üyelerin Balkonları, Bahçeleri > Üyelerin Bahçeleri
(https)

Beğeni Düzeni291Beğeniler

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 12-07-2010, 12:50   #11
Ağaç Dostu

limon's Avatar

Giriş Tarihi: 14-03-2007
Galeri: 637
Koskoca bahçede yer bulamayıp, saksıya yuvalanan Kurbağayı görünce önce yılan kafası sanıp ürktüm, sonra Kurbağa olduğunu anlayıp rahatladım. Büyük saksılarının birinde toprağa aynı yılan gibi delik açıp içine yerleşmiş. Aynı gün, Nilüfer akvaryumunun tarafında da hayatımda ilk kez bu kadar büyüyüğünü gördüğüm bir Kurbağaya rasladım. O kadar iriydi ki, ağırlığından zıplayamıyordu. Akvaryumdaki balığı kurbağa ve sivrisinek larvalarını yer diye koymuştuk ama o kurbağayı görünce balığı yer diye korumaya aldık.
Name:  IMG_7239.jpg
Views: 1197
Size:  44.7 KB

Bu sene bu Ortancalarımın rengini çok sevdim. Çok açtılar ama onlar da sonbahar havasında sanki, alt yaprakları sararıp dökülüyor.
Name:  IMG_7245.jpg
Views: 1230
Size:  43.4 KB

Sevgili Romantik'ten denemelik 5 adet Dev Ayçiçek fidesi almıştım. Hepsini Salyangozlar yedi sadece bir tanesi sevgili Kiraz'ın salyangozsavarları sayesinde kurtuldu. Bu fotoğrafı 2 gün önce çekmiştim, bu sabah çiçeğini yarım açmıştı. Bitki yüksekliği 2 metreyi geçmiştir.
Name:  IMG_7265.JPG
Views: 1199
Size:  44.8 KB

Sevgili Farezya'nın hediyesi Küpe fidelerinden birisi çiçek açtı. Hayatımda gördüğüm en zarif çiçekli Küpe. Fotoğraftaki rengi birebir aynı.
Name:  IMG_7250.JPG
Views: 1318
Size:  59.5 KB

Gardenya mı Ful mü desem bilemedim. Geçen yıl Gardenya diye almıştım, aslında pek nazlı sandığım için almak istememiştim ama satıcının ısrarır üzerine kaya gibi bir toprakta dikili halde 5 TL'ye almıştım. Ben kışın içeriye almak gerekir, özel gübreler gerekir sanırken sevgili Jineop'un bahçesine diktiğini görünce hemen bahçeye geçirmiştim. Kar-kış-don gördü ama bana mısın demedi. 10 gündür çiçekleniyor. Çiçek ömrü çok kısa olsa da üzerinden eksik olmuyor, çok ta güzel kokuyor. Henüz boyu 1 metre bile yok, büyüme hızı nasıl olacak bilmiyorum.
Name:  IMG_7267.JPG
Views: 1174
Size:  62.3 KB

Bugünlük benden haberler bu kadar. Bir kaç güne kadar açmış Ayçiçeğini ve Phloxları fotoğraflarım. Şimdiden seneye (bir değişiklik olmazsa) yapacaklarımı kafamda planlamaya başladım. En büyük aldığım karar, fazla çeşide girmemek, bölüm bölüm ayırdığım yerlere aynı tür bitkiden yoğun dikmek.

Düzenleyen limon : 12-07-2010 saat 19:47
limon Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 19:17.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025