Öncelikle güzel yorumlarınıza çok teşekkür ederim. Sevgili Yılmaz, Yasemin aynen yazdığınız gibi, uzun süredir feci döküldükten sonra nihayet pisliği bitti, çok seyrek çiçek açmaya devam ediyor. Şimdi siz büyüsün diye gözünün içine bakıyorsunuz ama bendekiler kadar olunca da büyümesin diye gözünün içine bakıyorsunuz.

Bu hafta çatının üstüne atıp sabitleyeceğiz. Eşinize, sevgilerimi, selamlarımı ve teşekkürlerimi iletin lütfen.
Bahçemde bir kaç değişik bitki var bu sene denediğim.
Liatris, bir haftadır çiçekleniyor. Doğal bahçe sevenler için oldukça uygun bir bitki olduğunu düşünüyorum, ancak arıya alerjisi olanlar dikkat etsin, çiçekleri çok fazla arı çekiyor. Yanlış hatırlamıyorsam 10 adet pembe, 5 adet beyaz soğanını bu bahar Bauhaus dan almıştım.
Bahçemde hastalanmayan sadece 2 kök Gül var, birisi sarmaşık olan Pponpon Gül, birisi de Güler Hanım'ın hediyesi olan bu Gül. Hem bitkinin yaprakları hem de çiçeklerinin yaprakları diğer güllerden çok farklı, kalın dokulu kütür kütür bir yapısı var.
Manolyam bir aydan fazladır her gün bir- iki çiçek açmaya ve güzel kokusunu yaymaya devam ediyor.
